-
Pokud se zaseknete v nějaké těžké části hry L.A. Noire, bude vám nabídnuto danou sekvenci přeskočit.
Co bude priste?Moznost preskocit na zaverecnou animacku? -
-
A co jako? Dokud je to jen MOZNOST, tak ti to muze bejt ale UPLNE volny... *7*
-
-
Klidek,at ti nepraskne nejaka zilka *3* .Me to UPLNE volny je,protoze tahle hra me nebere.jen se pozastavuju nad tim,kam ten dnesni trend zjenodusovani speje,to je cele.
-
-
Je ti to UPLNE volne, tak jsi zpravicku oznacil, ulozil do schranky, presel na komentare, vlozil novinku do nadpisu ze zchranky, napsal sarkasticky komentar, vyplnil captchu (mozna i 2x kvuli timeoutu) a odeslal :D
Kazdopadne k tematu mam 2 veci:
1) Neni to spis nez trend zjednodusovani to, ze ani v Rockstar Games nemaji koule na to vydat hru bez akcnich casti (prestrelek, honicek a rvacek)?
2) Je opravdu u kazde hry nutne, aby byla vyzva hru dohrat? Nemuzou byt nektere hry alternativou k filmu, kdy by cilem bylo hraci zprostredkovat nejaky zazitek (jiny nez frustraci a nasledne poteseni z prekonani obtizne casti). Nerikam, ze takove musi byt vsechny hry ... treba Super Meat Boye jsem si dost uzil.
EDIT: ad 1) Omlouvam se ... nectu jen games.cz a jinde maji napsano, ze bude mozne preskakovat akcni sceny, pokud se je hraci 3x nepodari projit. Ted uz by melo davat smysl proc jsem napsal, co jsem napsal :) -
No ne - beru zpet. Kdyz nepotrebujes preskakovat tezky pasaze her, tak bys to mozna pochopil i bez toho.
Rozdil mezi vykricniky a velkymi pismeny ale bohuzel uz asi nechapes.
No jen me tocej imbecility jako ta tvoje "praskla zilka". Jestli to tobe rvalo v palici kdyz jsi to cetl, tak je to jen tvoje vec : P -
-
Hochu ty mas dost... *3*
-
-
Tobe to vazne hodne lezi v zaludku *1* .
-
Achjo.. "Vazne komicke", jak kazdej do kazdyho vidi...
Hele dobry.
Ja se fakt nudim, takze ti to jeste jednou rozeberu, abys to (treba... snad?) pochopil.
"Co bude priste, blabla" - uz pri podobne kratkozrakejch pindach se mi pootevira kudlicka v kapse. Nevim co ti vadi, nikdo te nenuti, nekdo to pouzije, nekdo ne, .. Kazdopadne remcat na to muze jen ... (dopln radsi sam) Ale tebe vlastne ta hra vubec nezajima : D
Ale dobry - napisu uplne neutralni plk, kde nejhorsi jsou asi ty oci v sloup. Velky pismena si TY blbe vylozis, a nasledujou dve slaboduchy pripominky, ktery kdybych od ty zakladky neslysel, tak se vubec nezlobim. "At ti nepraskne zilka" "Hochu ty mas dost" Cotojako?? : D
No dobry - hlavne kdyz mas co rict, a umis to na urovni podat : D
Uz jsem se ale do podobny pasti parkrat chyt (a nepopiram ze jsem mohl psat slusneji), takze ti jen posilam hubana, a mizim.
Je pula, koncim a jdu nekomu rozbit hlavu ven : D -
Vazne komicke,co dokaze mala veticka o "praskle zilce" rozpoutat *1* .
-
Tak vida zes nepochopil.. Nojo...
Tak specielne pro tebe: ja ten komentar psal v naprostym klidu, k pismenkum jsi nejakej rev a praskajici zilku musel priradit jen ty sam, ve svoji kdovijaky hlavince. Uz rozumis?
Ja dost mam, no. Jen jestli ty mas aspon neco : D
-
-
-
Co by mi praskala zilka? Ty jsi koukam vazne trotl.
Kapitalkama davam duraz - mozna bys bez toho nepochopil, co se ti snazim rict..
