-
Capcom již střádá plány na Resident Evil 8.
Ahoj bleskaři. Plány se "spřádají" (ze základu příst, ve smyslu snovat, vymýšlet, kout), nikoliv "střádají". Střádat si můžeš na důchod nebo třeba na nějakou pěknou jazykovou příručku. -
Dishonored definitive edition
Ahoj, rozehrál jsem demo Dishonored 2 a dost mě to chytlo. Ale jelikož jsem sérií nepolíbený, chtěl bych začít od začátku.
Na hraní už nemám moc času a proto bych se chtěl zeptat, jestli má cenu kupovat Definitive edition se všemi DLC, nebo stačí základní hra - fakt ty DLC stojí za to? Není to jen vata na přidání herní doby + rozbíječ návaznosti příběhu mezi díly?
PS: Pořád nemůžu uvěřit, že je to pravda - myslel jsem, že jsem na stealth alergický... -
-
Díky za rady. Definitive edition už leží na disku...
A zrovna byla ve slevě za 10 € :) -
Rozhodně kup :) Ta DLC jsou skvělá a jak už bylo napsáno. Dvojka na ně navazuje :)
-
Ma to cenu a dvojka navazuje na DLC jednicky. :-)
-
-
Microsoft testuje nový systém samooblužné refundace plných her a aplikací pořízených v Microsoft Store. Podmínkou je podat žádost do 14 dnů od zakoupení a mít v ní nahráno méně než dvě hodiny.
Mohli přijít třeba s 10 dny a 3 hodinama, aby to tak nebilo do očí. -
Kvůli technickým problémům jsme Fight Club #321 natáčeli postaru offline. Záznam zveřejníme hned po jeho zpracování.
Bude ještě dnes na youtube? *7* -
-
Bude, ale spíš až během hodně pozdní noci / nad ránem..
-
Bylo by fajn. Taky bych do sebe potřeboval vpálit svoji dávku FC. Nejlíp do sítnic i bubínků. *3*
-
Zatím si můžeš pustit aspoň audio.
-
-
Nový projekt Namco Bandai
https://www.youtube.com/watch?v=1qlKNHgxmSE
"Prepare to dine" je velmi podobné sloganu "Prepare to die", který použili pro Dark Souls. Vypadá to na upíří a post apokalyptickou tématiku. Nebo by to mohl být nový God Eater.
EDIT: Více informací 20. dubna, přičemž Dark Souls 3 GOTY edice vychází 21. dubna, takže by to fakt mohla být hra od Fromsoftware. -
-
Jsem jedinej komu ten obr na konci připomíná Ryuka z Death Note?
-
-
Mi to dost připomínalo Hyper Light Drifter, hlavně stylem animace, ale i vzhledem stínových oblud.
-
-
-
Veskoslav, k diskuzi nize: Coje to vodnikovy chlazeni??? To znamena ze sou v karte zavreni vodnici, popripade kolik jich tam je. Dik za odpoved
-
-
Netušil jsem, že někdo bude přemýšlet nad vodníkovým chlazením:) Jedná se o klasické, na zakázku dělané vodní chlazení. Nic víc, nic míň.
-
Vzhledem k tomu jaký ty jsi odborník přes HW bude tohle vysvětlení nejlepší, takže ano máš pravdu jsou tam malincí vodníčci. Podle velikosti a počtu ventilátoru je určeno množství, ale každý výrobce to má jinak taky se používají různé druhy vodníku s různou pracovitostí a účinností. Víc informací už by pro tebe bylo zbytečné.
-
-
Diky za objasneni
-
-
-
wubba lubba dub dub v GTA 5
novy gta 5 mod Rick and Morty... hrajte za Ricka s ufom... Morty zatial chyba
srandovne video modu
https://www.youtube.com/watch?v=gyEc_u0IPkw
download modu
https://www.gta5-mods.com/player/rick-sanchez-rick-and-morty-add-on -
-
je to tu... invazia modrych meseksov
https://www.gta5-mods.com/player/mr-meeseeks-rick-and-morty -
Rich and Morto je super, wooba looba dick duck
(+1 pokud víte, o co jde) -
Wuba duba lub lub! Konečně tu někdo zmiňuje tenhle skvost :)
-
-
Ad Andromeda
https://www.youtube.com/watch?v=ckGMP5OxnLg
:D -
Nová PC sestava
Chci se letos pořídit novou sestavu, kolem 30 0000,- . i7/1080 ? Nebo něco jinýho? Nebo mám ještě počkat? Chci to připojit ke 4k televizi a hrát na tom plynule hry. Stačí nějak stručně. -
-
Stručně bych tě poslal..na nějaké hardware forum. Ale z tvého dotazů vyplývá buď to, že tomu nerozumíš nebo jsi prostě líný nebo nemáš zájem si nějaké základní informace vyhledat.
Tenhle dotaz se řeší denně na specializovaných forech. Takže v tvém případě bych doporučoval pořídit si konzoli (na blbou otázku, blbá odpověď). -
Na 4K jedině 1080Ti a i tak se budete muset uskromňovat s detaily...
-
-
ok, díky všem, kromě Veskoslava. Změní se něco, když ještě počkám rok? Aspoň ceny toho všeho by mohli být nižší, ne? Popřípadě bych si něco připlatil a už by mi to jelo líp, než když si připlatím dnes. Ale ještě jednou děkuju aspoň za info, hlavně Drakenovi a Mickeymu ♥♥
-
-
Čekat bys mohl pořád, mění se kurz koruny, vychází nové AMD procesory, v létě budou grafiky s novými čipy. I kdybys neměl o nic z novinek zájem, způsobí postupné snižování cen toho, o co zájem třeba mít budeš. Nikdo dnes neodhadne perfektní dobu pro koupi nového počítače. Rozhodni se podle sebe, je to vždycky buď, anebo.
