Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RavenHolm

Jo, a od tohoto Youtube kanálu se taky distancujeme!!!

Na dnešní podcast se těším ještě víc:D
  • MrSanta

Sire bleskaři, co to furt máte s těma kanálama - nějaká nová fóbie? *1*
    • Zkus se s otázkou obrátit na vrchního kanálníka:P
    • afs

Drž hubu nebo ti protáhne kanál.
  • Ataker

:D
    • christianus
      Super video :D
  • Jaká hodnocení rozdali redaktoři EDGE v magazínu s číslem 229?!

InFamous 2 jen sestku?
    Jo aha - Zaklinac 2 taky : D
    Nejsou to volove?
    • Jaká hodnocení rozdali redaktoři EDGE v magazínu s číslem 229?!

jsou :D protoze neni mozny aby tyhle dve hry dostali stejny hodnoceni jako Brink a nejakej DIRT dostal 9 *7*
      • Nojo : D
        To uz jsem ani nekoukal
  • RavenHolm

Rádi bychom upozornili některé naše zmatené čtenáře, že s tímto Youtube kanálem nemá Games.cz...

Nojo Jaydee *1* *1* *1* Koho to překvapuje?:D
    • jaydeemu závidím tu představitelku Rayne, se kterou je na jednom z videí :(
      • a

No on kdyby mohl tak ti ji s radostí přenechá! - s jeho pohledem "panebože ženská, fůj, odstup satane! *12*
    • tento týpek je ten jaydee z games.tiscali?
      • RavenHolm
        Ano (modré triko).
        • Rádi bychom upozornili některé naše zmatené čtenáře, že s tímto Youtube kanálem nemá Games.cz...

a proč nemá teda nic společnýho s timhle webem? já myslel že to byl šéfredaktor tohodle webu??
          • ucho
            BYL. proto se v bleskovce upozorňuje na to, že již nemá a ten kanál na youtube je zavádějící...
            • Rádi bychom upozornili některé naše zmatené čtenáře, že s tímto Youtube kanálem nemá Games.cz...

aha, díky :) moc nesleduju jak se tady mění redakce :)

To je naprostá bomba, došla mi slova...... *1*

Kámo, ten člověk je neskutečný jouda. V "D31" k němu přijde slečna, která propaguje hru Blood Rayne a on tam stojí jak jouda - ještě že ta nebohá slečna neví, co za joudu to vedle ní stojí a jaké nesmysly to plácá... *7*
      • RavenHolm
        Btw když se podíváš na to video tak uvidíš, že jsem měl pravdu když jsem ti říkal, že je to trpaslík *1*
        • Šmudla ...

A já doufal v nadprůměrně obdařenou ženu :D . No pokud to snad neměl domluvené -a jako že to tak vypadalo, měl briskně zapózovat stejně jako ona :D
      • christianus
        Nejlepsi je jak se na ni v 1:10 vyplasene podiva. :D
        • Tak Doskočil, co by si od něj chtěl, ten je jako Burns - chtěl by zašlápnout mravence, ale mravenec je silnější. Té slečny se samozřejmě bál, že by ho mohla kousnout.
    • christianus
      Co to je zac proboha? :D
      • Řekněme, že Vesmírní lidé - http://www.andele-svetla.cz - jsou oproti tomuto individuu naprosto, ale naprosto normální.
        • christianus
          Jeste toho trochu, to by uz chybelo aby Astar priletel s flotilou na E3. :D
          • To by bylo po E3...navždy :)
            • RavenHolm
              Proč ho nesnášíme? A co třeba, že z peněz Tiscali vytvořil svůj blogísek Eurogamer. Bez Tiscali by český eurogamer nikdy neexistoval. V okamžiku kdy seděl na dvou křeslech najednou (což v nějakém rozhovoru popřel, ale jeho twiter říká něco jiného) jeden web rostl a druhý hnil a ano nebyl to EG, který na to doplácel. Vy zvás, kteří si pamatujete Games.cz před faceliftem a změnou redakce jistě víte o čem je řeč.
            • Posila: A? To není důvod k tomu, aby mi nějaký jouda dával ban, navíc čtrnáctkrát.
            • posila
              bez urazky, ale jednu dobu jsem si te na EG taky blokoval :)
            • Proč ho nesnášíme? Protože je to zamindrákovaný idiot, který za vše, co se neshoduje s jeho názorem banuje - stačí, aby jsi se zeptal na něco, co se mu nezdá a máš ban. Na Starém Tiscali jsem měl 4 Bany na EG jich mám už 14 - už je dostávám za to, že si vůbec vytvořím účet s podobným nckem - nikde jinde jsem ban nedostal, čím to asi bude?
            • 2Jazz

VIDĚLS video a potřebuješ to přesto vysvětlit? Pak ti není pomoci.... *5*
            • Jazz
              A proc ho tak nesnasite ?
              Byl u vas, pak odesel a "borci" z games se nasrali ?!
              Nerozumim...
              vysvetlit dik
  • B.o.b

Do herní série Battlefield a Medal of Honor pravděpodobně přibude každý druhý rok nový díl....

Jako oblíbené Call of Duty no zajímavý *4*
  • Mahcake

I v Battlefield 3 budete mít možnost zabít své nepřátele defibrilátorem.

Nešlo toho náhodou i v Bad Company? viz. video na youtube.
    • Assassin's Creed: Revelations by měl přinést odpověď na mnoho otázek z minula. Vývojáři nechtějí,...

Jasně, že jo. Proto se píše "i v ...". Jakože ta možnost nezmizí, což je ... no, úžasná zpráva :))
  • Šéf Activision Bobby Kotick si chtěl na E3 vyzkušet Battlefield 3. EA mu však řeklo "ne".

Dobře mu tak. *1* První ty silácké řeči a teď tohle. Shitivision mají z Battlu vážně bobky a mají proč. *2*
  • Black_Hand

John Carmack: „PC je řadově mnohem silnější než konzole.“

chybi tam dlouhe "a" v "radove" (me toho chybi jeste vic, ja vim :)).
  • Do herní série Battlefield a Medal of Honor pravděpodobně přibude každý druhý rok nový díl....

Tohle jsem čekal po těch prohlášeních EA za poslední rok. CoD se dá konkurovat jen tak, že proti němu vytáhnou se stejnou zbraní.
    Toho výsledku se bojím. Další rychlokvašky s pár hodinama a zabugovaným MP nepotřebujeme. Battlefield je pro mě srdcovka *2* (hrál jsem 1942, 2, BC1, BC2, 1943, Heroes, P4F), takže bych ho nerad viděl umírat v bolestech. *9*
    • Jedna hra jednou za dva roky jeste neni tak hrozny kdyz si vezmes v jaky hustote vychazi CoD :o)

Novej MoH byla ale teda fakt tragedie zlatej CoD... jsem to koupil ze zvedavosti co to zmuze proti podle me jasne nejvetsi konkurenci CoD a alespon v SP je MoH opravdu tragedie a tak brutalni kopie MW2 az se mi nechtelo verit. Fakt nevim ve ktery casti ty hry meli pozvany ty specialni jednotky se kterejma na tom spolupracovali ale myslim ze je pozvali maximalne do traileru a titulku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit