Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...

wtf? to snad ne...
  • The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...

Nadávat, že se vyvíjí primárně po konzole je otřepané téma věcného flame, ovšem ruku na srdce - ze minulých zkušeností určitě je čeho se obávat. Oblivion, coby nástupce Morrowindu, měl zejména lepší grafiku (která už v Morrowindu byla pěkná) a některá vylepšení (animace, všechny postavy dabing), ovšem celkově mnohem menší, mělčí a subjektivně slabší hra. A ano, dával jsem to nejen já za vinu trendu konzolí.

Ono nejde o konzole, ale spíš masovost (jejíž jsou konzole představitelem). Je těžké udělat hru, kvalitní i pro náročnějšího hráče, pokud to má být "holka pro všechny". A proto se bojím i o osud Skyrim. Jediné pozitivum na tom je, že se PC hráči rozhodně nemusí bát, že by měli mít problémy s HW konfigurací (to by musela být optimalizace hodně krutě odbitá ...Rockstar hadr) a doufejme, že nejhorším dopadem budou veliké fonty ...a všechno.
  • Hanzales

The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...

Ani nevím, jestli mám brečet, nebo se smát. Neříkám, že to nebude skvělá hra, jen to prostě bude tak trochu jinak zaměřený zážitek. Snad to pak komunita zase trochu předělá, ale vzhledem k tomu portu z konzolí ani tomu už moc nevěřím. Jen mi pak uniká smysl celého RPG systému.

No alepoň že ten DeusEx3 to v tomhle směru zachránil a na nás, starší a náročnější hráče nezanevřel. Zatímco DE3 je jasná koupě, u toho Skyrimu si to ještě hodně rozmyslím.
    • Kdo vi, o jaky upustky nakonec pujde... Nedelejme predcasne zavery ; P
      Levelovani tam rozhodne je, tak proc ti unika smysl RPG systemu? "Levelovani pro radost z levelovani", ne? : D
      100 hodin behat se stejnym hrdinou by asi nebavilo nikoho...
      Ja hlavne doufam, ze ten novej engine bude mit stejne namakany "lootovani", jako melo gamebryo. Moznost sebrat kazdej pitomej predmet, sahnout si na vsechno co vidim, mrtvolam sebrat presne to, co je vidim pouzivat, atd. V jinejch RPG mi tohle strasne chybi.
      • Hanzales
        No ted jsem dokoukal cely to video z E3 a ano, celkem jsem prestrelil :) Rozhodne koupim i Skyrim. Levelovani tam vypada i tak dost slusne, souboje a draci pripadne ustupky myslim vynahradi :) Jen se krapet bojim, aby tu konverzi pak nejak neodflakli :/
        • Oblivionu scházelo poměrně hodně, ale jak píšeš, dal se poladit díky práci komunity, která se zabývala i opomenutými detaily. Škoda, jestli se z toho nepoučí ...ale nějak už nevěřím :-).
          I tak to může být dobrá hra, ale spíš jako Oblivion - na jedno použití se ztrátou chuti dotáhnout to do konce.
          Kromě kupy detailů mi v Oblivion asi nejvíce chyběl zcela opomíjený multiplayer.
  • Battlefield 3 prý vypadají na konzolích stejně dobře, jako na PC. DICE se nám to brzy chystá...

...Sry ale to je blbost pánové, nebo spíš zapoměli dodat jako na PC s Low nastavením úrovně grafiky... :P nechci zase rozpoutat konzole versus PC prestrelku, ale dnes se to tak holt dělá. Úroveň detailů objektů a textur jsou na konzolích na low (záleží na náročnosti hry), LOD je na minimu + objekty mizi skoro pred kamerou, stíny mají nižší rozlišení, pokud jsou dynamické mizí skoro pod kamerou a jediné co zůstane jsou postprocessing effekty aby to mělo svůj "cool" šmrnc.
  • DLC Rise of Isengard do hry Lord of the Rings Online vyjde 27. září.

Je to datadisk ne dlc.
  • fixcz

Srdce konzole Wii U budou pohánět mikroprocesory od společnosti IBM.

A GPU bude od AMD. http://mwne.ws/lq5ug8
  • Amylee.Anderson

Ke konci měsíce vyjde na japonském trhu oficiální bezdrátová klávesnice k PS3.

Důkaz, že konzole sucks :D
    • Jazz
      Ámen
    • RavenHolm
      Lidi jako ty by měli podstoupit IQ test, před každým zapnutím PC.
  • Hanzales

Nabídka dne na STEAMu: Wings of Prey za 6,25€ (-75% z původní ceny). Akce platí do 19:00.

Tyhlety slevy vždy velmi potěší. Ovšem v případě, že již hru máte za plnou z dřívějška naopak nas*ou :D Nicméně skvelá hra. nenáročná na hlavu a PC, hezky vypadající a stále baví, takže kdo nemá a létá rád, doporučuji :o)
    • ucho
      hra už byla myslím 2x ve slevě za 5 euro, DRM (nebyla to StarForce?) byla údajně odstraněna, fórum jsem moc nezkoumal
      • No jo, to mě nenapadlo.... >.>

Tady to je. Jakože informace o tom. Kdo to chce, tak honem, už jen 3 hodiny *1*
    • Nabídka dne na STEAMu: Wings of Prey za 6,25€ (-75% z původní ceny). Akce platí do 19:00.

Skoda ze mas diky DRM jen tri instalace :o)
      • I na Steamu?
  • Battlefield 3 prý vypadají na konzolích stejně dobře, jako na PC. DICE se nám to brzy chystá...

Tak to je úplná jasnačka, že sa jedná o PR. Už len vyššie rozlíšenie a DirectX musia konzolovú verziu sfúknuť ako nič .... a pretože v EA majú strach aby sa majitelia konzol necítili urazení, vypúšťajú sa podobé zprávy.

no pokud by to byla pravda (jakoze neni) tak by to akorat znamenalo ze PC verze nevypada tak dobre jak by mohla...
  • Kdy prijde na radu Rockstar/Take Two?
    • Rockstar (jako obvykle) na E3 neni a Take Two imho zadnou novou hru jen tak nekde u nich na stanku zadnou novou hru neoznami :(
      • Eeee.. Skoda.
        Ja prave myslel, ze se predpokladalo oznameni dalsiho R* projektu. GTA V?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit