Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta

Skyrim - delší video včetně inventáře atd.

http://www.g4tv.com/videos/53441/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim-E3-Gameplay-Demo/
    V tomto videu je i záběr na inventář, nový systém skillů, mapu, rozhovor s NPC a jízda na koni.
    Jestli to už někdo postnul, tak se omlouvám. Začínám se v té E3 záplavě poněkud ztrácet *1*
  • E3 2011 - Nintendo představilo novou herní konzoli s ovladačem, co vypadá jako tablet! Říkejte...

To je článek jako poleno ....
  • Urug

Battlefield 3 prý vypadají na konzolích stejně dobře, jako na PC. DICE se nám to brzy chystá...

Úplně stejné jak kdyby řekli, že Battlefield 3 bude na PC vypadat stejně hnusně jak na konzolích.
  • Battlefield 3 prý vypadají na konzolích stejně dobře, jako na PC. DICE se nám to brzy chystá...

To jsem zvědavej docela.. rozhodne to, zda si hru pořídím nebo ne.
    • Verim,ze na konzolich to bude vypadat dobre.Ale stejne?Tomu neverim,proste jen PR kecy....
      • jako mě by ani tak nevadilo, kdyby to vypadalo o něco hůř. nějaký stíny a pod mě nevadí. Já spiš mám strach z toho, že to ořežou tolik, že ten nový engine ztratí svoje přednosti a bude to stejný jak předchozí díl.
        • Uvidime no,myslim si,ze to bude vypadat o neco lip jako BC2 na konzolich.Uz jen na zaklade faktu,ze konzole maji dx9 nativni gpu ,je celkem logicke,ze pc verze,ktera je od zakladu navrzena na dx 11 ,bude proste vypadat lepe.
          Na druhou stranu,cstecne si usetri vykon diky polovicnimu poctu hracu a tedy predpokladam i mensi mapy a diky tomu take nejaky ten vykon usetri,ktery muzou vyuzit na vizual.
        • Ataker

Battlefield 3 prý vypadají na konzolích stejně dobře, jako na PC. DICE se nám to brzy chystá...

souhlas... pokud to dopadne, jak píšeš :( tak mně zbude jedině šetřit na solidní PC.
  • EA má s NFS: The Run velké ambice - hodnocení hry vyšší než 90% a získání trofeje za nejlepší...

Na té šou byl far cry 3, assassins creed, ghost recoon, tomb raider, resistance, gears of war,battlefield a další. A oni si myslej že mají proti těmhle hrám šanci na získání trofeje za nejlepší hru show s takovým srancem jako NFS run ??? ten koho tohle napadlo by měl jít na detox protože jede v hodně velkým svinstvu...
    • MrSanta
      Sice si to napsal trošku drsně, ale mám z toho stejný dojem. To video z NFS: Run mě zároveň rozesmálo a vyděsilo.
    • a ještě dodatek z toho co jsem z té hry zatím viděl jí dávám tak dejme tomu těch 60%. Jinak z té show na mě nejvíc zapůsobil právě far cry, na ten se těším a ten bastard s čírem byl nejlepší záporák celé E3 (Did I ever tell you the definition of insanity, paráda)pak assassins creed, prostě musím vědět jak můj oblíbenec Ezio dopadne ať už je teplej nebo ne *4* *3* a pak moje největší legenda Lara to je pro mě naprostá srdcovka a nenechal jsem si ujít jedinej díl ani datáče a mám je doma všechny v org krabicích takže tak.
  • RavenHolm

Celkově se prodalo více než 70 milionů kopií her se značkou Assassin's Creed.

Když kliknu na váš odkaz tak se tam mluví o 30ti miliónech. Kde je chyba?
    • Ve 30°C *5*
      • RavenHolm
        Tak to chápu:)
  • Michael Ancel těsně po noční tiskovce Ubisoftu prohlásil, že Beyond Good & Evil 2 mine tuto generaci...

Nejhorší zpráva z E3... horší by to mohlo být jen kdyby oznámil, že to bude podporovat Kinect... *10* *10*
    • Michael Ancel těsně po noční tiskovce Ubisoftu prohlásil, že Beyond Good & Evil 2 mine tuto generaci...

Ja naivne ocekaval,ze letos konecne na E3 neco z BGE2 predvedou,nicmene sem se nedockal a ted jeste tohle,ach jo.Ale tak snad to bude aspon vymazleny kdyz si s tim davaji takhle nacas.
  • Torchlight 2

Docela by mě zajímalo, jak to vypadá s Torchlight 2. Na svých stránkách povídali něco o tom, že na E3 budou a nějak stále nic...
    Na tuhle hru se těším asi úplně nejvíce...
  • E3 2011 - NGP se oficiálně jmenuje PlayStation Vita. Cena je stanovena na 249 €, verze s podporou...

Pardon, ale todle je féést trapnej název.
    • urcite min trapnej nez Wii U *1* . Me osobne se Vita libi daleko vic nez PS Portable nebo nedej boze PS NGP
  • Dungeon Siege III

Nikde to nevidím, že je venku demo :/
    • Cliffy B (Epic Games): „Sním o tom, že jednou bude existovat EpicCon.“ :)

Zkus STEAM, ja to tam vidim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit