-
Hanlivé výrazy
můžete mi někdo prosím říct, proč jste zakázali sprosté výrazy?????
Já píšu sáhodlouhý příspěvek, vyskytne se mi tam jedna pr del a všechnu pryč, se na to můžu vydělat. -
-
Protože jde se vyjadřovat slušně a bez výrazů primitivních nevzdělanců s komplexem méněcennosti.
-
-
Do pátku seženete na STEAMu Thief: Deadly Shadows za 3,5€.
Presne tak, kurvakristakokotbuznapicasvatamariakurvamaterjezisova, rozprávajte slušne! -
Už dlouho mě nic tak nerozesmálo *1*
-
-
též též *1* (myslím spíše ten první příspěvěk a to v pozitivním smyslu) *3*
-
-
Nekdo nepochopil? Jednoduse forma originalniho pozitivne hodnoceneho prispevku pobavila. Co je na tom spatneho? :) Pokud je to jen za zbytecny post, pak je vse v poradku. *3*
-
-
-
-
-
První screenshot ze hry SoulCalibur V.
Soul Caliber je jedna z nejhorších bojovek co jsem kdy hral, i kdyz virtua fighter je ješte o kus horší. -
Lidé používají Xbox na hraní jenom z 60%.
Tak by mě zajímalo v čem je tahle bleskovka inovativní, když ani ne před hodinou jsem na Games četl "Lidé používají ze 40% Xbox na jiné věci než hraní" -
-
Aspoň jim to sedí :). V médiích bývá běžné, že tyhle procenta při součtu dají 110 % a víc.
-
-
Máš pravdu, zlatý FOX news se 110% nebo TV Nova *1*
-
-
-
ten jejich znak je tak ale vyobrazen moc hezky
-
Nvidia ke konci tohoto měsíce dodá do obchodů drátové 3D brýle pro 3D Vision za přijatelnou...
DOTAZ: Tyhle brýle (+odpovídající monitor) jsou vše, co budu na svém PC potřebovat pro rozběhnutí her ve 3D? Samozřejmě se slušnou grafickou kartou, ale to by neměl být u GTX 470 problém, že? -
-
Na 3D v nejbližších 2-3 letech uplně zapomeň. Je to jako hezký sice ale za ty peníze si přece nebudeš ničit oči. Počkej si až u té technologie nebude napsaný, že doporučujou po 40minutách hraní přestávky.
-
-
Tak tak,taky bych do toho nesel,je to stara technologie,kterou ted oprasili jak ve filmovem tak hernim prumyslu,ale neni to urceno na dlouhodobe pouzivani.
Ale pokud si nekdo svych oci nevazi,tak smele do toho. -
-
Ve filmu se mi to líbilo u Toy Story 3 xD
-
-
U filmu ty 2-3 hodky to neni snad zadny problem az na nektere citlivejsi jedince,kterym se z toho dela spatne.Ale na nekolika hodinove hrani nekolikrat tydne to podle me rozhodne neni rozumny.
-
Já byl ve 3D na Avatarovi a přestože jsem z toho byl unešenej, tak je to pořád takový pseudo 3D. Každej člověk to vidí trochu jinak a pořád to kazí oči. Dokud ta technologie nebude pořádně vychytaná tak je lepší se jí vyhnout. A ne být za každou cenu pokrokovej.
-
-
-
-
-
Výrobce herních zařízení Razer (nečekaně) vydal nový teaser trailer Battlefield 3.
Tomu se snad neda rici ani teaser, ne?! *7* -
Vindows8 a X360
No co . Stejne je XBox zakuklene PC . A i kdyz to zni az moc skvele , tak bych rad vydel ty protaze ksichtiky consolfans co si nakupuji veskery herni hw. Jo tak takovou podporou PC hrani by M$ vazne bodoval na cele care .... -
-
Uvedomujes si ale,ze pokud by tomu tak opravdu bylo,tak by se jednalo pouze o xbox 360 hry a ne hry z nove generace xboxu.Tedy pokud na tom neco pravdy je,tak to nejspis bude tak,ze az vyjde (pripadne se vydani bude ocekavat kazdou chvilou) novy xbox ,tak MS vyda win 8 s podporou xbox 360!! her,ale ocekavat od MS,ze jeho nove win 8 budou podporovat hry z nove generace xboxu je celkem naivni.Byli by sami proti sobe.
Ta podpora stare generace by mozna nebyl az tak hloupy tah,tezko rict.Kazdopadne s podporou her z nove konole bych rozhodne nepocital. -
Je to hloupost, ale pokud by to Microsoft udělal, tak už může klidně vydávat do konce světa ty nejhorší OS na světě, a budu je zbožňovat... Těch her, které bych si zahrál, není moc (spíš jsou na PS3-HR, jRPG,...), ale i tak.... Forza, bojovky, pořádná FIFA a NHL,... :-D No, ono by toho nakonec bylo docela dost...ale je to prostě hloupost, protože tím by se zbourala strategie skoro všech vydavatelů, kteří nějakým způsobem upřednostňují konzole, což je ostatně i sám Microsoft (Alan Wake)
-
-
Reakce na uživatele trr a jeho příspěvek 31.05.2011 19:53. Možná kdyby jste toho smajlíka použil v prvním příspěvku tak by ten "vtip" každému došel...
-
L.A. Noire Rockstar Pass, který si nyní můžete za 800MSP zakoupit na Xbox MarketPlace obsahuje 7...
Jak je to tam s tema bonusovejma pripadama? Koukam ze jich je celkem dost...
To se normalne vlozi nekde mezi ostatni pribehovy pripady dalsi kapitola? Kazdej ten pripad prece musi mit svoje misto, ne? Nebo se pak daji poustet jen nejak z menu, a v ramci hlavniho pribehu vubec roli nehrajou? -
-
Hele pripady jsou normalne vlozeny mezi ostatni,kdyz jedes story,tak automaticky jedes i pres ty bonus pripady,sedej do pribehu.A taky mas moznost spustit pripad rovnou z menu,kde jsou jednotlive.Ale co me mrzi nejvic,ze Rockstar se vyjadrily,ze to je vse co k L.A noire vyjde :(
-
-
Windows 8 prý umožní na PC hrát X360 hry. Věříte tomu? My ne...
Větší hloupost jsem na tomto serveru asi ještě nečetl. Samozřejmě je to absolutní nesmysl.