Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Inside a Dirt Rally v novém měsíčním Humble:)
  • Draken69CZ

Náhodný kolemjdoucí?

new.auto.cz/embed/3356406
    • Jack1947
      Tomu se řiká vlastenec ( citron ale nebyl vždy nejhorší)
    • Sellout jak vyšitej!!!
    • ringmancz
      aneb Češi nemají vkus
    • Ty auta jsou snad porad ohyzdnejsi a ohyzdnejsi to snad neni mozny :D
    • SalemCZ
      Má vůbec auto?
  • Lukass
    Potreboval bych mensi radu, utvar me furt hlasi ze byla detekovana hrozba na materske zakladne ,ale ja nevim co to znamena. nic sem nikde nenasel.
    Muze to byt ze mam nejaky utvary plne obsazeny, nebo je nekdo z clenu spion atd.? Jak zjistim kde je problem.
    Diky za rady
    Edit: uz sem nato prisel, nesmi byt na zakladne potizista, a nebo se da vyvazit diplomatem
  • ringmancz

Na IndieGoGo běží kampaň pro speciální obal, díky kterému se vám baterie Nintenda Switch vybije až po 12 hodinách.

přesněji ta druhá baterka vydrží až 12 hodin. takže 12 + 3 (nebo kolik Switch vydrží). a ten stojánek vypadá, že bude moct splňovat svou funkci, ne jak ten originál. ale jenom čekám, kdy to Nintendo zatrhne
    • 0011
      No nevím, imho je lepší koupit si za cenu okolo 3 stovek ten plastový vyvýšený stojánek od Hori a přes usb-c kabel připojit powerbanku. Co s tímhle až odejde akumulátor? Bude to akorát příliš těžký stojánek, navíc u toho Hori jdou nastavit 3 různé úhly sklopení.
  • https://www.youtube.com/watch?v=50Fe6qzGtkU
  • ringmancz

další omluva od Bioware

musíme tam mít transsexuálku. je jedno, že je úplně hloupě napsaná, hlavně že tam bude

https://twitter.com/bioware/status/849671752192077828/photo/1
    • Morraw
      "...or was hurt by this conversation" tpč... (nejen) Bioware předvádí poslední dobou dobré sra*ky. Všichni ti 4%, 2%, 0,5% si myslí, jak je všichni řeší, přitom na ně úplně každý (normální lidi) zvysoka sere.
      No každopádně se automaticky začnu vyhýbat všem hrám, které mají potřebu tam cpát takové věci, aby se někdo necítil ukřivděný.

Obsidian mě taky tehdy nakrkli, že ustoupili, ale tam to aspoň nebyl, řekněme, "původní" obsah.
    • Omluva za spatne napsanyho transsexuala? Wow :D Kam to jen herni prumysl dotahnul... uz byla omluva za ne uplne hladkej release AAA titulu?
  • SalemCZ
    Přemýšlím o nové myši na pc, jakou by jste mi poradily hraju převážně CS:Go a pak tak nějak všobecný hry
    • residentevilfans
      taky G502, hlavne nebrat razer NIKDY!!!!
      • frag.ment
        Já mám doma u PC myšku Razer a nemůžu si stěžovat. Pár let má za sebou intenzivního hraní CounterStriku (naprostá spokojenost - přesnost, žádné lagy, v menu se dá vypnout akcelerace, apod.) a i teď mi slouží dobře na normální činnost u PC (už nevím jak ji mám dlouho, asi 7 let).
    • Taky G502
    • Ronox
      Za sebe doporučuju Logitech G502. Jsem s ní už od uvedení na trh spokojenej.
  • froztik

Quake Champions Closed Beta

Začalo rozesílání pozvánake do uzavřené bety Quake Champions !

https://twitter.com/QuakeChampions/status/849790282795290624

*5*
  • ringmancz

bundle od THQ na PS3 a PS4

https://www.humblebundle.com/thq-nordic-playstation-bundle

Darksiders, Red Faction, Deponia... akorát budete potřebovat účet z některé americké země
    • ucho
      škoda, klidně bych je podpořil, ale na svém účtu pro Českou republiku nehodlám nic měnit a jiný účet si dělat taky nechci.
      • ringmancz
        tak ono si stačí jen vytvořit účet a hru přes něj stáhnout. hrát potom můžeš normálně na svým pro ČR
        • ucho
          nevím, přijde mi to jako ojeb. chápu, že to asi nebude problém provést, ale nechci mít víc účtů.
    • MickeyMutant
      Třeba z Alabamy, odtamtud se to prý nejlíp instaluje.
  • SalemCZ

První tři mise z hlavní kampaně hry Dishonored 2 si budete moci od 6. června vyzkoušet v PC / PS4 / Xbox One demoverzi.

Něják se zas ty Dema celkem vrací, nedáno Mafia 3 a teď i Dishonored 2
    • ringmancz
      zrovna PC demo Dishonored 2 moc lidí ke koupi nepřesvědčí, když to běží hůř, jak hry z Ruska
    • Draken69CZ
      Horší prodeje.
      • SalemCZ
        a prolomení Denuvo asi pomohlo
      • Kozy
        Taky se chystá DLC.
      • Jj, hroší projedé… :O

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit