-
Prosím o menší úpravu novinky o PSVita, pokud si to nepletu, tak levnější model má také Wi-Fi, ten dražší navíc 3G.
-
Na dohrání The Elder Scrolls V: Skyrim budete potřebovat cca 300 hodin času.
Z té zprávy vám vypadla důležitá informace, že ca 300 hodin zabere úplné vyčerpání všech možností ve hře. Tedy například všechny questy splněny na sto procent. To o celkové délce normálního hraní nemusí říkat skoro nic. Stačí jeden úkol typu "Posbírej všechny bylinky v království a upeč z nich drakovi buchtu místo princezny" a můžete chodit a sbírat až do Vánoc. Těch 300 hodin vymysleli, aby měli co napsat na krabici. -
sorry že budu sprostej ale COŽE KUR VA 300 hodin to je teda krutopřísnej náser na současnou průměrnou a i nadprůměrnou herní dobu *8* *8* *8* -
-
těžko tím myslí hlavní příběhovou linii...
-
-
Bude mít ještě někdo chuť po ukázkách z Battlefield 3 podpořit wallpapery Call of Duty: Modern...
Ano, proc ne, BF3 sice vypada luxusne, ale co kdyz to bude po hratelnostni strance sragora? Moc tomu neverim, ale muze se stat *3* Kazdopadne nechci byt spatnym prorokem, ale uz ted predpovidam, ze v prodejich se to ani nepriblizi COD, ktere udela tak 20mega, BF3 tak 5, tot moje prognoza *2* A na prodeje vsichni slysi... -
-
Cod gameplay je sragora posledni 2 dily a dle videii na MW3 tomu tak bude i nadale.A i presto,ze na slovo COD hraci slysi,myslim si,ze tentokrat cod takove rekordy trhat nebude,protoze BF3 proste predci cod v mnoha ohledech.
Nemyslim si sice ,ze by BF snad cod prodejnimi cisly prekonalo,ale myslim si,ze cod takovy uspech jako MW2 a BO nezopakuje.
-
-
Dreamcast
Zdravím, mimo bleskovky jenom jestli někoho zajímá něco o téhle konzolce (co sem se dozvěděl tak hodně lidí jí vůbec nezná. Tak sem natočil video určitě se koukněte a doufám že se bude líbit http://www.youtube.com/watch?v=ZU-mg53PkMY *3* . -
-
Už dlouho mi nebylo tak trapně. -
E3 2011 - Dlouhý hraný trailer pro Assasins Creed: Revelations.
Strašné, hlavně tím že akorát kopíruješ AVGN a taky tvým umělým přednesem.
-
-
Na screenu z cut-scény inFamous 2 je zobrazen muž v turbanu... jde o Usámu bin Ládina?
Asi jim neřekli že je mrtvej :D :D :D Nebo maji lepší info než my ? -
Gears of War 3 je nyní zřejmě nejpředobjednávanějším titulem současnosti - mluví se o zarezervování...
Řadim se mezi ně ....Kolik tak má teda MW3? Když pořád kecaji o těch mega předobjednávkách -
První fotky z Convention Center a více či méně přilehlého okolí poslali z Los Angeles naši...
Jahahahaaaa - koukam ze "roudnicka rapova scena" je uz fakt fenomen : D
Muj nejoblibenejsi vyblitek je (u nas uz kultovni)
"Neni cas se votacet a koukat dozadu..je potreba makat!..AH!..akoukat dopredu!" : D
To video jsem videl snad stokrat a dneska se u nej rachal zase.
Pro negramoty: ; )
http://www.youtube.com/watch?v=ww4XqAE6UyM -
-
Od negramotů pro negramoty. Nepředstavitelně oduševnělý videoklip. *1*
-
-
Eh? Ja chtel teda asi rict spis "ignoranty" a kazdopadne jsem to myslel jako humornou srandu zalozenou na vtipu a legraci.
Stejne jako vlastne celej ten blabol - ted jen nevim jestli vsichni minuskari brali vazne (to snad ani nejde), nebo jestli to je zase proste minus pro Crooka : D
Nebo jestli se ten klip fakt nekomu libi - to ale snad ani nejde! : D -
-
"humornou srandu zalozenou na vtipu a legraci." *11*
-
-
Uz ti chystat diplom za vsimavost ; P
-
-
asdf
V tom případě já ti chystám jeden za demenci. *12*
-
-
-
-
-
-
Adventuře Back to the Future: The Game: Episode 5 propůjčí svůj hlas i Michaela J. Foxe.
"propůjčí svůj hlas i Michaela J. Foxe" ...... podstoupil snad také operaci pohlaví ? *8* -
-
Dokud nevyjde nějaké oficiální prohlášení, nesmím bohužel na tuto otázku odpovídat *4*.
-
-
Blizzard shání někoho, kdo si rozumí s PS3, což vyvolalo otázku, zda pro tuto konzoli neplánují...
Developeři pro PS3 jsou hroký zboží