Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PC hráči se konečně dočkali demoverze Bulletstorm.

Demo tam nieje....
  • Sony to má spočítané ^_^

Pánové a dámy, Anonymous se prý vydává do boje proti Sony. Jestli to není troll, tak to bude hodně, hodně zajímavé. Scientologisté by mohli vyprávět, co tahle padlá odnož 4chan /b/ dovede...

http://www.anonnews.org/?p=press&a=item&i=787
  • Vcelku neznámá, ale dlouho vyvíjená hra Adrift od DontNod Entertainmet zřejmě vyjde pouze na PS3.

Ja chci Eight Days a Getaway 3! A mozna bysme se aspon 8 Days mohli dockat, nechci to zakriknout, ale byla by to parada! Prosim SONY, udelejte mi radost! http://forums.gametrailers.com/thread/ps3-eight-days-to-see-light-of/1192410
  • Nová, životem poznamenaná tvář Geralta z titulu The Witcher II (Zaklínač 2).

zaklínače jsem dohrál už po osmé a minimálně do vydání dvojky ho nehodlám mazat je to neskutečná pařba ale s novým geraltovým vzhledem nejsem spokojenej zatím v každým gameplay videu vypadal v ksichtě fakt stupidně oproti jedniče ale musím uznat že tohle je první obrázek na kterým vypadá fakt drsně a nasraně takže jestly poupravěj jeho vyzáš aby vypadal takhle tak budu naprosto spokojenej
  • První protiútok skupiny hackerů (říkajících si Anonymous) - shozeno několik serverů Sony a...

Kok*ti.
    Jediní, koho to poznamená budeme my, normální hráči... *11*
    • Dlaha

První protiútok skupiny hackerů (říkajících si Anonymous) - shozeno několik serverů Sony a...

Myslím, že sony bude mít finanční ztráty.

Anonymous is the legion! *4*
      • Až budeš chtít pařit na PS3 po netu a kvůli nějakejm zmr*ům ti to bude pořád padat, tak bych tě chtěl vidět jak je budeš oslavovat
        • Paulcz

Další verze Unreal Engine 3 bude umět spoustu krásných nových věcí, jak je vidět v exkluzivním...

furt lepší než když tě navštíví Gestapo od Sony :)
          • Ataker

SouthPeak Games prý ani náhodou nehrozí zavření studia.

A odnesou ti všechny PC a samozřejmě konzolu PS3 :D
        • Siegfried Schtauffen nebude hlavní postavou v příští Soul Calibur hře.

Ano,to máš pravdu. Sám za sebe ale musím říct že mám ps3 jen kvůli něco málo exkluzivitám a on-line moc nepařím... a když už,mám xbox,kterej se do nikoho nesere,nesbírá soukromé data lidí atp. Patří jim to parchantům,nicméně je mi líto PS3 komunity a to opravdu upřímně.
          • Sry za nadpis,chtěl jsem původně reagovat na něco jinýho
  • Nejprodávanější tituly 14. týdne v UK: 1. stále Crysis 2, 2. hubnoucí Zumba Fitness, 3. LEGO...

sakra kdyby tu tahle zpráva nebyla tak ani nevím že už vyšlo lego star wars III proč tu není recenze téhle skvělé oddechovky
  • Hráči EVE: Online společně nashromáždili za dva týdny 44608$, které pomohou obnovit zdevastované...

Hráči TF2 podle mě nashromáždí víc, akce ještě probíhá, ale už teď to je přes 350 000 dolarů...
  • Black_Hand

Epic chce přinést Unreal Engine 3 na mobilní telefony, tablety a další přenosná zařízrní.

chce? uz tam je. iOS to uz umi. UDK ho podporuje taky. http://www.udk.com/mobile
  • STEAM nabízí pack třinácti indie titulů se slevou 75%.

Sleva dobra, ale pack nic moc...obcas nejaka blbustka z tama ujde, ale kupovat kvuli tomu cely pakl..
  • Fallout 4 již za dva roky

http://www.diit.cz/clanek/fallout-4-jiz-za-dva-roky/38036/ Confirm? Jestli to je aprílová demence, tak je půjdu odstřelit.
    • "Press2005" [press2005@zenimax.com] wrote:

Unfortunately, any information not already released to the public through our website is confidential. Keep checking the website for updates soon! Sorry I couldn't be of more help!

