Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chcete počítač do 14000 Kč, který si hravě poradí s Crysis 2? Sáhněte po této sestavě.

A pak jste se probudili ne? *12*
    • Zdá se ti to nereálné? V tom článku máš btw i benchmark té sestavy.
      Btw: v té ceně je započítán i windows, takže pokud bys pořizoval jen hardware, vyjde tě to na dvanáct...
      • Psychotic
        Můžu se zeptat, jak se přišlo na těch 14 000 Kč? Podle cen těch součástek v ČR nebo...
        • jj, říkal jsem si, že by někdo mohl rýpat s tím, že v ČR stojí hardware o něco více než v zahraničí, proto jsem si dal tu práci a pro jistotu to přepočítal tpodle aktuálních českých cen. Výsledkem byla částka 14200 s tím, že jsem vždy neověřoval nejmenší možnou cenu na trhu *3*
  • pardon oslu *1*
  • Demo Mortal Kombat je nyní na PSN zpřístupněno pro všechny.

Mortal Komat v redakci je banda volu
  • gh

demo mortal neni zas kecate

Predpoklada mze az klasicky s updatem storu, coz bude nejdriv po pulnoci na US...

a na jakym store ja to na českym ani na americkym nevidim ?
    • Článek, z kterého jsme čerpali (a je uveden i jako zdroj bleskovky) byl zřejmě předepsaný a počítalo se s tím, že demo hry mělo být na psn vydáno právě dnes (teď už včera *4* ). Bohužel, jak už si mnozí z vás všimli, zatím se tak nestalo (nebo se alespoň nenašel region, v kterém by tomu tak bylo). Zprávu tedy zatím dočasně stáhnu a věřím, že příště už si na to zahraniční kolegové dají pozor. Díky za pochopení *5*.
  • oin.odin

... Stáhněte si soundtrack (obsahující 31 skladeb) ze hry Beyond Good & Evil od UbiSoft. ... (9.3.)

môžem otázku stiahol si tu niekto ten soundtrack z hry Beyond Good & Evil mňe sa to nedalo ... + bolo to legálne ... tak nejak strašne túžim po tom 'Propaganda' song-u
  • zirafcatko

Xbox LIVE Labs zdaleka nesbírá jenom informace o vašem avataru a vytíženosti sítě, ale i záznamy...

To by mě zajímalo kolik toho můžou dostat přes ty mikrofony? vždyt nemůzou nic slyšet jak ta xkrasna hučí:-D *12* *1*
    • Ataker

Xbox LIVE Labs zdaleka nesbírá jenom informace o vašem avataru a vytíženosti sítě, ale i záznamy...

Jak hučí? Já mám doma Xko a nehučí mi vůbec :) je to ten poslední model...
  • smazáno
  • Cosi

BioWare vydalo první beta patch (v1.01) opravující několik chybiček plné verze hry.

čeho? jaké hry blekařiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!§@*#ɧ
    • Dragon Age II *3*
      díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit