-
angelina pls help
čaute, když vložím disk Watch Dogs 2 do ps4, tak konzole celou dobu při hraní dělá ten samej zvuk, kterej dělá běžně jen chvíli po vložení disku do ní (při načítání a tak), mohlo by to nějak škodit HW? -
Dotazník
Zdravím. Před nedávnem jsem tu žádal o vyplnění dotazníku k maturitní práci a celkem by se mi hodilo pár odpovědí navíc. Každému, kdo ho vyplní, mockrát děkuji *4*
https://docs.google.com/forms/d/1klB8Us9lfxftgPPeAR9Dx12tY_IAGnXKy6-Kd2xk4m0/edit -
-
Done
-
-
Nove screenshoty z Vaporum
Do hands-on preview na dungeon crawler Vaporum som prihodil parik cerstvych screenshotov z tejto chystanej hry. Enjoy :) http://www.mickthemage.sk/2017/03/hands-on-preview-vaporum.html -
Policejní zátah ve Skeldalu
Včera došlo k masivnímu policejnímu zátahu v karlínských skladech Skeldalu, několikrát přejmenované firmy známější pod svou internetovou doménou Rohlík.cz. Policii se po bleskové akci podařilo překvapit její zaměstnance, kteří budou v nejbližších dnech bezodkladně vyhoštěni mimo evropské království. Brány Skeldalu byly následně úředně zapečetěné a klíč odevzdán k úschově do rukou primátorky Krnáčové.
Co na to Jindřich? -
-
Nevim co na to Jindra, ale prave jsem dopsal 77777 prispevek. Citim se huste, nejvetsi zivotni uspech, uz muzu v klidu umrit!
-
-
77778 Job well done! Ještě chvíli a budeme na 80k chlapi snažme se *5*
-
-
V tvým případě bych nebyl skromný a sám bych se poplácal po zádech. Svou dobu ses určítě jen ty sám zasloužil o 50 000 příspěvků.
-
-
-
To je tak, když v papírech zaměstnáváš skřety, ale ve skutečnosti jsou to ogři.
-
-
Nezachytil někdo, jestli se chystá příběhové DLC pro Dishonored 2?
-
-
Season šps nic ?
-
Snad jo... http://www.thebitbag.com/dishonored-2-dlc-black-sparrow/227837
-
-
To vypadá nadějně. Dík.
-
-
pokud vim, tak zadne DLC nebude *9*
-
-
PC verze hry NieR: Automata bude protipirátsky zabezpečena ochranou Denuvo.
takže bez dema čekám až se denuvo prolomí abych zjistil jestli to vůbec rozjedu. Dřív nic nekupuju -
-
To za ty odehrané 2 hodiny, do kterých můžeš na Steamu udělat refund, nezjistíš, zda to rozjedeš?
-
-
vždyť jen kecá, jasně že si to nekoupí i kdyby mu to "jelo", divnější je ta potřeba o tom někoho informovat
-
-
Klasická B1tch attention ><
-
-
-
na steamu funguje vrácení peněz
-
Já myslím že to nebude trvat ani měsíc *3*
-
Díky za info *3*
-
-
Singapurští členové PS Plus programu obdrží v březnu jinou nabídku her než ostatní - mohou se těšit na Resident Evil Umbrella Corps (PS4), Tearaway Unfolded (PS4), Titan Souls (PS4 / PSV), Anna – Extended Edition (PS3), Starwhal (PS4 / PS3) a Actual
To se teda maj, v tom Singapuru. A co dostanou třeba v Zimbabwe? -
-
Češi holdt jsou taková menšina že nestojí za to o nich psát ( Zimbabwe pochybuji že mají nějaký funkční intranet lol)
-
-
Líbí se mi jak jsi napsal holdt, to je chytrý. Ale jinak s tebou souhlasím.
-
-
Líbí se ti to ? ale plus mi nedáš *16* ( ne f poho)
Dává smysl že, ještě jsem neviděl že by se psalo na herním webu výhradně o cz PSn když už ta třeba Velká británie ale čechy nikdy.
-
-
-
-
Vyšel Path Finder update pro No Man's Sky. Mezi novinky patří např. planetární vozítko, podpora PS4 Pro, foto mód, nová hudba, mód Permadeath či online sdílení základny. (+ video)
Za rok, ve slevě za 5€, to třeba bude už docela fajn hra. -
Vyšel Path Finder update pro No Man's Sky. Mezi novinky patří např... online sdílení základny.
"Can you run into other people in the game?"
"No, but you can build a house and they can visit when you aren't home." -
Vyšel Path Finder update pro No Man's Sky. Mezi novinky patří např. planetární vozítko, podpora PS4 Pro, foto mód, nová hudba, mód Permadeath či online sdílení základny. (+ video)
Jeste poladit ty vesmirny souboje, litani na planetach a frakce a myslim ze bych zacal premyslet o nakupu.