Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sony musí jednomu majiteli konzole PS3 zaplatit 100€ za to, že odstranilo funkci OtherOS, čímž...

Tak co jsem si četl ten odkazovanej článek, tak SONY nic takovýho nemusí..
    Poslední věta článku, "The board cannot enforce its ruling, but stated that they believe the man is entitled to a total refund of €100, from Sony and the retailer he bought the console from", hovoří myslim jasně.. To, že se nějaký finský sdružení na ochranu spotřebitele rozhodlo, že by SONY mělo zaplatit 100€ jako náhradu škody, ještě neznamená, že to SONY musí skutečně zaplatit.. A řekl bych, že tohle bude stoprcentně upravený někde v EULE, takže ani u soudu by s tim neuspěl..
    • Sony musí jednomu majiteli konzole PS3 zaplatit 100€ za to, že odstranilo funkci OtherOS, čímž...

Přesně tak... Celý článek je o tom, že si oni myslí, že by to SONY mělo zaplatit... Taky jsem sem šel abych na to upozornil :)
  • Valve nabízí ve svém shopu trička, skleničky, plakáty a podepsané koncept arty s motivem Portal...

skoda len ze sa to do SK ani CZ neda objednat
  • Bethesda je potěšena tím, jak poslední dobou herci s radostí přijímají nabídky na namluvení...

To som aj ja :) Ludia ako Omida Djalili a Karel Roden v GTA4, Martin Sheen, Seth Green, Tricia Helfer, Carrie-Ann Moss v ME2 a dalsi herci v dalsich hrach davaju celemu zazitku lepsi a profesionalnejsi pocit.
    Pevne verim, ze v buducnosti budu kvalitne dabingy uz samozrejmostou.

PS: Wheatley a GLADOS su kapitoly sami o sebe (napriek tomu, ze to nie su svetoznami herci).
    • Zrovna teda ten Roden me v GTA jedinej iritoval. Americani asi na evropsky prizvuky usi nemaj, ale ten jeho by ruskej asi jako ta "ruska" zmrzlina, co jsem vcera zhltnul...
      I kdyz Rodena ja celkove dvakrat nemusim, tak je treba problem v tom : )

Jinak verim, ze u velkejch her to bude s hercema jen lepsi. Jsem zvedavej hlavne na dalsi GTA a ME.
      A Max von Sydow jako vypravec Skyrim? To uz by setrel snad leda McKellen nebo Morgan Freeman : )
    • posila
      :) Stephen Merchant (Wheatley) je urcite ve svete znamejsi nez Karel Roden :). Je to partak Rickyho Gervaise (ktery shodou nahod hral sam sebe v GTA IV) a delali spolu na spouste projektu (The Office, Extras, Cemetery Junction, ...).
      • Vidis, na Rickyho som v GTA4 uplne zabudol :-) Pritom tam mal perfektne vystupenie. No napriek tomu mi meno Stephen Merchant nic nehovori (a pritom mam UK Office odpozerany cely hned niekolkorat) :-) Ale to bude chyba vo mne...
        V kazdom pripade sa Stephen nadobro vzil do mojej pamate..
  • Uživatelský obsah TES V: Skyrim vytvořený na PC bude kompatibilní s konzolovými verzemi hry. Vývojáři hledají způsob, jak ho hráčům nabídnout.

Já věděl že nás nezklamou!!! A podpora modifikací i na konzolích je opravdu skvělý nápad.
  • Crytek: „Na PS4 a X720 čekáme již od dob prvního Crysis“

to jako se maj sony a microsoft vrhnout do vyvoje novejch konzoli jen kvuli jedny a jeste k tomu dementni hre? kdyz neumej vytvorit poradne hru na to co zrovna je tak at to nedelaj nemci namysleny
    • Tak v tomhle pripade fakt nevim, jestli umyslne trolis, nebo jsi fakt takhle vymastenej.
      Ptat se nebudu : D
  • Multiplayer Battlefield 3 nebude potřebovat týmovou koordinaci.