Jinak animacky se urcite preskocit casto daj, takze tahle katastrofa te uz bohuzel stihla. -
-
To co si napsal nejsou kapitálky. Tak si tady nehraj na chytráka, když ani nevíš co píšeš. *12*
-
-
Crook-A proc bych se mel rozepisovat,kdyz se cele tve 2 prispevky tocili kolem "praskle zilky".Kdyby jsi to bral tak z nadhledem jako tvrdis,tak bys nenapsal takove slohovky tocici se kolem jedne blbe poznamky.
Jinak ja se akorat pozastavil nad tim,kam speje dnesni zjednodusovani her,nic vic v tom opravdu nehledej *3* . -
No a prece jsi to pochopil ; )
A dost teda fakt mam. Tos mi mohl, triteckaci, napsat rovnou. A ne ve chvili, kdy zjevne nic jinyho nelze, ze?
Zkratka puvodni koment jsem psal skoro az "v dobrym" (presto jak je ta tva poznamka tupa), nasledne jsi ukazal, ze rozumna diskuse se dit nebude, tak nevim co ja bych si bral servitky...
Zkratka cevka mi nepraska, ani nepraskala, kdyby mi krom vytlemu tyhle diskuse neco zpusobovaly, tak sem koneckoncu lizt nemusim, ze?
Stejne jako ty nemusis preskakovat pasaze hry, ktera te vlastne vubec nezajima : D
-
-
-
-
-
-
Naughty Dog: „Z prezentace Uncharted 3 na E3 budete unešeni. Uvidíte, že překoná své předchůdce...
hellyeah! uz se nemuzu dockat s infamous 2 nejocekavejsi hry roku /u mne/... a mozna taky hry roku... -
Naughty Dog: „Z prezentace Uncharted 3 na E3 budete unešeni. Uvidíte, že překoná své předchůdce...
Naughty Dog je jedna spolecnosti neli jedina, kterym toto tvrzeni budu verit! A moc se tesit! -
3.května vyjde na PSN a XBLA demoverze Red Faction: Armageddon.
Kdy už konečně pochopíte, že XBLA znamená Xbox Live Arcade?!
XBL je název služby, XBLA je součást služby ve které vycházejí arcade tituly (Torchlight atd.) ale né DEMA.
Není to tady poprvý ... vypadá to, že o tom víte hovno, a to mi na herním serveru příjde jako docela špatná věc. -
-
V článku z kterého jsem informaci čerpal je rovněž XBLA (stejně tak jako na mnoha jiných světových herních serverech). Abys měl klidné spaní, přepsáno na XBL.
-
-
Zlatí členové XBL mohou tento týden získat Dead Rising 2: Case West za poloviční cenu (400 MS...
Nebylo by lepší psát "předplatitelé služby XBL Gold"? -
:D
tohle je masakr... :D http://www.reviewsonq.com/2011/04/kevin-butler-parody-pokes-at-psn-outage/ -
Zahraniční obchod GameStation začal v reakci na výpadek PSN nabízet výměnu PS3 Slim (320GB) za...
A kdo to říkal, že kdyby anonymous dlouhodoběji vyhodili PSN, tak tím nic nezmůžou? :D (vím, že za tohle nemůžou oni, ale je to hrozně krásný) -
-
Ten obchod by to ale nedelal, kdyby neveril, ze na tom nakonec vydela :)
-
-
Prvni oficialni video z TM2
http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-trackmania-2/713273
Na dvojku se tesim,trackmania patri podle me mezi ty nejlepsi rize akradove zavodni hry.Na nic si nehraje,zadne radoby realne zavodeni.Snad se to povede *3* -
K odhalení nového Call of Duty by prý mělo dojít do dvou dnů.
Ja jsem jen zvedav,u ktereho dilu lidem konecne dojde,ze je to jen odrzle zdimani znacky a furt jedna a ta sama hra porad dokola,rok co rok a za luxusni cenu.
Pokud to ty lidi bavi,je to jejich vec,ale nechat si takhle "srat" na hlavu...? -
Zlatí členové XBL mohou tento týden získat Dead Rising 2: Case West za poloviční cenu (400 MS...
Dík za info. Sice je to blbost, ale jsou v tom zombíci, tak proč to nebrat ve slevě :D