-
The Witness v Humble Monthly
https://www.humblebundle.com/monthly/
já se teda minimálně na měsíc vracím -
-
jako je to lákavé, i když minulý měsíc jsem koupil na PS4 a ještě jsem se k tomu ani nedostal :D
-
-
já třeba teď dohrál Mad Maxe, co tam byl v květnu :)
-
-
-
Nové video: MASS EFFECT: ANDROMEDA | Exploration & Discovery | Official Gameplay Series - Part 3
https://www.youtube.com/watch?v=Ts9WLMSAYVE
Přes 100 planet na objevení a hrstka překrásně vytvořených světů pro přistání (prozkoumání). -
Pokud připojíte Nintendo Switch k novému MacBooku Pro, začne konzole dobíjet telefon, ačkoliv by člověk čekal opak.
I pouhý stroj rozezná skutečnou autoritu od Applu, byť je to třeba telefén v laptopovém designu. -
-
:) Macbook Pro je nejnovější telefén od nakousnutého jablka ? Bleskař ví to , co my ostatní dlouho jen tušíme :D
-
-
Pokud připojíte Nintendo Switch k novému MacBooku Pro, začne konzole dobíjet telefon, ačkoliv by člověk čekal opak.
jojo, telefon. -
-
Ups, opraveno, díky :)
-
Tak to je úplné sci-fi ne, v pracovně připojím Switch k MacBooku a iPhone v ložnici se mi začne nabíjet, to za to chtějí jen 9k? Scotty, transportuj mě
-
-
"12:00 Pokud připojíte Nintendo Switch k novému MacBooku Pro, začne konzole dobíjet telefon, ačkoliv by člověk čekal opak." taky mám rád marihuanu,ale až po pracovní době *1* (což teď mám, lucky me) dneska jdu pro něj na poštu, už tam je, ale vzhledem k tomu, že jeden nejmenovaný obchod neumí sloučit dvě předobjednávky do jedné, tak čekám ještě na Zeldu
-
System Shock Remake Gameplay Trailer - PS4/Xbox One/PC
https://www.youtube.com/watch?v=gv_i6I5N4o8 -
Zelda
98% MT po 56 recenzích. Super. Zelda zase smázla konkurenci *4* -
-
Když odhlédnu od hratelnosti, kterou nemůžu posoudit, tak na to, že hra vychází na "nejnovější" konzoli na trhu, je grafická stránka strašná a ani žádnej pěknej styl to nemá. Opravdu někdo v roce 2017 chce hrát takový humus? U PS4 a Xbox One se furt řeší technická stránka, ale Nintendo má zřejmě nějakou výjimku, nebo co... Kdyby ta konzole stála 2 tisíce, tak budiž, ale nestojí.
-
-
Vem si ten Xbox do autobusu a zahrej si tam něm jako na Switchi..
Koukám dnes tu padají super argumenty. -
-
Kdyz on se dnes kazdy musi az extremne vymezovat a nazory typu: Libi se mi konzolove hry, ac konzoli nemam, hraju na PC co uz je dnes lowend a jsem spokojeny - to se tu nenosi :)
-
Pokud vím, tak Nintendo samo prezentovalo Switch hlavně jako domácí konzoli.. A to, že ji můžu vytáhnout ze stojanu a hrát jak na tabletu není nic pro mě a neodůvodňuje to tu cenu (odmítám hrát na něčem, co nemá alespoň 100cm úhlopříčku).
-
-
To už snad raději tu Zeldu na tom handheldu, než 20 fps Xbox One kostičky na 100cm TV.
-
-
-
-
Ten art style ty hry je naprosto otresny a ta saturace tech barev je uplenej blivajz.
-
doporučuju koupit si brýle
-
Kterou konkurenci ?
-
-
Tak každá hra je konkurence. Dlouho jsme tu neměli tak pozitivní recenze. Takže odpověď na tvou otázku? Veškerou!
