Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

PC verze hry NieR: Automata bude protipirátsky zabezpečena ochranou Denuvo.

Denuvo bych přežil, ale prý to má běžet v 1080p/60fps. víc ani prd. navíc s tou ochranou to ani mody nevyřeší
    • Jack1947
      DENUVo bys přežil joo ? ty jo *8*

Hehe, nojo tak vymodlená ochrana a ty hry budou hrozně zesterilizované jako Frostbite engine,
      Hele lepší když to běží rovnou v 60fps než aby tam byl zámek kkvůli "lepší synchronizaci platforem" lol
      • ringmancz
        zámek na 60 je pořád zámek, i když pro mě je horší to rozlišení.

a třeba to udělají jako u Dooma a Inside, že po prolomení ochrany ji odstraní. ale tohle jsou Japonci, takže to je spíš zbožný přání
        • Jack1947
          Já bych to bral takhle že když ten Port bude hratelnej aspon něco je víc her který maj limitování FPS, taky by mi to možná i vadila pokud by to nejelo stabilních 60Fps což nepojede.( většina her má vbeztak zámek max na 150fps i když to je hoodně přehnané číslo)

( Ty jsi mi nikdy nepřišel jako někdo co se honí za FPS)
  • ucho

Hlavní kampaň hry Styx: Shards of Darkness dokončíte za cca 15 hodin, vylepšení pro majitele PS4 Pro nejsou v plánu.

"vylepšení pro majitele PS4 Pro nejsou v plánu"
    "No plan right now for the PS4 pro." - z té informace vypadlo celkem důležité "right now", tedy právě teď, což vlastně může znamenat i "zatím"
  • ucho

Obálku nejnovějšího čísla magazínu GameInformer zdobí Uncharted: The Lost Legacy. Další díly herní série Umcharted zatím Naughty Dog neplánuje.

Umcharted
  • ucho

Od 3. do 5. března se na japonském trhu prodalo 193060 fyzických kopií The Legend of Zelda: Breath of the Wild a 330637 konzolí Nintendo Switch. Ve Francii se během prvního víkendu prodalo 105 tisíc kusů Nintendo Switch.

trochu zavádějící. neprodalo se 193060 kusů Zeldy. to číslo znamená počet prodaných kusů Nintenda Switch se Zeldou. prodeje Zeldy mohou být samozřejmě jiné.
  • froztik

No Man's Sky 1.2 - Path Finder update

http://no-mans-sky.com/pathfinder-update/
  • s.hih

Syberia 2 zdarma

Syberia 2 zdarma na Originu (Free games --> On the house)
  • froztik

Quake Champions Closed Beta

https://www.youtube.com/watch?v=rHrq31NWBCg
    • Jack1947
      No teda grafika jestli to teda má takhle skutečně vypadat hrůza ( vypadá to jak něco z roku 2004)

Hratelnost nemusí bejt špatná ale nic pro mě - radši si dám občas Unreal Tournament tam i ta grafika ( na aplhu) celkem hezká navíc to není náročné.

ABeztak to furt vidím na přebarvenej Mp Z Doom - protože skiny jsou děwsně fan at každej vypadá jak růžovej zteplalej zeplák :D
      + jim to hapruje nejde se mi regnout do té bety lol. Přetížené servery asi nečekali enormní zájem.
      • froztik
        Vazne 2004 ? Spíš ne. Jinak hratelnost pozname s trochou stesti v closed beta(vcera jsem se prihlasil bez problemu). A prebarvenej doom ? To uz je docela ulet, nehlede na to, ze Quake jede na jinem enginu (kombinace id Tech / Saber Tech)
        • Jack1947
          Barvičkama už to hýží ted navíc, to chtějí aby skiny byli co nejvíce kůl a gej. (Prostě jak je libo noo)
  • CrowbCat vs. Switch :D

https://www.youtube.com/watch?v=Cb-srOfRqNc
    • Veskoslav
      Ty poškrábané displaye jsou lahůdka. Ale nejlepší je oficiální vyjádření Nintenda a LCD *1*
  • Femto

Nier

Bohové z Platinum to zase dokázali. Nier vypadá na mega úspěch

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/nier-automata

BTW. Ten soundtrack je boží a japonská nadvláda pokračuje.
    • frag.ment
      Jsem konzolista, ale tohle bych do své PS4 nestrčil ani kdyby mě mučili. Vypadá to na děsnou kravinu pro puboše.
    • Jack1947
      Tak rychle ( pár dnů) bude pc verze co na to říkají konzolisti ?

Což je celkem s podivem protože "minulý díl" který tenhle má prý navazovat byl spíše nic moc. ( hrál jsem a teda takové divné rpg)
  • jamar28
    Snad nebude vadit, když se zeptám tady...

Minimální požadavky na Mass effect Andromeda jsou procesor Intel Core i5 3570 nebo AMD FX-6350 a grafická karta GeForce GTX 660 2GB nebo Radeon 7850 2GB.

A já mám: Intel Core i5-4460 a MSI R7 260X 2GD5 OC.

Zvládne to ten můj chudáček?
    • Nedal bych za to ruku do ohne, ale ta integrovana grafika mozna bude i lepsi nez dedikovana. Rozhodne jsem na ni z hecu zkousel BF4. V 1080p na stredni detaily to dalo kolem 40fps.
      • jamar28
        Nevím ani rozdíl mezi integrovanou a dedikovanou. *1* Ale s tou mojí bych BF4 rozjel určitě, jak říkám - BF1 i Battlefront jsem normálně taky na těch 30-40 fps hrál na střední rozslišení.
        • Jack1947
          Možná myslel integrovanou a normální... 30-40fps je tak tak.
    • ringmancz
      hrál si něco co běží na Frostbitu? třeba Battlefront (ten můžeš zkusit zadarmo), nový Battlefieldy, Dragon Age, Mirror's Edge
      • jamar28
        Poslední Battlefield to zvládlo na nižší střední nastavení s přehledem. Battlefront taky.
        • Jack1947
          Jo aha sry já jsem přehlídl tu I5 ale to ti pojede ( jen možná to bude chtít zachvíly upgrade noo)
        • Tak sis odpovedel sam *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit