-
První DLC do Crysis 2 zřejmě vyjde 24.3 a přinese novou kampaň a multiplayerový mód.
Si snad delaj P***L ne hovada , se na ni tesim jak K***T a dostanu ostrouhanou hru!!!!!!! -
-
Z první recenze (v magazínu OXM) si Crysis 2 odneslo hodnocení 9/10.
Cože ??? dva dny po vidání hnedka dlc ? to se mi nák nezdá . -
-
Však podobně to bylo u Mafie 2! A hru si mnozí Češi koupili. Zase brečíte, když si Crysu 2 stejně nekoupíte. Já ji kupuju na sto pero.
-
-
Sony chce po vzoru Microsoftu začít prodávat PSN tituly v kamenných obchodech.
Já tu nebrečím , jen mně to překvapuje , crysis 2 mám objednanou ale asi budu muset ještě platit dlc abych si mohl zahrát plnou hru tak to nevím . -
-
A Crysa 2 vyjde jako demo? Vždyť DLC je vždycky obsah navíc, ne?
-
-
Jasny, kup si herni engine za 1200,- a pak k tomu prikupuj potvory do kterych muzes strilet a pravdepodobne taky "nabusenej" scenar.
Vydavat DLC soubezne s datem vydani, nebo par dni potom, je totalni prasarna. -
Ano pravda . ale pokud dlc vyjde takhle brzo tak to je hanba to tam mělo bejt už . Hra vyjde plná .
-
-
-
-
-
-
Kelly Bailey, muž jenž se postaral o zvuk a hudbu v obou dílech Half-Life a především propůjčil...
Nechci být puntičkář, ale Gordonová tvář je složena z více tváří :) Ale ten muž je sympaťák.. Už jenom proto, protože soundtrack z HL je vážne dokonalý :) Je to ale hrozná škoda, že odešel...:( -
Gabe Newell: „Vydáme Portal 2 a DOTA 2 a potom se budeme starat o Counter Strike 2.“
Doufam ze nepujdou s dobou a neudelaji to "debilni" míření zbrani pres miřidla, kolimator... CS by mel zustat takovy jaky je, tam tim by se zbytecne zpomalil, tak samo jako UT nebo Quake je jen s krizem tak CS by melo taky zustat CS. -
-
Omrkněte jaká hodnocení se rozdávala v novém čísle herního časopisu Game Informer.
Naprosto souhlasím
-
-
Gabe Newell: „Vydáme Portal 2 a DOTA 2 a potom se budeme starat o Counter Strike 2.“
VIVAT. Konečně šance na dobrou hru. S Blizzardem jsou pro mne Valve největší vydavatelskou modlou. -
K HL2 - Episode 3 se stále nikdo nemá *1* No každopádně jsem zvědavej na ten jejich "Counter Strike 2" *1* -
No to už snad nemyslí vážně?! WE WANT EPISODE 3! -
-
Vzhledem k tomu, jak dlouho už se na hru čeká, bych řekl, že dělají už rovnou na HL3. 4 roky čekání na epizodu, to je fakt hodně. Na druhou stranu EP2 měla otevřený konec a nic moc se tam nevyřešilo.
-
Pred časom Gabe prehlásil, že ticho okolo Epizody 3 má svoj zmysel. Vidím to tak, že je dávno hotová, ale nespĺňa očakávania, takže ju asi kompletne prerábajú.
Valve si berie copyright od Blizzardu... -
-
No mě dokonce napadlo, že nevydaj žádnej trailer, screen nebo cokoliv a najednou se to objeví na pultech obchodů :D:D:D
-
-
To by jistě byl skvělý marketingový tah a pokus *3* ovšem nedovedu si představit, jak by vývojáři dokázali zamaskovat oficiální webovky a titul dokázali tiše protlačit skrze organizaci pegi, která rozhoduje o věkové přístupnosti titulu
-
-
-
F*ck yeah! -
Ať jdou už do dža :(
-
-
Chystá se nová indie hra pro X360 s názvem PewPewPewPewPewPewPewPewPewPew. Vše, co budete ke hraní...
Hned jsem si vybavil tohle: http://www.youtube.com/watch?v=9kBMscW_dVg (6:45 - 8:15) -
-
Analytik Michael Pachter v červnu očekává zlevnění X360, menší ceny u konzole PS3 a Wii by měly...
Fire, Fire, Fire :D
-
-
Chystá se nová indie hra pro X360 s názvem PewPewPewPewPewPewPewPewPewPew. Vše, co budete ke hraní...
Ono to kupodivu vypadá velice zábavně. *2* -
Sony vybojovalo právo na seznam IP adres, které navštivili homepage GeoHota od ledna 2009 do současnosti,...
:-D SONY je víc jak POLICE :-DD -
-
Tohle by si policie nedovolila, oni mají aspoň přirozený respekt z občanů *1*
-
-
Sony vybojovalo právo na seznam IP adres, které navštivili homepage GeoHota od ledna 2009 do současnosti,...
Od sony si uz konzoli nekoupim. Tohle prehanej. -
-
myslím, že v moderních dějinách se tomu říká fašismus ..
-