-
-
Já jsem právě čekal na tyto karty 10xx . Počkám až bude levnější to, co jste mi tu radili a koupím si to do těch 30 000,- možná něco málo bych připlatil navíc.
-
-
-
Kolem 30k
1url.cz/rtkhO
Na 4k
1url.cz/btkh5 -
-
Drahá základní deska (poloviční částka za desku je při jeho požadavcích max, tím pádem spíš něco osvědčeného pro i5 nebo i7, pokud na něm trvá), slabý zdroj (pro GTX 1080 se doporučuje 600 wattů). Druhou variantu nekomentuju - ta je úplně mimo.
-
-
Za 10 táců SSD? A ty mi vykládej o vyhazování peněz oknem *1* A nedat tam ani žádný obyčejný HDD disk je čiré šílenství.
-
-
No ale ten 1KW zalman je zbytečný ten 1KW nepotřebuješ, je drahý a kvalitou spíš níže zato velký rychlí SSD *5*
-
-
-
4k a dejme tomu stabilně a plynule při full nastaveních má dneska problém i 1080 (Aspoň Zaklínač a Andromeda padaly i ke 35 fps). Jinak doma mám sestavu na 4K v současné době, ale že by to bylo něco extra navíc za ty peníze, to se mi nezdá. Je to dárek, takže to mám doma jenom dočasně na "odzkoušení".
Jinak sestavy je i7-7700K, MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G, vodníkové chlazení na zakázku (5000 Kč), WD Red 4TB, MSI Z270 GAMING PRO CARBON, skříň je taky na zakázku (4500 Kč), Zalman ZM1000-GVM, 256 SSD (nevím, co tam je, až přijdu dom, tak dopíšu) Kingston 16GB KIT DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series, Blueray mechanika atd. a nešlo se dostat pod 50 táců.
A osobní pc? i5 3470 (budu měnit za i5-7600K) a ASUS STRIX GAMING GeForce GTX 1060 O6GB:) A ještě jsem nenašel hru, co by na 1080p při maximálním nastavení spadla pod 45 fps. Většina her jede stabilně 60 fps:) Ale tvůj požadavek byl 4k, takže za sebe asi neumím nic doporučit ve tvé cenové nabídce, co by plně splňovalo požadavky. -
-
Zkus Rise of the Tomb Raider s SSAA 4x a uvidíš kam ti to spadne. Jinak vodník na zakázku za 5000kč to není ani za cenu bloků, to bych bral mohl bych poprosit o nějaký kontakt.
/jinak ten zdroj jako vážně *11* a to SSD je celkem prcek na dnešní dobu
//mohl sis ušetřit dva zbytečné komentáře tak nevím kdo to tu zasírá *7* -
-
To je po známém, jinak cena by byla okolo 15 000 za tu sestavu. Co se ti nelíbí na zdroji? A prcek? Na operační systém a 3-4 hry bohatě stačí.
-
-
Tak Zalman není eurocase, ale ani Corsair a 1000w na tohle je celkem mimo za ty peníze by se dalo pořídit kvalitnější popřípadě ušetřit a cpát to jinam třeba do toho disku. Jasně stačí, ale...
-
-
Jo, toho jsem se bál, že někdo začne off-topic vrtat do něčí sestavy. Tedy přesně to, co homelese absolutně nezajímá. A už to jede...
-
-
To je hezký Vesko, žes to sem napsal. Jeho ale asi moc nezajímá, co máš nebo budeš mít ty, a kolik to stálo.
-
-
Se sestavou i7/1080 se nevejdeš do 30 000. Počítej nejmíň 35 – 36 000. Pokud by ses spokojil s i5, tak 32 – 33 000. 4K/60 FPS bez kompromisů je ale stejně při podobném finančním limitu dnes ještě pořád dost nereálné.
-
Do 300 000 se asi vejdeš, ale do 30 000 těžko, když ti to sežere už jen ta grafika s procesorem, takže záleží, jestli ses přepsal, nebo ne. :-D
-
-
i7 + 1080 cca 24 000.
-
-
Kde seženeš 1080 za 14 nebo těsně pod 15 táců a není to žádná "noname"? Pokud vím pořádnou i7 máš okolo 9 táců minimálně.
-
-
-
Nebo kouknout bazary, před měsícem jsem tam koupil i7-7700k za 5500 Kč. *15*
-
LV, když už ses tu ukázal, rád bych ti poslal jeden odkaz, kterým se s tebou dnes zároveň i rozloučím.
-
Přiznám se, že tento model ani neznám, takže proto se ptám. Děkuji
-
Není háček, jsou lepší, jsou horší. Tohle je prostě jen další trochu přetaktovaná varianta z řady podobných tisíc osmdesátek.
-
V čem je u té karty háček, jestli se můžu zeptat?:)
-
-
-
-
-
Někdo mi tu nevěřil, že Vávra přijde v Kingdom Come o svoje nádobíčko. Tak už jsem si vzpomněl, kde to psal.
http://www.imgup.cz/image/LIQL -
-
mně přijde teda smutný, že plave v pasní mě/mně. to by se lidem, co píšou/čtou stávat nemělo :)
-
-