-
SWTOR release date announce!
Tak už je to tu!
http://www.swtor.com/news/news-article/20110924 -
-
Pro lidi líné klikat:
Star Wars The Old Republic oficiálně vychází 20. 12. 2011 v Severní Americe a 22. 12. 2011 v Evropě!
-
-
Nekvalitní, ale chtěné záběry z pouští mise v Uncharted 3.
jsem zvedavy jaky bude pribeh.prvni dva dily jsou uzasny dobrodruzstvi (ziskat platinu byla radost) a kdyz jsem to pustil,chtel jsem dovolenou protoze odlepit se je fakt tezky :-) kdo hral bude vedet -
Tak jsem slyšel
Tak jsem slyšel, že všichni jste tady tvrdí hardcore hráči PC RPG. Tak prosím, kupujte:
http://www.gog.com/en/page/dnd_promo -
-
A co když už většinu těchto her vlastním? *5*
-
-
Tak to je dobrý... v tom případě kup Skyrim.
-
-
Na ten mám taky zálusk *4*
-
-
Já taky. Hlavně abych si potvrdil, že to není žádnej zázrak. Ale nebráním se možnosti, že to bude pecka, která mě překvapí...
-
-
Přesně můj přístup. Po Oblivionu jsem hodně opatrnej, ale zatím to nevypadá zle, nicméně žádný přelom v RPG hrách nečekám.
-
-
-
-
-
-
Zdrojový kód klienta DotA 2 neodkazuje na Half-Life: Episode 3, potvrdilo Valve.
How unexpected *10* -
-
Asi tak,vazne nechapu lidi,kteri se pokazde pri podobne prilezitosti nadchne,ze se konecne uz neco kolem dalsiho HL deje a pak jsou zase zklamani.
Radsi byt skepticky a byt pak jednou mile prekvapen,nez byt porad nastvany. *1*
-
-
Od tohoto okamžiku až do pondělí 12:00 se Vám budou v multiplayeru Crysis 2 napříč všemi platformami...
potřeboval bych radu, když zapnu na PS3 Multiplayer Crysis 2, tak mi to napíše, že mam vysoce zabezpečenej internet a budu mít problémy s připojením do hry. A kvůli tomu nemůžu vyhledat žádnou hru. Nemáte někdo rady co s tim? Díky -
-
Jedny z nejvzácnějších a nejdražších PS3 her současnosti.
nastavení firewallu v routeru bych hádal..
-
-
Zavzpomínejte na Figting Force. Kde? Na PSN!
Kolik času sem u týhle hry strávil :) Perfektní mlátička. Dokonce tu mam ještě originálku doma :) -
-
Hlavně ve dvou to byla pařba a docela HC páč to bylo na životy a bossové dali opravdu zabrat. :D
-
-
THQ&Relic News
Company of Heroes i oba datadisky na Steamu dnes s 80% slevou :)
A dnes v průběhu noci vyšel první patch na Space Marine, upravující zejména hlasovou komunikaci (přidává Push to Talk a Mute All) *4* http://www.spacemarine.com/blog-post/space-marine-pc-patch-today -
Z průzkumu Valve a nVidia vyplývá, že 84% hráčů nemá takovou sestavu, aby si naplno (dle doporučených...
To musi byt blabol ja jsem si postavil pc a jeste mam s doporucenyma pozadavkama velky rezervy. 84% ??? To musi bejt kravina -
-
Z průzkumu Valve a nVidia vyplývá, že 84% hráčů nemá takovou sestavu, aby si naplno (dle doporučených...
Pripada mi to realny, lidi nemeni PC kazdy dva roky a pokud si pred dvema lety postavili PC s cenou mezi 15-18k tak ted budou lehce pod doporucenyma pozadavkama. -
-
aha takze nejsem clovek ........ saaakra *1* ja menim PC kazdej rok s maximalni cenou do 30k -
-
No člověk asi seš ale musíš si uvědomit, že ostatní mají třeba i život a nemůžou narvat 30k do blbé krabice. *16*
-
Úžasné. Alespoň za svoje?
-
-
no to náhodou není vždy marné řešení, pokud nakupuješ rozumné součástky. tvé stávající ještě moc nezestárnou, tedy se dají ještě slušně prodat (dokonce stále v záruce). takže ta obměna není ve finále tak drahá, když sleduješ vývoj cen a dobře plánuješ, co kupuješ. ale to chce zase trochu času :)
-
-
-
-
-
jestli to nebude tím, že vyžadují DX 10, XP je stále používané víc než dost -
-
na XP to ani nespustíš. tady se píše o spuštění na jiné než plné detaily *3*
-
Steam hlásí, že WinXP používá už jen 20 % hráčů, takže tím to nebude.
-
-
kamo nvm kdes to sebral ale nekdy pred par mesicema bylo XP jeste nejvic rozsireny na svete :) .. hlavne v kanclech atd ...
btw vubec se nedivim ze 84% lidi an to nema comp... taky ta grafika je psychopaticka a Kazdej vocas kupuje new a cool grafarnu, misto toho aby koupil lepsi procak, pac pokud vim Frostbyte 2 engyne pouziva k vypocitavani Procak a ne grafarnu jak bejva zvykem -
-
na světě = mezi hernímiPC+kanclPC+ostatníPC
teď ale hádej, která podmnožina zajímá herní vývojáře... ding ding ding. Bingo! jsou to herní PC a ty jsou celkem slušně popsané právě statistikami na steamu
na výpočty "grafárnou jak je zvykem" snad ani netřeba reagovat -
Jó, tak FrostbYte a engYne jo ?
-
-
-
-
sranda by bola, keby hraci hufne zacali nakupovat radeony *1*