-
Na filmovém Tribeca Film Festival se představí i L.A. Noire. Je to vůbec první hra, která se kdy...
Ta čeština *7* -
-
"Na filmovém Tribeca Film Festival se představí i L.A. Noire. Je to vůbec první hra, která se kdy na festival dostala."
Co je na tom pro tebe tak bolestivyho? -
-
Začni konečně přemýšlet žalude.
-
Bleskovka si původně trochu šlapala po jazyku, zpětně opraveno.
-
-
-
Nový FEAR 3 trailer (příběhový)
http://www.youtube.com/watch?v=-_aILbZMc3c -
-
Na filmovém Tribeca Film Festival se představí i L.A. Noire. Je to vůbec první hra, která se kdy...
me to uz prijde jako nastavovana kase ta hra.Jednicka byla super i s datadiskem extraction point.Ale dvojka me nenadchla vubec
-
-
Co to sakra je? Obávám se, že tento příspěvek pořebuje korekci. -
-
krásná věta
-
-
Příští číslo Game Informer přinese info o nějakém velmi očekávaném pokračování (a nebude...
..tak už ten Half-Life konečně !!!!! -
-
Příští číslo Game Informer přinese info o nějakém velmi očekávaném pokračování (a nebude...
může to být i ME 3 -
-
Upoutávka na příští číslo francouzského OPM slibuje odhalení nějakého velkého comebacku.
ja myslel,ze ME3 je uz oznamena oficialne?
-
-
4 nové artworky z Infamous.
s tim HL bych nepocital.Ale rozhodne by to bylo velmi mile prekvapeni a konecne zase jednou poradna fps *3*
-
-
Dohrání DLC Mass Effect 2 The Arrival vám zabere asi hodinku.
Hodinku? V tom případě bude zcela zdarma ne? :D -
Killzone 3 v prodejnosti nepřekonává svého předchůdce.
Ja to nechapu, na XBOX se exkluzivni pecky prodavaji a to nemluvim jen o HALO, jak na bezicim pase, na PS3 to neni nijak horke. Mozna se prodava vice her mene, kazdopadne skoda... -
-
Sony to svede na pirátství a bude to pro soud další důkaz jak je to strašně poškodilo
-
-
Grimdawn Pre-alpha combat gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=PqGP4LT_cYo&feature=player_embedded -
Kvalitní portréty všech bojovníků z Mortal Kombat.
Ajajaj. Co já bych jen dal za PC port *9* -
CRYSIS 2 MP Fraška .
Z CRYSIS 2 [MP] se stala fraška, hra byla již den před vydáním načítovaná a je to stále horší a hroší hra se nedá skoro hrát .
Jak mě překvapilo demo [Které prostě nemělo chybu bylo zábavné a kvalitní] tak plná verze hry ztrácí celej svuj potenciál .
Pokud se podívaáte do globálního žebříčku statistik [EXPu] člověk terý má nahráno pouze 2,5h hry má 22 000 000 000 Expu to je ubohost doufám že s tím CRYNET něco udělá a že to bude zabanování učtu .
: Duvod ten někdo není jediný a jich tam stovky co mají skore podobné a nemají hru odehranou ani 7h .
Pro příklad já mám odehráno 4,5h a mám 112768XP .
Je to opravdu hruza z vyborné hry se stala fraška doslova .
PLS . Pište sem své názory .
brianmike2 -
-
na PC?
-
-
GameBooster
http://majorgeeks.com/Iobit_Game_Booster_d5952.html
Zkousel nekdo?
Pokud to fakt pomaha tak by to byla aj pekna bleskovka ; P -
-
Jasný
Pamět ti to ušetří. Já mám 2giga a třeba 200mb je znám. Záleží na tom, kolik zbytečných procesů máš rozjetých -
Aha - ja myslel ze to konci prvnim odstavcem : D
No ale porad by to mohlo bejt zajimavy...
-