-
Nathan Fillion zdůraznil, že hlavní roli ve filmu Uncharted: Drake's Fortune nedostane on, ale Mark...
Bože kiež by to bolo naopak *7* -
Quake 4 zdarma ke stažení na Impulse...ale jenom pokud se nacházíte na území Kanady a USA.
Jak zdarma, je to normálně placený, akorát ho dneska přidali do katalogu... -
Dragon Age II bude oproti svému předchůdci o 20hodin kratší a 2,5x více filmovější.
Dobrá strategie. Udělat docela hezkou dlouhou hru a pak už jenom z tý značky třískat tintily vantily. Nasrat! -
Quake 4 zdarma ke stažení na Impulse...ale jenom pokud se nacházíte na území Kanady a USA.
Blbost ... chtej 19.99 dolaru ... staci to checknout pres nejakou proxynu v US nebo CA -
Ať jdou do prde*e. *11* -
-
Mělo by to jít udělat přes proxy ne ? :) -
-
Jo to asi jo a přes úložište eště rychlejc. *3* Tady jde o princip. -
-
Vím, že jde o princip. Bohužel jsem si na tohle už zvykl :)
-
-
-
-
Zdarma? Mě to ukazuje cenu Kč 352,-...? Škoda, že Impulse má tak veliké omezení mimo severní ameriku. Drakensang dvojku tam mají za cca 400 kaček. -
Dragon Age II bude oproti svému předchůdci o 20hodin kratší a 2,5x více filmovější.
sbohem dragon age... a já se tak těšil :( -
-
Je to smutne, proste "lepsi a lepsi".... Ted uz opravdu nezbyva doufat, ze Zaklinac 2 se povede natolik, ze nejen hraci, ale i vyvojari budou spokojeni:-)
-
-
To že to bude akčnejšie mi nevadí, lebo ja také hry môžem, ale to že to bude o 20 hodín kratšie tak to ma teda točí. Zase mi chce niekto predať hru čo dohrám za jeden deň. Obrazne povedané. *10* -
-
Před pár dny jsem četl, že vývojáři udělali hru kratší schválně, protože jedničku dohrálo strašně málo lidí - tedy aby prakticky všichni hráči mohli pocítit emotivní zážitek, který celková hra přináší.
-
-
Chystá se kontroverzní mod do Half-Life 2 v kterém je hlavním úkolem v roli studenta postřílet...
Jasne, ja v praci budu psat hlaseni taky jen z poloviny, protoze budu predpokladat, ze si to nikdo do konce neprecte... :-) -
-
A kdyby DA2 vyšel a měl 150 hodin, tak zas budeš reptat: ,,Kurva, to je dlouhý, to nemám šanci dohrát.´´
Takovým škarohlídům se fakt nedá zavděčit. *10* -
-
bože, to je bullshit *7*
-
-
Na škole to tak s domácimi úlohami funguje *1*
-
-
-
-
no to bude úžasná změna k lepšímu... z akčního RPG, které očesalo pravověrné RPG do morku bioware kosti, uděláme akční hru s prvku RPG. Všechno se jen zjednodušuje, to je hrozné... A z dalšího Mass Effectu (3) udělají doomovku, ne? *10* -
Nic nečekaného. Hra, která vznikne za rok nemá ani náhodou šanci bejt tak dlouhá a kvalitní jako DA jednička :-)