-
Podle PC Gameru vypadají textury v konzolové verzi Batman: Arkham City mnohem hůře než na PC.
TO je opravdu divný kdo by to byl čekal? :D:D:D -
-
To víš, ne PC Gamer ale Obvious Gamer. *1*
-
-
První screeny odhalující vizáž hry DotA 2.
Wow tak to s prominutím pos****li. A to pořádně. Vypadá to nechutně. Až někdo bude nadávat na grafiku diabla, odkážu ho na tohle. Dotu hraju každodenně 7 let, ale teď nevím, co si myslet. Snad si zvyknu *7* -
-
No hrůza, je to samá barvička. Skoro mi to připomíná svět Warcraftu, hmm. Neměl ten něco společného s Dotou? A kde že jsou ty temné odstíny z Diabla a moc hezké 2D animace?
-
PC verze hry RAGE bude využívat Steamworks, což znamená nejen STEAM ochranu, ale např. i achievementy...
Budu upřímnej, nechápu tě. Vždyť DOTA má úplně stejnou grafiku (co se stylu týče), tohle je jen zabaleno do většího rozlišení s novejma efektama a podle mě to vypadá, jak by asi mělo. A ohledně Diabla, to je mimo. Třeba já proti grafice D3 nemám nic, je sice pěkná, problém je, že do Diabla mi prostě nesedne, tam prostě chci temnou a trochu víc "realističtější" grafiku. Tam je ten kámen úrazu.
Btw, porovnání... http://i.imgur.com/2wppw.jpg
-
-
Jen bych upozornil že,
Ode dneška je celkem kvalitní apokalyptická MMORPG Fallen Earth F2P :) -
Na obrázcích z TES V: Skyrim uvídíte zástupce jednotlivých ras, se kterými se ve hře setkáte.
Mno nevím, nevypadá to zle, ale narozdíl od Morru a koneckonců i toho Oblivionu od sebe nerozeznám Dunmera, Bosmera a Altmera, to na těch screenech je nějaký unifikovaný elf... -
-
Za osvětu lízátko možná dostaneš ;)
Bůhvíproč, nějak jsem si to z nadpisu vyložil, jako že to jsou VŠECHNY rasy. Chybějícího Khajiita jsem přešel, ale v humanoidnějších rasách jsem se ztrácel. To třetí jsem suverénně považoval za Imperiala. -
-
Ten třetí screen - nord - je s otazníkem. Ale vzhledem k podobnosti s dvojkou bych řekl že je to nord. Krapet chaos tam můžou dělat úpravy obličeje - slíbené jsou jizvy, tetování či vousy. Vzhledem k tomu strašlivému bosmerovi na pětce je možné asi skoro všechno *1*
-
-
Na obrázcích jsou dunmer a bosmer. Bosmera jeho "autor" dělal tak, aby vypadal jako dunmer. Altmer tam vůbec není. Rasy: 1. Redguard, 2. Nord, 3. Nord, 4. Dunmer, 5. Bosmer, 6. Dunmer, 7. Ork *14*, 8. pozná každý *1*.
Tuto další ork a redguard - žena: http://www.gameplanet.co.nz/art/full/3279351.jpg, http://media.multiplayer.it/thumbs/images/2011/08/14/character1e_it_copia_jpg_0x0_watermark-big_q85.jpg
EDIT: woohoo post 3.700! Dostanu lízátko? *15*
EDIT 2: na 4. obrázku je prý bosmer *8*. Na můj vkus je nějak moc opálený...
-
-
Na obrázcích z TES V: Skyrim uvídíte zástupce jednotlivých ras, se kterými se ve hře setkáte.
Já bych chtěl hrát za toho neandrtálce *5* -
Skyrim
Khajit nebude? -
-
na jednom ze screenů ho tuhle ukozavali... tak snad bude
EDIT - http://games.cz.imag3box.com/uploads/khajiittemple02-game13932-img199102.jpg -
-
Skyrim
Díky za info.... -
-
Navíc, pokud sis všiml, chyběly ještě dvě rasy.
-
-
To já sem nepoznal kdo je kdo až na Aregoniana a Khajita. :D
-
Skyrim
Jo, ale já hodlám hrát za Khajita, takže ten jedinej mě zajímá *3*
-
-
-
-
-
Poměrně trefná ukázka, z čeho jsou složeny herní trailery a proč je spousta hráčů vyloženě...
Ne trailery, ale teasery. Čtěte celý původní text nad grafem... -
-
U teaserů by vůbec nebyla část "prerendered cutscenes" *1*
-
-
Tak to v tom případě nevím na co koukáš! (Pokud se koukneš na ten graf, tak nad tím je jasně napsáno "teaser trailers" *3* ).
-
-
-
2k Games bude Gamescom demo Borderlands 2 streamovat živě, ve správnou chvíli se dívejte tady.
Nebude zase komentář z redakce? Jako v případě prezentací z E? -
Parádní animák s Team Fortress 2 tématikou.
uz to tady bylo :)
7.8. (5 dnů) Čtyři nizozemští studenti se postarali o animovaný filmeček inspirovaný Team Fortress 2. -
Ridge Racer: Unbounded nabídne krom jiného i zajímavý editor tratí, jak ukazuje poslední video.
Zatím to spíš vypadá na novej Burnout, což je sice dobře, ale nechápu proč se to jmenuje Ridge Racer když s ním nemá nic společného