-
Analytická (j)elita předpovídá, že se onlineovky Star Wars: The Old Republic prodá v prvním roce...
odhaduji, že tu bude i více... 3 je málo
už aby to bylo *3* -
A ještě čtveřice nových obrázků z Battlefield 3.
nových? *6* *7* -
Analytická (j)elita předpovídá, že se onlineovky Star Wars: The Old Republic prodá v prvním roce...
Já tipuju 5 míčů. -
Investoři tlačí na Nintendo, aby své tituly vydávali i najiných, než vlastních platformách....
No to je jen a jen dobře, Nintendo má styl který ne všichni, a zvláště ne hardcorovější hráči jako já snesou... -
-
To, že to tobě pánu elitářskýmu trapákovi se to nelíbí neznamená že to je dobře protože je mnoho lidí který by si jejich tituly rádi zahráli na PC.
-
-
Lonesome Road, další DLC pro Fallout: New Vegas, určitěnevyjde v průběhu srpna, tvůrci se...
To je ta tajemna zasypana cesta na vychode mapy u Primmu? Cmaranice "Courier six", apod. ?
Ta me hrozne zajimala - asi se dalo cekat, ze to rozlousknou v DLCcku... -
-
Takových míst tam je docela dost. Upřímně doufám, že jich co nejvíce otevřou.
-
-
Na novém screenshotu ze Skyrim si můžeme prohlédnoutTemného elfa.
Nemohl sem vystát design elfů v oblivionu a jak tak vidim nebudu moct ani ve Skyrimu. Elfy si představuju prostě trošku jinak než takovejhle znetvořenej xicht :) -
-
...tak to urcite souhlasim
S timto urcite souhlasim ja si elfy predstavuji jako uslechtili a tajemny lid a ne jako skrety. -
-
dvě slova - dark. elf.
-
-
EA si zaregistrovala značku Alpha Centauri pro herní software a online služby. Čeho se dočkáme?
Tak je to DARK elf, tak proč ne? -
-
Na novém screenshotu ze Skyrim si můžeme prohlédnoutTemného elfa.
otec tohto elfa asi sklatil nejaku trpaslicku, podla tej brady :)
-
-
-
Playman bude PC verzi vynikající From Dust (recenze8/10) na svém shopu nabízet za 299 Kč a navíc...
tak za tu cenu to snad koupí každý :) to se nevyplatí stahovat, já teda do toho jdu určitě, skvělá cena -
-
no vidiš. a já to neberu jen kvůli tý zhovadilý ochraně.
-
-
EA si zaregistrovala značku Alpha Centauri pro herní software a online služby. Čeho se dočkáme?
neni uz nahodou znacka alpha centauri v rukou EA/sid meiera? (EA byl vydavatel) -
-
Já bych řekl, že to bude pro MMO ze světa Mass effectu
-
-
Velmi roztomilý cosplay z Okami. Amaterasu!
Zatim nejhezčí Cosplay co sem viděl. Fakt mazec. Kdyby tak udělali Okami 2 :( -
Playman bude PC verzi vynikající From Dust (recenze 8/10) na svém shopu nabízet za 299 Kč a navíc...
V cestine bude az ta krabicovka za par mesicu. Digitalne za 299,- bude v anglictine.