-
Chcete počítač do 14000 Kč, který si hravě poradí s Crysis 2? Sáhněte po této sestavě.
A pak jste se probudili ne? *12* -
-
Zdá se ti to nereálné? V tom článku máš btw i benchmark té sestavy.
Btw: v té ceně je započítán i windows, takže pokud bys pořizoval jen hardware, vyjde tě to na dvanáct... -
-
Můžu se zeptat, jak se přišlo na těch 14 000 Kč? Podle cen těch součástek v ČR nebo...
-
-
jj, říkal jsem si, že by někdo mohl rýpat s tím, že v ČR stojí hardware o něco více než v zahraničí, proto jsem si dal tu práci a pro jistotu to přepočítal tpodle aktuálních českých cen. Výsledkem byla částka 14200 s tím, že jsem vždy neověřoval nejmenší možnou cenu na trhu *3*
-
-
-
-
pardon oslu *1*
-
Demo Mortal Kombat je nyní na PSN zpřístupněno pro všechny.
Mortal Komat v redakci je banda volu -
gh
demo mortal neni zas kecate -
Predpoklada mze az klasicky s updatem storu, coz bude nejdriv po pulnoci na US... -
a na jakym store ja to na českym ani na americkym nevidim ? -
-
Článek, z kterého jsme čerpali (a je uveden i jako zdroj bleskovky) byl zřejmě předepsaný a počítalo se s tím, že demo hry mělo být na psn vydáno právě dnes (teď už včera *4* ). Bohužel, jak už si mnozí z vás všimli, zatím se tak nestalo (nebo se alespoň nenašel region, v kterém by tomu tak bylo). Zprávu tedy zatím dočasně stáhnu a věřím, že příště už si na to zahraniční kolegové dají pozor. Díky za pochopení *5*.
-
-
... Stáhněte si soundtrack (obsahující 31 skladeb) ze hry Beyond Good & Evil od UbiSoft. ... (9.3.)
môžem otázku stiahol si tu niekto ten soundtrack z hry Beyond Good & Evil mňe sa to nedalo ... + bolo to legálne ... tak nejak strašne túžim po tom 'Propaganda' song-u -
Xbox LIVE Labs zdaleka nesbírá jenom informace o vašem avataru a vytíženosti sítě, ale i záznamy...
To by mě zajímalo kolik toho můžou dostat přes ty mikrofony? vždyt nemůzou nic slyšet jak ta xkrasna hučí:-D *12* *1* -
-
Xbox LIVE Labs zdaleka nesbírá jenom informace o vašem avataru a vytíženosti sítě, ale i záznamy...
Jak hučí? Já mám doma Xko a nehučí mi vůbec :) je to ten poslední model...
-
-
smazáno
-
BioWare vydalo první beta patch (v1.01) opravující několik chybiček plné verze hry.
čeho? jaké hry blekařiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!§@*#ɧ -
-
Dragon Age II *3*
díky
-