-
Příští RTS od Relicu bude oznámena v květnu, tweetuje šéf THQ Danny Bilson a my stavíme...
A já si jdu na ten oltář lehnout a nevstanu dokud to nebude tutový. Takže postavte trochu větší "oltářík". *5* -
Activision hodlá dle zákulisních spekulací koupit Take Two. Něco podobného už tu bylo pře dvěma...
Tak jestli bratia Houserovci pujdou k Actismejdu, tak se poradneho GTA uz nikdy nedockame -
-
A bude to Call of Auto, nebo Grand Theft Duty??? *1*
-
-
Připravované DLC do NFS: Hot Pursuit přinese 6 nových vozidel (3x Porsche a 3x Lamborghini).
Prece: Call of Grand Auto Thefting Duty ! *2*
-
-
Takováhle studia mají speciální smlouvy a do vývoje hry si kecat nenechají. A ještě zrovna někdo jako bratři Houserovi..
-
-
Přes veřejné Bittorent trackery se zatím stáhla nelegální verze Crysis 2 pouze cca deseti tisíckrát....
A nebude to náhodou tím, že už dávno zjistili, že je to jen zabugovaná BETA a polovině pirátů to ani nejelo??? -
-
No já se na Crysis 2 těším ale taky to nestahuju protože toho člověka co to leaknul měsíc před vydáním prostě podporovat nebudu. Spíše bych řekl, že většina stahujících jsou malí spratci co jim maminka koupila 20ti jádrový procesor a musí spamovat na netu jak to 3x dohráli. A s tou náročností nevím, jedničku sem poprvé projel na Low detaily na jednojádru s 1,6GHz, Radeonem X1600 a 512RAM :D
-
I to je mozne. Ale to bude breku az se zjisti, ze i hotova finalni PC verze Crysis 2 je jen osekany a oklesteny (diky konzolim) datadisk pro jednicku. :)
-
-
Tak toho se nebojím. Ty, kterým se to povedlo spustit, to prý ještě přesvědčilo o předobjednávce.
-
-
-
Singleplayerová část Duke Nukem Forever bude dlouhá jako tři až čtyři díly Call of Duty. Průměrná...
Tak to má být, ne jak většina dnešních sříleček, 10h a už se buší do hrudi, jak to není dlouhý singl. Snad bude po celou tu dobu hra i zábavná. -
Singleplayerová část Duke Nukem Forever bude dlouhá jako tři až čtyři díly Call of Duty. Průměrná...
Kedy to má vlastje výjsť? -
To mi zase tak moc nepřijde. Takový slabý průměr, který bych očekával od každé střílečky jako samozřejmost. Jo, když si vzpomenu na takovýho Chasera, tan mi dal dobrých 40 hodin hraní! Od Duka bych za ten dlouhý vývoj teda čekal minimálně stejně tolik :D Ale na druhou stranu - pořád lepší než ty současné rychlovky o ničem, to je pravda... -
-
No ještě řekni že je ti to málo. Hra nemůže trvat nějak extrémně dlouho, jinak by byl její obsah nevyvážený a po chvíli nudný. Přesně to bylo třeba u Far Cry 2, které mě přestalo bavit asi po 6 hodinách, ale přitom sem měl tak 20% misí. Ta doba kolem 15h mi přijde u střílečky tak akorát.
-
No sice je pravda že by to mohlo bejt ještě delší ale pokud bude pravda těch 16 hodin tak je to v dnešní době 4-6 hodinovejch her skoro zázrak *3*
-
-
Příští Call of Duty od Sledgehammer bude podle vývojářů hrou s průměrným hodnocením min....
95%??? A proč ne rovnou 120% *1* -
-
Příští Call of Duty od Sledgehammer bude podle vývojářů hrou s průměrným hodnocením min....
Na 95% je potřeba míň kapříků *1* -
jenom 120% na COD to je moc málo *1*
-
-
Vzpomínám na staré dobré časy, kdy hodnocení >90 bylo jak šafránu a hry se díky tomu daly opravdu kvalitativně rozlišovat. Co se tak pamatuju, tak ve starém Score dal Anastasov 94% System Shocku - a to bylo tehdy široko daleko nejvyšší hodnocení. 50% by měl být průměr - zkrátka hra ani špatná, ani dobrá - a takových je dnes řekl bych většina. Hra nad 80% by měla být řemeslně dokonalá a nad 90 by měla být revoluční. Každé další procento navíc by mělo být vyvažováno zlatem. Ale nedělám si iluze o současné "nezávislé" herní novinařině, vsadím se, že nezanedbatelnou část rozpočtu hry slouží k podmáznutí recenzenta. -
-
Ale ono to bylo vždycky. Stačí se podívat na recenze 5 a víc roků zpátky. Tehdy recenzent zkritizoval hru až běda, ale na konci článku většinou nebylo nižší hodnocení než 7/10.
-
-
ono už to trvá déle jak pět let *3*
-
-
-
A to v dnesni dobe znamena pro znacku CoD co? *6* Kvalita na urovni 60%, ale recenze nad 90%. Tahle dojna krava Activisionu mne uz nastesti obchazi a posledni CoD co pro mne bylo na urovni byla ctyrka. Chce to rapidnejsi zmenu. Alespon vymnenit ten hnusnej engine a vyrovnat ze ve zvukove kulise BC2. -
-
Žádná hra s naskriptovaným 4h singlem prostě nemůže dostat 90 a víc. To žádný recenzent neukecá, i kdyby se mulťák líbil i pánubohu.
-
-
Musime to vnimat pozitivne. Cim kratsi hra (6h nebo i 4h) tim vetsi je sance na hodnoceni 9/10 nebo i 10/10. V tak kratickem kousku prece tvurci logicky nemuzou nasekat moc chyb a vubec to cele zkazit. No a kdyz se pak prida jeste ten famozni multak od pana boha, nebal bych se ani znamky 12/10. Zijeme prece ve fantastickem obdobi pro videohry, alespon to vsude porad ctu. ;D
-
-
Hlavně u tak krátké hry je šance, že jí recenzent doopravdy dohraje *2*
-
-
-
-
To bude asi drahy :o))))