-
Grim Dawn
http://www.grimdawn.com/
Jestlipak to vyjde dříve než Diablo3...zatím se mi to snad i líbí víc.
flame shield activate -
-
Nevypada to spatne. UI se mi libi vice nez D3. Meli by to delat stejni lide co delali Titan Quest. Navic stoji jen $20.
-
-
No právě. Titan Quest jsem nedávno zase dohrál a v TQ Defileru byla na GD reklama.
-
-
-
Novy build (0.73) pridal do C.A.R.S. AI
http://www.youtube.com/watch?v=9LWNdsuFP84 AI je na uplnym zacatku a k tomu to ma jeste docela ocesanou texturu trate, ale i tak je to myslim moc pekny :D -
-
Damn! This game looks awesome.
-
-
Blázniví křesťané rozebírají škodlivost Pokemonů, MineCraft a Magicquest.
Proč mě nepřekvapuje že je to americkej pořad ? Tihle lidi by se měli radši zameřit na sebe... Celkem mě rozesmál komentář - A není obžerství hřích ? *1* -
-
Někdo by je měl varovat že maj mezi sebou snorlaxe!
-
-
xD zabil jsi mě... gratuluji xD
-
-
-
Japonští Mario & Luigi nasedli do své káry a vyrazili brázdit ulicemi.
Rémi je lepší http://www.youtube.com/watch?v=KT1pWo0WZJE&feature=related *1* -
-
*1* ten securíták na parkovšti.
-
-
Kinect hack, který zvětší ženské i pánské poprsí. Překvapí někoho, že pochází z Japonska?
Ne, od tech mimozemstanu me uz vubec nic neprekvapi. Mozna jsou dobri v IT a modernich technologiich, ale jsou trosku m*dnuty do hlavy. Obcas si rikam, jestli je vubec mozny, aby lidsky um neco takovyho vymyslel, protoze nektery jejich vytvory jsou spis z hlav psychopatu a masovejch uchylnejch p*delhlav. -
-
No jo, někdo se vyjadřuje jako čuně a někdo se nebojí bavit se.
-
-
Pozor aby tě zdejší nadlidi a mravokárci neupálili! :D
Běda abys byl trochu odlišnej nehledě nato že tim nikomu neubližuješ páč jen oni vědí co je správný a co ne!
-
-
Jojo klasickej čecháček= ignorantská pokrytecká konzerva.
-
-
Jinak říká ti něco pojem odlišná kultura?
-
-
Tak jestli takovejhle program považuješ jenom za odlišnou kulturu..........
-
-
Ne takovejhle program nepovažuju za odlišnou kulturu a nikde sem to ani nenapsal *7*
Myslím tim vyznění jeho komentu jako že japonci sou mimozemštani jen kvuli tomu že maj jinej vztah k sexualitě .
Já ten program ani neberu vážně prostě je to taková blbůstka a já se z toho nepotento jak nákej "moral fag" . -
-
Jo tak za to mužete vy a váš smutek že mi to furt padalo!
Mor na vás konzervy. *2* -
Tak jo, budeš nám chybět *13* *9* *13* *9* *13* *9*
-
V víte co s ru na vás du pařit commandos.
-
-
-
-
-
-
Galerie videoherních postav dosazených do obrazů klasického umění.
Čekal sem nějakej van Gogh úlet ale že tam vykoukne gordon - man to ee. :) *16* -
Kinect hack, který zvětší ženské i pánské poprsí. Překvapí někoho, že pochází z Japonska?
Nepřekvapí. *11* *16* -
Jako první zrecenzovali Uncharted 3: Drake's Deception redaktoři španělského Playmania, kteří...
jsem fanousek serie a je to jedna z nejlepsich her ale 9.9 ? ja bych zrusil bodovani u recenzi,staci si ji precist a kazdy ma svoji hlavu aby posoudil zda ano nebo ne.na hru se ale moc tesim a urcite u toho budu sedet hodne moc hodin nez bude platina :-) -
Hele mám otázku, proč ještě nikdo nevymyslel hru s tématem Krev, Chlast a Lobo :) (pro ty co nevědí kdo je to Lobo) je to " Ten kdo požírá tvé vnitřnosti a důkladně si to vychutnává... "
-
-
Tak místo Loba máme Duka. Teda aspoň doufám, že chystaný nový Duke od Gearboxu se přiblíží. Duke Nukem Forever není úplný průšvich, ale přece jen to tak nějak není ono. Ten prokletej vývoj se na výsledném produktu bohužel podepsal.
-
-
Fanouškem vytvořený trailer k Mass Effect MMO.
animacka good, ale ze je tam 100 SR2 normandy je k nevydejchani :D aspon mohl z tehc ostatnich sundat loga nabarvit je jinak, zas tolik casu by to enzabralo