-
Také máte pocit, že jsou rozhočí mrkve? Tak si to, vy chytráci, zkuste sami! :)
"Rozhočí" ?
RozhoDčí ne ? *7* -
Modder Boris Vorontsov vypustil gameplay trailer GTA V :)
Ta grafika je hrozná -
-
Známý starší hacker Kevin Mitnick se podle Deus Ex: Human Revolution nemusí bát v roce 2027 o...
Dal jsem ti plus, protože věřím že to byla jen sranda...
-
-
Jasnej fejk to by konzole nedaly na foolHD. -
-
To video je dokonalý. *1* -
Dík, žes to upřesnil. Fakt jsem byl na pochybách.....
-
-
Solid Snake promuje své nové CD s nejnovějšími hity. No není to skvělé? Je to skvělé!
Až jsem odrofloval z obejváku :D -
http://www.deusex.com/?func=rss
-
.
-
Pokud do 6.září dosáhne fanstránka OnLive 45000 fanoušků, můžete se těšit na Batman: Arkham Asylum za dolar.
Předpokládám, že po omezenou dobu -
-
jj, tuším, že jsem tam někde viděl poznámku 72 hodin
-
-
Call of Duty: Modern Warfare 3 nabídne mód Dog Tags, ve kterém půjde o to, sebrat zabitému nepříteli psí známku - pokud se Vám to nepovede, jeho smrt se nezapočítá.
To se mi líbí, eliminuje to boj na velkou vzdálenost a rozpoutá pořádnou akci. Jen si nedovedu představit, že by se tento mód dal hrát delší dobu v kuse, nebo něják často. Mohl by to spíš být takový zahřívací level, jako bývá v CSS v Gungame :)
Vemte to, upravte to a dejte to do BF3! Díky :D -
-
Call of Duty: Modern Warfare 3 nabídne mód Dog Tags, ve kterém půjde o to, sebrat zabitému nepříteli...
Dyt BF3 Dog Tags má normálně jen tomu neni samostatný mód (kopírky z IW) -
-
Dogtags v BF3 nemají s tímto herním módem MW3 multiplayeru nic společného
-
-
-
Call of Duty: Black Ops se v prvních devíti měsících prodalo přes 23 milionů kusů, za stejnou...
Potvrzeno - ve výdělcích nemá žádná jiná série konkurenci. -
-
bohuzel
-
-
Call of Duty: Black Ops se v prvních devíti měsících prodalo přes 23 milionů kusů, za stejnou...
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/126/314/3cd8a33a.png?1306264975