Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

nová redakční celebrita

někdo je v Sama doma, někdo zase v promo videu k Mass Effectu

https://www.youtube.com/watch?v=gebzgWd5I0Y
    • Jack1947
      Místo toho aby jste byli rádi že nGames přišla nová mladší posila která je i takhle reprezentuje kydáte na angličtinu. Sami by jste nebyli na tom o moc líp kolik čechů? mluví planule smyslupně a tak dále (gramotně) v angličtině.
    • Lukyz
      Najs engliš mejt! *1*

Jsem sice konzerva, ale toho kluka začínám mít rád! *15*
    • Mart9
      Konečně vim, proč teď nebyl v několika podcastech. On se učil těch několik anglických vět *15*
    • Draken69CZ
      Jen si říkám proč nemluvil česky?
      • Jsi Čech ,Čech, Čech ...Tak koktej v angličtině, když máš mluvit pro čechy :/

Prostě typický český dbil , a to nemusí ani mluvit před europarlamentem ...Poláci mají za mne dvě nezanedbatelná plus ;)
      • MickeyMutant
        Třeba proto, že to video jde i do světa a nechce, aby ho museli zbytečně dabovat?
        • Draken69CZ
          Mě přijde že je to primárně cílený na CZ trh, ale asi zbytečný to nějak řešit.
          • MickeyMutant
            Primárně to bude pro polskej trh.
    • MickeyMutant
      Vašek by mohl zorganizovat nějaké redakční rychlokurzy anglické výslovnosti, aby si ostatní nedělali třeba v podcastech permanentně ostudu. Ano, Pavle, na tebe se dívám v první řadě.
      • risa2000
        Mě tam zas drtí svojí výslovností Adam.
        Ale jinak souhlas. Vašek na to má, aby to hošanům ukázal.
      • Copak výslovnost. Celkově mám z toho vystoupení pocit, že Vašek umí velmi slušně anglicky, a to není hodnocení, který bych vystavil hned tak někomu (v redakci Games.cz je jediný btw).

Pavlovo armid ent dejnžrs apod. si budeme připomínat jen u táboráku s baterkou pod bradou, OK? *4*
        • Lukass
          Nejlepsi palba je Olejnik a jeho ajmpove v gamesplay Dooma :-)
          • Tomu nevěřím. *1*
        • Draken69CZ
          U něho mě to dost překvapuje takovej cestovatel, ale asi se domluví rukama nohama :D
          • MickeyMutant
            On má zřejmě slušnou schopnost se v angličtině domluvit (viz jeho rozhovory s lidmi z branže), ale je bohužel asi hluchej jako poleno, když dokáže vypouštět z pusy takovou hrůzu. A v takovém případě se to samozřejmě blbě učí.
            • MickeyMutant
              Pokud komunikuješ s Japonci a Indy a máš s tím občas problém, buď si jistý, že naše typická "česká" angličtina je pro rodilého mluvčího přinejmenším stejně děsivá. Pro nás je to sice nepochopitelné (my té naší "angličtině" přece perfektně rozumíme), ale pro něho je to španělská vesnice (it's all Greek to him).

Tedy "světe div se, ono to funguje," ale jen do určité míry. Výslovnost není žádný bonus nebo třešnička na dortu při studiu jazyka. Slušná výslovnost = dobrá srozumitelnost. A že na ni Pavel Dobrovský "prdí", to mi nemusíš psát, toho si nelze nevšimnout.
            • zaty
              Hele já pravidelně komunikuji anglicky s lidmi z různých částí světa (v poslední době celkem často s japonci a indy) a upřímně, díky bohu za každého, kdo má výslovnost jak Pavel, protože někdy je fakt peklo ty slova chytat, protože se to ani zdaleka neblíží správné výslovnosti.
              A jsou prostě lidé, kteří na výslovnost tak nějak prdí, ale nemají problém se domluvit, protože místo toho, aby řešili jestli mají správnou výslovnost nebo perfektní gramatiku, prostě mluví tak, jak umí a světe div se, ono to funguje. Je to totiž hlavně o tom, jestli má druhá strana zájem vám rozumět. Stejně jako my rozumíme cizincům, kteří mluví lámanou češtinou s přízvukem.
  • SalemCZ

Chtěli byste si zahrát české taktické akce Hidden & Dangerous 1 a 2, ale už nevíte, kde máte originálky? Nevadí, obě hry jsou konečně k dispozici v digitální verzi na GOG.

Je to i česky na tom GOGu?
    • Lukyz par prispevku nize pise ze bez cestiny.
  • <3

http://a2larm.cz/2017/02/kurdska-bojovnice-bude-hlavni-postavou-pocitacove-hry/
  • Ronox

P.A.M.E.L.A.

Tohle vypadá zajímavě. https://www.youtube.com/watch?v=bSED8wRnOSI ... navíc práce původně 4 a teď 8 lidí.
  • PS4 PRo nebo Slim?

Jelikož mi současné PC už herními schopnostmi dosluhuje, rozhoduju se o nové herní mašině. Zároveň mě ale prakticky vůbec nezaujal nadcházející herní lineup pro PC, kde jediné hry, které mě zajímají, jsou i na PS4 (a která má navíc exkluzivity, které mě narozdíl od PC exkluzivit zajímají), takže se rozhoduju o PS4.
    Vyplatí se ty 4 litry za PROčko připlatit anebo to zas tak cenu nemá?
    • Pro pro toho , kdo musí mít vše nej ...Pro normální lidi by dle Sony měla do konce životnosti PS4 bohatě dostačovat Slim. Takže proč utrácet , když PRO je na chystané Scorpio zase jen slabá náhražka ?
    • klukvelastakach
      A da se ted nekde PS4 pro koupit?
    • Ronox
      Dlouhodobě to cenu má a i teď. A to i pokud nemáš 4k monitor/tv. S tou cenou je to docela nobrain a rozhodně bych si připlatil a šel do toho.
      • Ok, vezmu tedy PRO. Je fakt, že ten cenový rozdíl tam je minimální.
  • Lukyz

HIDDEN & DANGEROUS 2: COURAGE UNDER FIRE

Dneska na GOGu vyšla edice H&D2, která obsahuje původní hru včetně datadisku, což je naprosto skvělá zpráva, jelikož se tahle legenda posledních pár let dala legální cestou sehnat jen stěží *14*

Pár lidí pravděpodobně zklame absence češtiny.
    • No tak to je pecka! To je neco co si proste musim poridit! Tahle hra je jeden z tech opravdu zapomenutejch klenotu.
  • SalemCZ
    Nevíte jak to vypadá s tou hrou Novus Inceptio, je to nějak hratelný?
  • Technický rozbor Horizon

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-horizon-zero-dawn-ps4-pro-performance-analysis
    • Draken69CZ
      Nádherná hra roku, sběratelka povinnost *14*
      • jojo, krásná grafika, tohle prostě na PC neuvidíš, tam je tak akorát pár pixelů s cenovkou 19.99 dolarů...BTW LV, to klikáš ty, nebo někdo z tebe dělá ještě většího de*ila?
  • Nioh je hodně obtížná hra, ale jsou borci, kteří ji zvládnou dohrát za hodinu a půl!

Sakra bleskaři, nemůžeš takhle podkopávat svého chlebodárce… :)
  • MickeyMutant

Editor osobních znaků ve For Honor je propracovaný. Občas ale těžko uvěřit, co všechno dokázali hráči vytvořit jako svůj bitevní symbol. Několik povedených kousků, včetně hrdinů Marvelu, si můžete prohlédnout zde.

Not Chaplin

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit