Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle PC Gameru vypadají textury v konzolové verzi Batman: Arkham City mnohem hůře než na PC.

TO je opravdu divný kdo by to byl čekal? :D:D:D
    • To víš, ne PC Gamer ale Obvious Gamer. *1*
  • heartless_cz

První screeny odhalující vizáž hry DotA 2.

Wow tak to s prominutím pos****li. A to pořádně. Vypadá to nechutně. Až někdo bude nadávat na grafiku diabla, odkážu ho na tohle. Dotu hraju každodenně 7 let, ale teď nevím, co si myslet. Snad si zvyknu *7*
    • No hrůza, je to samá barvička. Skoro mi to připomíná svět Warcraftu, hmm. Neměl ten něco společného s Dotou? A kde že jsou ty temné odstíny z Diabla a moc hezké 2D animace?
    • PC verze hry RAGE bude využívat Steamworks, což znamená nejen STEAM ochranu, ale např. i achievementy...

Budu upřímnej, nechápu tě. Vždyť DOTA má úplně stejnou grafiku (co se stylu týče), tohle je jen zabaleno do většího rozlišení s novejma efektama a podle mě to vypadá, jak by asi mělo. A ohledně Diabla, to je mimo. Třeba já proti grafice D3 nemám nic, je sice pěkná, problém je, že do Diabla mi prostě nesedne, tam prostě chci temnou a trochu víc "realističtější" grafiku. Tam je ten kámen úrazu.

Btw, porovnání... http://i.imgur.com/2wppw.jpg
  • Jen bych upozornil že,

Ode dneška je celkem kvalitní apokalyptická MMORPG Fallen Earth F2P :)
  • Na obrázcích z TES V: Skyrim uvídíte zástupce jednotlivých ras, se kterými se ve hře setkáte.

Mno nevím, nevypadá to zle, ale narozdíl od Morru a koneckonců i toho Oblivionu od sebe nerozeznám Dunmera, Bosmera a Altmera, to na těch screenech je nějaký unifikovaný elf...
    • Za osvětu lízátko možná dostaneš ;)
      Bůhvíproč, nějak jsem si to z nadpisu vyložil, jako že to jsou VŠECHNY rasy. Chybějícího Khajiita jsem přešel, ale v humanoidnějších rasách jsem se ztrácel. To třetí jsem suverénně považoval za Imperiala.
      • MrSanta
        Ten třetí screen - nord - je s otazníkem. Ale vzhledem k podobnosti s dvojkou bych řekl že je to nord. Krapet chaos tam můžou dělat úpravy obličeje - slíbené jsou jizvy, tetování či vousy. Vzhledem k tomu strašlivému bosmerovi na pětce je možné asi skoro všechno *1*
    • MrSanta
      Na obrázcích jsou dunmer a bosmer. Bosmera jeho "autor" dělal tak, aby vypadal jako dunmer. Altmer tam vůbec není. Rasy: 1. Redguard, 2. Nord, 3. Nord, 4. Dunmer, 5. Bosmer, 6. Dunmer, 7. Ork *14*, 8. pozná každý *1*.
      Tuto další ork a redguard - žena: http://www.gameplanet.co.nz/art/full/3279351.jpg, http://media.multiplayer.it/thumbs/images/2011/08/14/character1e_it_copia_jpg_0x0_watermark-big_q85.jpg
      EDIT: woohoo post 3.700! Dostanu lízátko? *15*
      EDIT 2: na 4. obrázku je prý bosmer *8*. Na můj vkus je nějak moc opálený...
  • Na obrázcích z TES V: Skyrim uvídíte zástupce jednotlivých ras, se kterými se ve hře setkáte.

Já bych chtěl hrát za toho neandrtálce *5*
  • Skyrim

Khajit nebude?
    • smejki
      na jednom ze screenů ho tuhle ukozavali... tak snad bude
      EDIT - http://games.cz.imag3box.com/uploads/khajiittemple02-game13932-img199102.jpg
      • Skyrim

Díky za info....
        • Navíc, pokud sis všiml, chyběly ještě dvě rasy.
          • To já sem nepoznal kdo je kdo až na Aregoniana a Khajita. :D
          • Skyrim

Jo, ale já hodlám hrát za Khajita, takže ten jedinej mě zajímá *3*
  • Poměrně trefná ukázka, z čeho jsou složeny herní trailery a proč je spousta hráčů vyloženě...

Ne trailery, ale teasery. Čtěte celý původní text nad grafem...
    • U teaserů by vůbec nebyla část "prerendered cutscenes" *1*
      • Tak to v tom případě nevím na co koukáš! (Pokud se koukneš na ten graf, tak nad tím je jasně napsáno "teaser trailers" *3* ).
  • Cosi

2k Games bude Gamescom demo Borderlands 2 streamovat živě, ve správnou chvíli se dívejte tady.

Nebude zase komentář z redakce? Jako v případě prezentací z E?
  • Parádní animák s Team Fortress 2 tématikou.

uz to tady bylo :)

7.8. (5 dnů) Čtyři nizozemští studenti se postarali o animovaný filmeček inspirovaný Team Fortress 2.
  • Ridge Racer: Unbounded nabídne krom jiného i zajímavý editor tratí, jak ukazuje poslední video.

Zatím to spíš vypadá na novej Burnout, což je sice dobře, ale nechápu proč se to jmenuje Ridge Racer když s ním nemá nic společného

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit