-
Atlus Japan spustilo novou teaser stránku. Jaký titul asi chystá?
Ty barvy a font.....člověk by musel bejt úplně mimo aby si neřekl že to bude něco s Persona 4, teď jen co to Atlus chystá. Podle mě to bude P4 pro PSP nebo Vita -
Soundtrack u PS3 verze hry Deus Ex: Human Revolution, který najdete v edici "Augmented Edition", nelze...
No to si dělají pr*el ne? Tak k čemu mi to potom je? No nic, torrenty to jistí. Jsou to idioti. A pak že se nemá stahovat. -
Vývojáři Diablo 3 prý nemají čas ani prostředky k tomu, aby hra mohla podporovat mody.
Jedna z nejbohatších herních firem na světě a oni nemají prostředky? S timhle se jděte laskavě vycpat.... *7* -
-
Americký rapper Yelawolf natáčí klip ke svému songu No Hands ve stylu Driver: San Francisco.
Vývojáři jsou chudáci, nemají pomalu co jíst a ty na ně takhle ? Že se nestydíš! My jako hráči bychom se měli sjednotit a zřídit charitu! -
-
Ono to bohužel není zas tak vtipné. Ty velké sumy se cpou do marketingu a PR, ne do vývoje.
-
-
Většinou si je cpou manažeři a další pakáž do vlastních peněženek, jezdí v autech za miliony, další mají v garáži a řvou, jak je všichni okrádají, že oni by rádi ještě pár dalších Veyronů *9* *13* *10* *16*
-
-
-
-
Fotografie plastového modelu draka, kterého najdete ve sběratelské verzi The Elder Scrolls V: Skyrim.
Tak to je asi tolik k té debatě, že u této Collector's edice stojí příloha za ho...ehm, nic. Ten drak vypadá úžasně. -
Vývojáři Diablo 3 prý nemají čas ani prostředky k tomu, aby hra mohla podporovat mody.
"nemají čas ani prostředky" to už si z nás dělají normálně perdel .. -
-
dejme tomu cas.. ale prostředky ? *8*
proboha vzdyt jim wowko vydelava snad dve (cesky)miliardy dolaru rocne *16* -
-
No ten čas je úplně stejný wtf jako prostředky, nevím jestli si tam leští klády při vývoji nebo co ale blizzard je ten poslední kdo by si mohl stěžovat na čas... *11*
-
-
Arkádovka Bloodrayne: Betrayal dorazí na PSN 6.9. a na XBLA o den později.
Musí totiž financovat další DLC, takže na tohle neni čas a ani nejsou peníze!
-
-
Tak nejdříc řeknou tohle, pak zas tamto. A neřikejte mi, že Blizzard nemá prostředky že by to zabralo roky... -
Více než čtvrt milionu hráčů rozhodlo na IGN o nejlepší hře z GamesCom 2011 - a vítězem se...
docela prekvapeni, me prisla dota nemastna neslana.. ale treba se to zmeni az si ji zahraju :)
jen doufam ze nebude free to play jako league of legends nebo TF2.. -
-
Více než čtvrt milionu hráčů rozhodlo na IGN o nejlepší hře z GamesCom 2011 - a vítězem se...
Taky doufám.
-
-
EDGE č. 232 přineslo rozhřešení nad Deus Ex: Human Revolution (9/10), Driver: San Francisco (8/10),...
Mimojiné taky nad Xenoblade Chronicles, který dostalo krásných 9/10. A podobná hodnocení dostává i všude možně.
Vím, že je to JRPG pro Wii, takže v PCLandu, eh, v České Republice, po ní neštěkne pes, ale neuvažujute o recenzi? Vyšla jen v EU, tak ať o ní někdo aspoň ví. -
Šéf vývoje Forza Motorsport 4 prohlásil, že se každému autu ve hře věnovali se stejnou úctou...
Hezký *4* ale na Forze mě nejvíc štve když najedu na travu nebo na písek tak auto najednou zabrzdí *10* což je někdy frustrující. -
-
To je dobře aspon si nemůžeš zkracovat trat ;)
-
-
Něco pro fanoušky Fallout série.
http://www.nukacola.eu -
-
Už objednávam, akorát jsem ztroskotal u vytváření accountu :-/ Páč když vyplnim datum narození přesně podle předlohy, tak mi ot napíše chybu, že jsem to napsal špatně a že to mam napsat podle předlohy. Furt sem to opakoval a nic. Tak sem zkopíroval to jejich vzorový datum a ejhle, ONO TO TAKY NEŠLO *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Bůhví, jak to s tím obchodem je, nemám na něj žádné reference :) . Každopádně při takové chybě doporučuji zkusit jiný prohlížeč.
-
-