-
John Carmack: „PC je řadově mnohem silnější než konzole.“
Mr. Obvious objevil ameriku *1* -
Do herní série Battlefield a Medal of Honor pravděpodobně přibude každý druhý rok nový díl....
doufam že aspoň BF bude na série (BF a BF:BC) -
Ukázky Wii U her, které běžely na E3, byly sestříhané z PS3 a X360 verzí.
No... ehm..... lol -
-
A z PC, pač si nevzpomínám, že by na konzolích bežel Fraps (je to vidět u videa z Ghost Recon) :D
-
-
Battlefield 3 dostane 3x více (což znamená 21-27!) DLC než mělo Battlefield: Bad Company 2.
BFBC 2 melo vic nez 2 DLC? Pokud vim tak tam byli nejaky bonusovy oblecky a maskace na zbrane a Vietnam nebo mi neco uniklo? -
-
Uniklo. Vycházely VIP map packy, kterých bylo myslím 7. Prvních 6 sice jen přidávalo postupně zbylé módy na již v původní hře obsažené mapy, ale bylo to aspoň zadarmo. Poslední přidal i 4 "nové" mapy (2 předělávky z BC1 a 2 ze singlu).
-
-
Update: Na dohrání hlavní dějové linie The Elder Scrolls V: Skyrim budete potřebovat 30 hodin,...
to sem zvedavej jak me donutej dohrat celou hru *1* imho pocitam ze kdyz bude clovek pouzivat fast travel tak to bude celejch 15 hodin *2* -
Randy Pitchford (Gearbox) na oficiální název NGP: „I nadále konzoli budu nazývat NGP. Vitá zní...
Nebo tady http://www.pivovarcernahora.cz/Article.asp?nDepartmentID=40&nArticleID=19&nLanguageID=1#vita :)))) -
Dohrání hlavní dějové linie Final Fantasy XIII-2....
Sakra, já vždycky zahlídnu někde to XIII a celej natěšenej se začtgu, zda-li to tení pokráčování parádní FPS podle mýho oblíbenýho komiksu a ona z toho vždycky nakonec je jen tahle japonská blbina. Ale naděje umírá poslední *2* -
-
Vidíš, mě přišla jako blbina ta střílěčka *3* . Ale to bych veřejně neprohlásil snad o žádné hře kromě posledních Call Of Duty.
-
-
a
utop se!
-
-
-
The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...
super -
Hitman se nám trochu změnil a v Hitman Absolution nám ukáže nové akrobatické kousky a instinkt,...
Jupiii budeme mit predatorskej pohled kterym uvidime pres zdi! INSTINKT! Presne to co v hitmanovi celou dobu tak chybelo... -
Valve nebude ?
Jen se chci zeptat, zda Valve bude neco predvadet na E3 nebo ne? -
-
Přesně jak říká "bla" - nebude.
-
Nebudou....
-