-
Výsledky soutěže
Možná to sem nepatří, ale rád bych se zeptal kde jsou výsledky soutěže co nedávno proběhla (o ovladač k xboxu + 2100MS pointů). -
Zápasy v NBA 2K12 bude komentovat Steve Kerr, jehož jsme již dříve mohli slyšet v NBA Live.
Spíše by mě zajímalo jestli po roční odmlce NHL serie se 2K Czech letos vrátí k této serii, vůbec se o tom nemluví. -
-
nhl 2kx nedelali 2k czech *3*
-
-
Jeden z kandidátů na guvernéra Tokia slibuje
Nebo by mohl silou vůle zastavit pohyb tektonických desek. Už jen ten jeho ksicht křičí "Budete trpět pod mou nadvládou!" i když bude vlastně mít minimální pravomoce *1*
A píše se "Tokya" nebo "Tokia"? To nerýpám, jen mě zajímá, jak se to v tomhle stupidním jazyce píše. Jak je to napsané, to ve mě vyvolává obraz Tokio Hotel ^^ -
-
No protože to jsou němci a v evropě se to prostě píše Tokio je to stará romanizace japonskejch znaků kterou používají jen některé evropské země. Angličani a američani používají Tokyo.
-
-
Vím, co používají ostatní, zajímala mě čeština.
-
-
v čechách je to správně Tokio *3*
-
-
Pff, hloupé Čechy. Děkuji *4*
-
-
-
-
-
Jeden z kandidátů na guvernéra Tokia slibuje, že bude-li zvolen, postará se o vymýcení násilných...
he be ekspert nao! -
V nadcházející Tomb Raider hře namluví Laru někdo jiný, než Keeley Hawes (zazněla v předchozích...
to je skoda,na jeji hlas jsem si uz zvykl.Na druhou stranu ,kdyz restart ,tak asi se vsim vsudy -
-
V nadcházející Tomb Raider hře namluví Laru někdo jiný, než Keeley Hawes (zazněla v předchozích...
Mě to vůbec vadit nebude, v předchozích dílech mi ten její hlas vyloženě vadil. Asi to měl být sexy britský přízvuk, ale ve hře to zní směšně.
-
-
Jeden z kandidátů na guvernéra Tokia slibuje, že bude-li zvolen, postará se o vymýcení násilných...
Tak japonsko ma za sebou tezke zemetreseni a on vymysli nesmysly ,jako zakazovani nasilnych her,protozě hry "ultimately stimulate people to murder". -
Nové záběry 360stupňové 3D obrazovky od Sony. Už aby byla doma!
Moc nový to není. Už jsem to viděl. -
-
Naughty Dog: „Jízda na vlaku či level s bořící se budovou v Uncharted 2 bylo kafíčko oproti...
Ve Star Treku?
-
-
zdravim,stejna otazka jako minuly tyden,co ta 4 zlevnenych vikendovych her?? je sobota vecer a porad nic? nejak na to zapominate,vyplata se blizi ... dekuji
-
-
tak asi akce skoncili?? je to skoda... mno tak nic
-
-
Batman: Arkham Asylum dorazí do obchodů 21.10.
Arkham City... ? -
Batman: Arkham Asylum dorazí do obchodů 21.10.
Arkham Asylum? neměli jste namysli Arkham city? -
-
Pardon, pardon *7*
-