-
-
Bože....Takže kdo si chce koupit akční FPS, tak by se měl podívat i po Zeldě, protože je to konkurence? Nebo jak jsi ten blábol myslel? Zelda je konkurencí pouze sama pro sebe a hry na Nintendo, protože si Nintendo hraje na vlastním písečku a má omezený počet konzolí WiiU a Nintendo Switch, které jsou teď někdo okolo 14-15 mega.
-
-
Přesně tak. Proč hrát tupé FPS jako Doom, když si můžeš koupit a zahrát Zeldu...
-
-
Femto mohl jsi jen napsat o tom hodnocení a nikdo by nemohl nic říct, protože ta Zelda asi opravdu dobrá bude. Tou stupidní argumentací jsi ale ze sebe opět jen udělal debiIa..
-
GGG detected
-
Tak hele, Zeldu mám předobjednanou i se switchem, ale na Dooma mi nešahej. Proč hejtovat jednu hru když můžeš hrát co chceš. Doom je pro mě nejlepší singleplayerová střílečka loňského roku a nebýt boss bitev s mechanikama z druhé poloviny 90 let, které nebyly v Rage ale sem je z nějakého záhadného důvodu dali, tak snad i nejlepší FPS dekády, od vydání Call of Pripyat jsem se takhle u střílečky nebavil
-
A co to vlastně značí o tobě? Když jsem tak blbý a píší trollí komenty, proč tě to vlastně motivuje reagovat? Znamená to, že jsi ještě blbější?
-
Ty jsi ještě blbější, než jsem si myslel, pokud se nejedná o laciný trolí "vtípek".
-
-
-
-
-
-
Zelda souhrn recenzí
tak po ukončení embarga zatím 13 ultimátních hodnocení(pro srovnání horizon 9 což vůbec není špatný):
http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild/critic-reviews
nepochybuju, že uživatelské hodnocení bude mnohem nižší z důvodu naklikaných nul od lidí, co nikdy nedrželi cokoliv od nintenda v ruce, ale to už je holt úděl metacritic -
-
Takový Telegraph, co dal poslednímu CoD také za 5? *1* Čímž neříkám, že to nemůže být skvělá hra. Ale kolikrát se ukázalo, že je někdo "podplatil" atd. a recenze pak neodpovídaly skutečnosti nebo záměrně zapomněli opomenou, že hra padá, seká se atd.
-
-
Edge i Famitsu tomu dali 10/10 - respektive 40/40, nejpřísnější recenzenti v herním průmyslu, tak nevím co chceš víc. Recenzoval to i WSJ kterej si se svojí novinářskou kredibilitou může trhnout ploutví. Cca za měsíc se lidi budou zbavovat starých Wii U tak budeš moct ozkoušet, jinak pro obsah tvého příspěvku mají amíci dva super výrazy, tomu jednomu se říká saltyness a tomu druhému nitpicking, vsadím se, že Telegraph recenzoval i tvoje oblíbené hry a taky jim dal vysoké score *3*
-
-
-
Demo verze HD remaku Indiana Jones and the Fate of Atlantis
http://went2play.com/fate-of-atlantis-se
Jen do nedele, takze stahujte. Pote musi byt odstranena, protoze tvurci byli majiteli práv zdvořile požádani, aby ukončili další práce a přestali dále šířit dříve vydanou demoverzi. -
-
Na tom dělá ten Čech, co byl ve fight clubu, že?
-
-
Delal :D
-
-
*15*
-
-
-
-
Massive Ent., Lightstorm Ent. a Fox Interactive připravují hru ze světa Avatara. (+ video)
Produkce tedy Ubisoft, má běžet na enginu hry The Division. James Cameron, který o kvalitě svého budoucího filmového pokračování skromně poznamenal: "Z toho se poserete s hubou dokořán" (You will sh*t yourself with your mouth wide open), ho plánuje na rok 2018, tak to hra bude muset stihnout plus mínus stejně. Možná budou i figurky. Kecám, jasně že budou!