Není to skvělé?
    • @Ucho
      Tak to jo. Ale na něco přece ta ostatní studia musí mít. O komerční úspěšnosti se radši bavit nebudeme, jsou to čísla neúplná a ještě zmanipulovaná nějakou velkou zlou korporací.

No nic, jdu do nějakého temného kouta klečet, klepat se a doufat.
    • Amylee.Anderson
      Doufej že jo. Páč "A ano, ve Falloutu 4 se podíváme do hodně velké části Severní Ameriky, valná část ale bude zpřístupňována postupně s dalšími a dalšími DLC, protože vydat vše na jeden zátah by se Bethesdě nevyplatilo a navíc by to bylo příliš velké sousto pro vývojáře." je snad jenom debilní vtip
      • Spíš doufám, protože moc nechci, aby to dělala Bethesda. Ti už ukázali na F3, že tohle univerzum jim moc nesedí. Obsidian na Hrad!

Jinak DLC taktika, to se dá v příštích letech očekávat všude. Vlastně i dnes.
        • ucho
          tak to ti asi uniklo, že Bethesda má práva na sérii Fallout, tedy ano, oni budou dělat další díly. patrně i Fallout 5.
          • To, že licenci mají oni, ještě neznamená, že to nemůžou zadat někomu jinému. Už to ostatně udělali jednou, že? Jestli do mě chceš rýpat, tak aspoň ať to má smysl.
            • ucho
              MrSanta: ano, tohle Bethesda údajně pronesla. ono celé je to s tím New Vegas takové tajemné :) Bethesda si vždy dělala vše sama. tedy nevěřím, že by své hlavní tituly nenechala dělat někdy někoho jiného. taková nebyla politika Bethesdy nikdy, pokud se nepletu. dalším faktem je, že i když mají někteří v oblibě více New Vegas, komerně úspěšnější byl Fallout 3.
            • MrSanta
              ucho: to právě smysl dává. Zaplatí vývojářské studio, aby pro ně udělalo hru z dobře prodávající série. Bethesdě zůstane čas na tvoření další TES hry a budou mít dukátky aj z další Fallout hry. Obsidian si taky něco vydělá a spokojení jsou všichni. Hlavně hráči samotní, přece jen Obsidian si s Fallout hrou poradil o dost lépe, než Bethesda.
              Problém je (jestli mě pamět neklame, což se bohužel stává *7*), že Bethesda při oznámení F:NV řekla, že se nejedná o přímé pokračování F3 a že přímé pokračování (tedy F4) bude dělat Bethesda sama.
            • ucho
              Aoyagi: no a to právě nedávalo smysl. těžko říct, proč nechala Bethesda udělat Fallout New Vegas od Obsidianu, asi v tom cítili další peníze. třeba z kamarádství některých lidí, dobré vůle, proč ne. vše ale v rukou drží Bethesda a pochybuji, že by si další díl nechala ujít... jelikož si Bethesda koupila značku Fallout za těžký peníze, využívat ji bude pouze Bethesda... jestli něco nechá udělat zase někoho jiného? spíše ne než ano, ale nic není nemožné. ale o všem bude opět rozhodovat pouze Bethesda.
            • Pointa příspěvku, na který jsi původně reagoval, byla: Rád bych, aby se značkou Fallout nezabývalo přímo studio Bethesdy, ale Obsidianu, který je dceřiná firma Bethesdy a jako taková vytvořila New Vegas, který byl lépe přijatý médii i hráči. V diskuzi o Skyrimu jsem psal něco ve smyslu "Snad ke Creation enginu pustí Obsidian co nejdříve" a pár dní na to se objevila tahle novinka.
              Jestli Bethesdí posádka pronesla cosi o tom, že značkou Fallout se hodlají zabývat jen oni osobně, tak o tom nevím a jestli to byla pravda, bude to už nějaká doba. Mohli by to přehodnotit. Ale to už nejspíš jen marně doufám v jejich prozíravost.

Edit: No jo, Fallout wikia opět podává hrozivé předpovědi: The exact list of developers is unknown, although they'll likely be mostly the same as the Fallout 3 developers.
            • ucho
              já nerýpu, ale tak je všeobecně známé, co Bethesda pronesla. včetně toho, jak to bude s dalšími díly... prostě v tomhle rozhoduje pouze Bethesda, pojede to na jejich enginu. kde v tom vidíš rýpání?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit