-
PC verze Fable II není v plánu.
Haj zlové konzolističtí. -
Zaklínač 2 nabídne nepřeberné množství možností v nastavení grafiky.
Snad půjde grafický zážitek zredukovat natolik, aby můj hw neshořel na prach. *1* -
Pětice nových videí se záběry z L.A. Noire + další dvě (běh a destruction derby).
No nevim proc linkujete ty "další dvě" debility, ale za tu petici diky.
Nakouknul jsem na popojizdeni po meste, a obavy z predchoziho gameplaye se rozplynuly.
AT UZ TO TU MAM! : D -
-
HiphipHURAAA!
IGN recenze konecne vyvesna. Hodnoceni teda jen 8.5, coz me zase trochu strasi.
Nebejva zvykem, ze prvni recenze davaj devitku i prumernejm hram? : D
-
-
Valve neplánuje Source Engine 2, raději bude vylepšovat ten současný.
Ani by jej nemuseli vylepšovat, Source je snad nejlepší engine :) -
-
Graficky urcite staci, ale problemu uz ma teda dost.
Mne hlavne vadi ten prisernej pocit z pohybu. Treba i ted v Portalu2 jsem si pripadal jako bych lital, a ne behal...
Bojim se, ze tim vylepsovanim myslej spis graficky efekty, aby se jim ty hry hezky vyjimaly na screenshotech (zdravim i Zaklinace2)
Mnohem vic se mi libi pristup rockstaru. Ozelim nejakou tu texturu v nizsim rozliseni, kdyz diky dokonaly fyzice, a ted treba i tomu facescanu, bude hra pusobit krasne sourode.
Ne jak zaklinac (jo - koupim ho i tak, zastrcte kolty), kde je namasturbovano XxX rozliseni, extra textury a efekty, a kdovi co, ale v pohybu to pak vypada... ..prinejmensim nevabne.. : /
-
-
V počátcích vývoje Diablo III se rozohdovalo, zda se bude hrát hra z pohledu vlastních očí či...
Z pohledu vlastních očí? Tak to by to potom bylo Diablo jenom podle názvu. -
V počátcích vývoje Diablo III se rozohdovalo, zda se bude hrát hra z pohledu vlastních očí či...
Tak to jeste ze se narozdil od Bethesdy rozhodli dobre :o) -
Square Enix pracuje na pěti nových hrách.
tak snad začnou pořádně vydělávat :) -
-
čočka
:-B
-
-
L.A. Noire si z pevného disku ukousne pouze 1,3GB místa.
tim chcete jako rict ze kdyz sem si koupil xbox bez hdd tak si to nezahraju? :( -
-
Ta zpravicka plati jen pro PS3. Na Xboxu si to zahrajes i bez jakekoliv instalace.
-
To asi ne. Vetsinou instalace jen urychli nacitani, apod., ne?
Ja disk mam, tudiz bych byl radsi za gigantickou instalaci bez meneni dvd. Ale jestli to maj fakt poreseny jen na dva prehozy, tak neva.
Vlastne asi nakonec vemu stejne spis PS verzi - predobjednavka podle vseho neprosla, ci co - jeste radsi par dni pockam.
A kdy bude na games recenze? Uz mastite? -
-
ja beru urco ps verzi, na ni to vyvijeli a na xbox to portovali, takze neni co resit plus bonus je jeden disk...
-
-
Neni tohle nahodou jen blba fama?
Teda jo - puvodne to vyvijeli na PS, ale kdyz se pridal rockstar, presli na RAGE engine, kterej je na xboxu minimalne stejne odladenej... -
-
.
Jedina vec co je tu blba je crookodajl. -
-
hmhmhmmm.. nerozumim tomu, no. Urcite ne tak dobre jako ty. Achichouvej
V pripade RAGE bych se xboxovy verze ale fakt nebal.
-
-
ne neni to fama... http://www.computerandvideogames.com/301266/news/ps3-lead-platform-for-la-noire-most-studios-porting-to-360-team-bondi/
-
-
-
-
-
Trailer na film Hackerers: PSN Edition :)
už jsem se lekl, že se na to bez facebooku nepodívám :) -
Podomácku vyrobená vysouvací Assassin's Creed dýka.
Někde návod jak na to ? -
-
Jestli najdeš návod a vyrobíš to, koupim to od tebe! :D
-
-
to beru ale já nejsem levnej :D
-
-
Začneš :D
-
-
-