-
Ke hraní Atar Wars: The Old Republic nebudete muset mít účet na Origin ani instalovat EA klienta.
Ještě že ne Atari Wars -
Instalací Origin souhlasíte s tím, že EA může dále nakládat se získanými daty a monitorovat...
Pro všechny, kterým by to třeba vadilo v souvislosti s The Old Republic:
“Regardless of what other games may choose to do in their integration with Origin’s desktop client, here’s what our situation is:
You are not required to use the Origin desktop client to download, patch or play the game client for Star Wars: The Old Republic.
This applies whether you purchase The Old Republic via Origin.com or from a retailer in boxed form. You will not be forced to install the Origin desktop client.
There are still various consumer benefits to the client itself, but it’s not required for The Old Republic.”
Stephen Reid, BioWare Community Manager -
-
Ke hraní Star Wars: The Old Republic nebudete muset mít účet na Origin ani instalovat EA klienta...
Ale k early accesu a k betaweekends Origin potrebujes. A prej s vytvorenim uctu na swtor.com se ti automaticky vytvoril ucet na Originu, takze bych se neradoval dvakrat. *9* -
-
Zatím jsem invite nedostal, takže si nechám "zklamání" až na tu chvíli.
-
-
Jestli myslíš invite do bety, tak ten nedostaneš, jestli nejsi zaregistrovanej na swtor. A vlastně i pro zadání preorder code tam musíš bejt.
-
-
No, registrovanej jsem už cca 3 roky a preorder code jsem zadal cca 2 dny po vydání... *3*
-
-
-
-
Ke hraní Atar Wars: The Old Republic nebudete muset mít účet na Origin ani instalovat EA klienta.
A mně thx nenapíšete, pche. *2* -
-
Tak, že jsi to ty... *3*
-
-
Jůůůů, děkujůůů *3*
-
-
-
-
Fight Club 41
Teď to tak posloucham a.... Oni říkají dišonord! *8* *8* -
-
a Dužex: Hymen Revižn *14*
-
Fakt?? To si musím poslechnout *1*
edit: No, tak naštěstí ne vážně.
-
-
Ve hře The Elder Scrolls V: Skyrim bude záležet jen na vás, zda si s sebou do chomoutu manželství...
Whaat?? *8* -
Není to sice v bleskovkách, ale já si to nemůžu odpustit...
Na GoG mají Dungeon Keepera 2!
It's good to be bad! *16* -
Gabe Newell by rád přidal Steamworks do XBL verze Counter-Strike: Global Offensive. Co myslíte? Povolí...
Dear Mr. Newell,
we would like to sincerely thank you for your offer and hereby provide our comment on it:
Not in a million years.
Take care,
Microsoft -
-
Na druhou stranu,steamworks neni to same,jako cely steam a tedy i distribucni kanal.
Takze zadna konkurence jejich vlasni digitalni distribuci.
V ps3 verzi portalu 2 to tusim taky je,tak nevidim moc problem v tom,aby to bylo i na xboxu.
Ale u tehle spolecnosti jeden nikdy nevi. -
-
No právě. Bavíme se tady o Microsoftu. *7*
-
-
-
Vývojáři Diablo 3 prý nemají čas ani prostředky k tomu, aby hra mohla podporovat mody.
To si mohli vymyslet něco lepšího, tohle je fakt hodně pitomá výmluva. To až to Diablo vyjde a bude to sra*ka tak řeknou "Sorry, prostě nejsou prostředky a čas, ale mužete si koupit patche a milion DLC, to bude už lepší." -
-
Mas skvelyho avatara! :D
-
-
Homemade...hele, koukam, že pozadi je videt moje plocha s Combine :D http://wallpaper.hdesktop.com/wallpapers/wallpapers-4/bc2bcd869a4b1148bbaaaaf3b543498c/Combine-Half-Life-31332.png
-
-
Je videt ze mas vkus to se pozna :D Nehrajes neco online? Bylo by fajn pro zmenu slyset z TeamSpeaku zensky hlas :o)
-
-
-
-
Vývojáři Diablo 3 prý nemají čas ani prostředky k tomu, aby hra mohla podporovat mody.
To už jim docházej výmluvy? neříkejte mi že firma co vydělává na WoWku každej měsíc nehorázný sumy nemá prachy na takovou kravinku jako je editor.... A s tím časem, robí to deset let + nemyslím že hráčům bude vadit pár měsíců navíc.... -
Již nyní se chystá DLC do Resistance 3, které vyjde po vydání hry.
Tohle uz je vazne komicke a tvurci se ocividne uz ani nesnazi to zakryt.Hra jeste ani nevysla,ale oni uz chystaji DLC po vydani hry.
Timhle neprimo rikaji,ze vytvorili hru,kterou nasledne osekaji o ruzne prvky,mapy,zbrane apod ,ktere pak prodavaji jako predrazene DLC.
A bohuzel nejsou jednini.
Kam ten herni svet miri..... -
-
vypadá to sice neobvykle, ale pokud je původní hra dokončená, nejvíc se trápí testeři a většina dalších lidí z týmu zahálí (nejsou potřební). pro efektivitu ti lidé většinou začnou pracovat na dalším projektu nebo mají volno :)
tedy pokud teď pracují na nějakém DLC, nemohou ho dát do původní hry, protože by to opět pouze prodloužilo celý proces a vydání se muselo odsunout. tak by tu hru mohli dělat donekonečna, oni ale potřebují návrat nějakých investic...
ve finále tedy na aktuální tvorbě DLC není nic špatného, pokud je základní verze hry v takovém stavu, jak se plánovalo na začátku. -
Do jejich peněženek?
-
-
To jsou zase kecy.S blizzardem to jde cim dal vic z kopce.Co ale taky cekat,kdyz je vlastni activision.