-
Problémy s PSN pramení kdesi v Japonsku.
Jako já nevim kolik hodin má u SONY jeden den, ale 24 h to asi nebude. Slibovali, že po 2 dnech nahodí PSN a bude vše v pořádku, ale dneska končí 3. den jejich údržby a kde nic tu nic *6* docela už mě vážně nebaví chodit k PS3 a odcházet zase se žádnou změnou v připojení!!! Nevim kdo za to může, ale začínam o SONY pochybovat.............. -
20ti letý mladík ze St. Petersburgu si místo zbraně strčil do kapsy Playstation ovladač a odhodlal...
Podle vzhledu rozenej Rus, čoveče. -
-
Beru zpět. Já jakmile slyším Petersburg, tak si hned představím sníh, Ermitáž a vodku.
-
-
Všechny fatality z Mortal Kombat v jednom videu!
Viděli jste vůbec to video, že jste k tomu napsali takovouhle zprávu? :X -
-
Jeste rano to bylo spravne. Ale par lidi, kteri to video nevideli, drzkovli tady v diskuzi, a nekdo tu zpravicku "opravil".
-
-
Priznavam se, tu "opravu" jsem mel na svedomi ja, uz jsem to vratil zpatky ;) Holt ty vedra ;)
-
-
-
Všechny fatality z Mortal Kombat v jednom videu!
Zase ten Mortal Kombat, to snad mate zaplacene. -
Tak šel čas s grafikou ve hrách od ID Software.
Všimli jste si jak první hry neměli zaměřovač. -
-
Možná to bude tím, že tehdy bylo 99% map jen v jedné vertikální úrovni, headshoty nefungovaly a nepřátele si většinou zabíjel na 5-10m *1*
-
a
díky hernímu bohu, že i dnes de zaměřovač vypnout. -
-
Jo a to se pak hra sama označuje jako "nejtěžší obtížnost"
-
-
mno
Tak ty první, první hry neměli zaměřovač protože měli takový ty "zbraně z břicha" *1* nemuseli ste kromě otáčení se do stran nic řešit, nebylo tu žádné míření na na head shot. A v Quake 2 mám pocit že byl, jenom ve videu ho mají vypnutý.
-
-
Mladičký Noob Saibot moc rozumu z Portalu nepobral.
http://www.youtube.com/watch?v=knDjHMrlbEo todle je lepsi :) -
20ti letý mladík ze St. Petersburgu si místo zbraně strčil do kapsy Playstation ovladač a odhodlal...
Debílek, moohaha. -
-
Tím ovladačem je myšleno tohle... http://www.emart.com.au/data/files/store_4/goods_26/small_200912102203463919.jpg
-
-
Portal Kombat
Nová verze Mortal Kombatu s portály? *3* -
-
Jsem si taky říkal co to ten bleskař zas fetoval za svinstvo *4* . Ale jak jsem uviděl to video tak mi to došlo.
-
as
To je ta verze z 50. let bez portálů.
-
-
Call of Juarez: The Cartel naživo
Boston.com - The Big Picture - Mexico's drug war (na konci pár fotek i přímo z Juarezu)
Myslím, že virtuální návštěva v podobě CoJ mi bude bohatě stačit... -
Anonymous prý chystají po nahození PSN nové útoky.
toviž....ještě vy to dotáhněte, aby se už vůbec dál hrát nemohlo. Stačí že už takhle s tim jsou neustálé problémy. Tuhle ,,dvoudenní údržbu,, bych ještě v klidu přetrpěl, ale když je každou chvilku s přihlášením problém, tak už mi to docela leze na nervy!!! *10* -
-
v tomhle máš pravdu. Pěkně mě to sere! vždy když se du hlásit na PSN, tak se modlit ať s tim nejsou problémy.
-