WTF? Dice sa zbláznilo?
    • Oni asi opravdu chcou porazit cod tim,ze z BF to cod udelaji,pridaji hezky audiovizual a destrukci prostredi a maji cod killera.
      Sp je cod pres kopirak ,at rikaji co rikaji.uvidime co ten mp.
  • LTM3

Dva zcela nové obrázky z Mass Effect 2.

Není to náhodou z 3?
    • Děkuji vám oběma *3*
    • Dva zcela nové obrázky z Mass Effect 2.

Ano, Bleskar ma asi zase malo promile :-) Je pekne, ze nasazi 30 bleskovek za den, ale aspon by si to po sobe mohl pred odeslanim precist.

Tak to vypadá, že BF3 bude opravdu totální kopie CoD.

You broke my heart DICE, you broke my heart!!! *10*

A sakra, uz to pomalu vyleza na povrch. Doufam, ze to neznamena s*rte na tym, behejte si a strilejte jak chcete.
    • Hlavně že v BBC každý hraje jen koordinačně s týmem.

Nevim jestli mi tim davas za pravdu nebo naopak ne, protoze BBC jsem nikdy nehral. Kazdopade BBC neni BF, takze nevidim duvod to nejak srovnavat

Nevim jestli mi tim davas za pravdu nebo naopak ne, protoze BBC jsem nikdy nehral. Kazdopade BBC neni BF, takze nevidim duvod to nejak srovnavat
        • Z dosud neznámých důvodů nefunguje mnoha hráčům Playstation Network. Obnovení prý může trvat...

Ironie...jinak v BF2 si taky každý hraje na svém písečku co jsem MP hrál a hrál jsem ho dlouho tak jsem snad neviděl ani známku koordinace....
          • .

Njn holt spatny hraci jsou spatny hraci... Mel sem vytipovano par serveru, kde se hralo docela teamove a byl to uplne jiny herni zazitek, ti co to nezazili a jsou odkojeny CoD, BBC to asi nepochopeji.

Doufam, ze v BF3 budou stejne tymove moznosti a je mi celkem jedno, jestli to randomove budou vyuzivat.
  • Crytek: „Na PS4 a X720 čekáme již od dob prvního Crysis“

my taky:)
    • zx_spektrum

Crytek: „Na PS4 a X720 čekáme již od dob prvního Crysis“

Já ne. Ale není mi jasné, co maj všichni s Xbox 720. Jasně, je to "logické", ale ve světě marketingu to tak být nemusí, naopak to klidně můžou nazvat třeba X3...
      • Zkus si vygooglit proč se jmenuje xbox zrovna "360" je to docela komedie. takže 720 se nový rozhodně jmenovat nebude a nemůže, nebyl by to logický krok právě
        • Nevim proc mluvis v hadankach, a nevim, jestli myslis to, co se mne podarilo najit. To totiz snad komedie vubec neni, a 720 by se dalsi jmenovat klidne mohl - proc taky ne...

Kdyby to teda nekoho zajimalo: Xbox2 znel dobre nez papalasum doslo, ze za chvili prijde dalsi konzole od sony, tedy PS3 (TRI!)
          X360 je proste udernejsi.

To ale snad vubec nevylucuje x720 jako nastupce - proc jako?
          • ucho
            otázkou je, proč by se měl jmenovat zrovna xbox 720... to by navozovalo dojem, že xbox 360 se jmenuje 360 kvůli rozlišení, což není pravda. 720 pak postrádá trochu smysl. a další verze by byla xbox 1080? ne...
            • Já jsem teda taky vždycky myslel, že to je jako 360 stupňů. Sice jsem nikdy nevěděl, proč zrovna tohle, ale bylo to jediný číslo, který dávalo smysl :)
            • Proc zrovna rozliseni?
              Spis to evokuje uhel, ne? Teda tak jsem to vzdycky bral ja (kdybych v tom uz teda neco hledat mel)
              Jestli trisedesatka zatocila hernim prumyslem, tak 720 to da hned dvakrat dokola, at se vsem hracum zamotaj palice : D
              Treba... Snad... : )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit