Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fanouškovský film The Confined inspirovaný Silent Hill.

No fuj!
    Ten bubak je teda ale slusnej..
  • fixcz

Herní obchod GameStop koupil společnost Stardock (které patří digitální distribuční kanál...

Gamestop nekoupil celý Stardock, ale jen onu digitální distribuci: Impulse.
  • Crytek vydalo první update, který má zatočit s cheatery v Crysis 2.

S tím updatem se už ukládají levely a statistiky, ale řekl bych, že cheaterů je tam pořád stejně (nebo jsou ty zbraně opravdu tak neskutečně nevyvážené???).
  • Sony: „Hraní na PS3 je jen třešničkou na dortu této platformy a proto by se ji nemělo říkat...

Apríl ? :DD
    • Originalni clanek byl zverejnen 31.03.2011 (tedy ne na aprila). Navic Sony tohle hlasila i v minulosti, mozna je to jen shoda nahod *3*
  • MrSanta

Herní obchod GameStop koupil společnost Stardock (které patří digitální distribuční kanál...

Tak nevím, podle vyjádření Brada Wardella došlo k zakoupení pouze Impulse, Inc. a ne celého StarDocku? Stejný dojem mám i z toho článku co linkujete.
  • Sony vydalo na Android Marketu první hry z PS1, které půjdou spustit na telefonu Xperia Play. Každá...

Je tam Skullmonkeys ? *4*
  • Nenechte si ujít nejlepší české videorecenze všech dob (hovořili jsme o tom v podcastu)

Nebral bych to jako recenze.Dělá Let's Play.Ovšem,jak u toho mluví,to je k zblití.Každej sme nějakej,nebudu ho nijak urážet.Měl by se zamyslet-mluvit u videa-nemluvit.
    • Tak to je snad naprosto evidentni humor ("humor"?)
      Me to treba prvni dve minuty celkem i pobavilo, a v paty minute uz silne sralo.
      Po deseti minutach (slozenych z nekolika videi) uz doufam, ze z toho nebude nejakej vsude-se-cpouci fenomen, protoze bych to asi neunes.
      Ale tak je to obecne, kdyz ze sebe clovek dela dementa pro pobaveni druhych...
      • ucho
        tak není to zlé, ale mohlo by to být lepší. některé hlášky jsou velmi povedené a vtipné, jiné bohužel nikoli a to to celé trochu sráží.
  • Sony: „Hraní na PS3 je jen třešničkou na dortu této platformy a proto by se ji nemělo říkat...

Tak jako multimedialni platforma by se mi Sony PS3 vazne nevyplatila. V konecnem dusledku by se mi neskutecne prodrazila. PS3 je z konzoli nejvetsi zrout energie.

Spotreba ~183W (BR 194W) pri prehravani videa - to je hodne drsne oproti 8-15W u AV zarizeni, ~152W u prumerneho PC a ~139W u XBOX360.
    PS3 v XMB spotrebuje 160W, coz je zase vice nez jine systemy.

Wii je na tom nejlepe - nedostane se pres 18W, ale zase nema takovy vykon.
  • 80% hry Batman: Arkham City se bude odehrávat v ulicích.

To je dost. Na exteriéry se moc těším, ale v jedničce se mi líbili i interiéry. A těch by chtělo víc než jen 20%. Btw. myslíte, že tam bude Scarecrow a ty psycho mise???
  • dilinja

Vávrův slovní parazit

JAKO *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit