-
Remake hry Syndicate bude zřejmě FPS.
Syndicate ? To myslíte tu Syndicate jště z Amigy ? Jak se ovládala parta lidí a každý měl svoje vlastnosti a zbraně ? Tuhle Syndicate myslíte ? :) -
-
WE ALL HATE F.ast P.ersona S.hooter !!!!
:( Zprasí to zprasí ... bože jak já nesnáším remaky klasik do FPS
Xcom , Syndicate ... a co dál , Jagged Alianci ? *11* -
-
afas
Lemmings, jahahah!
-
-
To je přesně ona! :)
-
-
Už už to vypadalo. že Sony bude mít od problémů zase nachvilku klídek, ale nemožnost změny...
Článek je z 3. 6. a mě se včera (4. 6.) povedlo bez problému změnit heslo na bratrově účtu. I ten mail od Sony s instrukcemi a odkazem přišel okamžitě. Takže asi šlo o dočasný krátkodobý výpadek. -
Video z připravovaného modu, který předělá grafiku GTA: San Andreas do enginu GTA IV.
A k čemu je to vlastně dobré? SA není zas tak staré... -
Zahrajte si remake legendární hry GODS.
To si pamatuju že jsem kdysi dávno hrával.. Ale vzpomene si někdo, na čem se to ještě hrávalo? Nezdá se mi že bych to hrával barevný. -
-
:) Někteří z nás už tehdy měli barevné televizory a ti movitější dokonce monitory od Commodoru.....
-
Video z připravovaného modu, který předělá grafiku GTA: San Andreas do enginu GTA IV.
Hrálo se to na Amize 500 a bylo to na dvou disketách :-) -
Jojo, bylo to barevny :) Tusim tak 1991/1992. Uhlopricka prtava, ale barevny :)
-
-
Tady to máte celý :) http://www.youtube.com/watch?v=m4jQ2ZFvPVg
-
-
-
Dva výzkumníci vymysleli nový algoritmus, který vyhladí pixely na obrázcích 8 bitových her....
Jelikož ten jejich vypadá, že je založený na vektorizaci, tak se prostě spousta detailů ztratí, naprosto nejlepší z toho porovávání vychází hq4x. -
Games tiscali? Dnes uz odpad.
Drive jste byli fajn, dnes uz je to slabota! Kopec her nemate v db, spousta kopirovanych textu.. hanba. -
-
Vidis a ja si treba naopak zacinam pomalu zvykat. Po prevratu se mi nove TG uplne nezdaly, design, layout... i clanku bylo malo. Ted je ale (zda se mi) uz vsechno OK, recenzi spousta, preview taky, zpravodajstvi rychly a aktualni... diry a chyby v databazi holt jsou (prechod na novy system) a kopirovani textu? Kdyz na to prijde, veskery novinky a zpravy jsou jen o kopirovani. ;)
-
-
vlastne mas pravdu...
tak alespon kdyby se nedrzeli zabehnuteho - PECKY, hned recenze! (sice milionta na svete, ale nase..)
Je spousta skvelych her, ktere v db vubec nemaji a zaslouzili by si pozornost mnohem vice nez Hollywoodsky brak. -
-
Nebylo by od věci nějaké ty hry, které by si zasloužily pozornost jmenovat.
-
Je pravda, ze v DB velka spousta her chybi, ale pripomnel bych, ze na starem TG zadna DB her nebyla.. Zacinali jsme v tomhle odznova, vytvarenim databaze z udaju, ktere se daly "vycucat" ze starych clanku a recenzi co byly na webu publikovany.
Kazdopadne, databazi budeme doplnovat, nejen o novinky, ale i o starsi hry.. Jen to chce hromadu casu :( -
Jak by vypadal Twitter účet Pac-Mana.
hloupost...věnují se, i když ne třeba plnohodnotnou recenzí, spoustě alternativních her... Dwarf fortress, Terraria, pak ta Noir adventura, Minecraft... GT je teď rozhodně lepší, než dřív, třeba za časů jistého člověka, který teď úspěšně ničí konkurenci svým egem. -
Tak vis jak, u tech velkych pecek predpokladaji (spravne?) vetsi zajem ctenaru a taky jim je tlaci vydavatel/distributor. Ktery zaroven tak nejak plati za reklamu, z niz je server zivy.
Mit clanek o vsem co kdy kde vyslo jiste nejde, ale poslednich par let tady na TG docela jedou indie gamesky. Ty uz jsou sice pro redakci takovym bonusem, prachy z nich nejsou, musi si je i sami najit a vypatrat ty opravdu zajimave a dobre, ale osobne jsem za to rad. Ovsem zaroven chapu, ze oldies plosinovka nebo nejaka podivnost urcena pro par hernich duchodcu opravdu i na TG zaujme jen zlomek ctenaru, oproti tem srackam typu CoD a spol.
-
-
-
-
Sony nabídne všem majitelům PS3 další dvě hry zdarma -> System 3 a James Pond 2: Codename Robocod.
Ehm, jde o jednu hru jménem James Pond 2 od firmy System 3... -
Sony nabídne všem majitelům PS3 další dvě hry zdarma -> System 3 a James Pond 2: Codename Robocod.
ale hry stahovat este nejdu.. -
Welcome back na PSN
Welcome back balicek je uz online na PSN *4* -
První screeny z 3D remaku Frogger.
Konecne hra co vytahne 3DS ze sracek :o)))