-
Schválně - kde si myslíte, že podle ruských médií teroristé nacvičovali teroristický útok na moskevské letiště? Ano, správnou odpovědí je CoD: Modern Warfare 2.
V MW2 jde odpálit v letištní misi bombu? Kdy si už ti lidí uvědomí, že to je politicky mířená akce separatistů. -
Schválně - kde si myslíte, že podle ruských médií teroristé nacvičovali teroristický útok...
Kdyby trénovali v takové arkádě tak se s tím útokem moc daleko nedostanou *3* -
-
jasný...
Bylo mi to jasný hned jak se ta správa objevila, určitě to spáchali fanatičtí příznivci starého složení IW, žádní muslimští radikálové :P
Schávlně jestli o tom na nově bude dneska nebo až zítra... Taková bulvání stanice se toho jistě chytí...
-
-
Steam odmítá akceptovat sériová čísla nutná k aktivaci Dead Space 2. EA už o problému ví...
No, pěkná věc. -
-
Rozhodně to na STEAMu není první hra u který se vyskytly podobný problémy. Například u M&B Warband nebo GTA IV jsem musel čekat dva dny na opravnej patch, kterej umožnil tu hru vůbec spustit. Jediný v čem STEAM vítězí na plný čáře jsou ceny her v "akci" - těm se výprodej Comgadu nehrabe ani po kotníky.
-
sem si vybavil cirkus s jazykovyma verzema mafie 2
-
Ale toto je nepříjemné.
-
-
Údajně se jedná o první oficiální obrázky PSP2, ale proč spoléhat na fámy, když už ve čtvrtek...
No tak proc nepockate do toho ctvrtka a davate sem tyto zbytecne zpravy? -
Údajně se jedná o první oficiální obrázky PSP2, ale proč spoléhat na fámy, když už ve čtvrtek...
Ježiši, přestaňte sem dávat ty fake fotky z kotaku. Nebo si aspoň přečtěte ty komenty k tomu. 20 lidí tam postuje fotky z čeho všeho to autor photoshopoval -
-
Proto jsme asi pouzili slovo "udajne"...kdyz to neni overene a velmi podezrele. A fotky jsou na Kotaku, tady je nikde nevidno, coz? :)
-
Kokotaku nevěřte
Té stránce bych neuvěřil větu.
-
-
Infinity Ward provedlo schůzku, jejímž tématem byla opatření proti hackům v Modern Warfare 2...
A na PC serem ?? -
-
už od vydání
-
-
Video z bety multiplayeru Crysis 2, které se dnes otevřelo "zlatým" hráčům na konzoli X360.
no, vypadá to dost debilně, zase člověk musí vystřílet do nepřítele půl zasobníku, nožem zabijete i někoho na koho nejste ani pořádně otočený, všichni tam skáčou jak v Q3...prostě demence. U Crysis 2 se těším jenom na SP... -
-
Tak zrovna u Crysis s jeho nanooblekama mi "prehnana" vydrz fakt nevadi.
Bohuzel to asi fakt (jako kazdou hru) poserou sami hraci, ktery se chovaj jak idioti... -
-
No z videa toho asi moc nepoznáte. na videu je 12 hráčů a hned jsou to "všichni" atd. Asi byste to demo fakt museli hrát. Do nikoho nemusíš vystřilet zásobník, když se trefíš stačí pár kulek, do hlavy překvapivě jedna, jedna rána z brokovnice apod. Při soubojích opravdu nikdo neskače protože nic netrefíš. Je to spíš o tom nezustavat na místě protože často umřeš že ti někdo přijde do zad. Obzvlášt že se dá vylezt prakticky kamkoliv
-
Video z bety multiplayeru Crysis 2, které se dnes otevřelo "zlatým" hráčům na konzoli X360.
no ja neviem, grafika sa mi paci ale poriadna atmosfera moc z toho nesala
-
-
-
Uživateli vytvořené levely si užijí hráči Portal 2 na všech platformách.
vsadim se ze 99.9% map bude pochazet z PC *2* -
-
z PC bude pocházet 100% map, protože na tuto platformu bude jako jediný dostupný nástroj na jejich tvorbu (Mod Tools)
-
-
EA bude prodávat trička s motivem brnění z Dead Space 2.
IGN recenze 9/10
Recenzent si to prej rovnou musel dvakrat zopakovat. (i kdyz zcasti kvuli zbranim/upgradum/trofejim)
Nevim teda - demo fajn, ale ze by to vypadalo na kdovijakej mazec... Proste akcnejsi jednicka v (snad) variabilnejsim prostredi. Tak snad to fakt prekvapi i mne - recenze chvali mimo jiny "psychologickou stranku" hry, kdy je Isaac zdeptanej uz udalostma jednicky. Souboj s vlastni mysli, psychologie postav(y).. To jednicce teda fakt chybelo.
Jinak multiplayer prej o celkem o nicem, pribeh stejne plochej jak minule. (krom ty omilany Isaacovy psýchológie)
Ja s nakupem teda urcite pockam. -
-
Hodnocení na IGN nemají s kvalitou hry nic společného. Je to takový neoficiální indikátor kolik za tu recenzi IGN dostalo zaplaceno.
Co jsem viděl, zanechalo mě to vlažným. -
-
Důkazy
A kde máš důkazy že za recenze IGN dostává zaplaceno? *3*
-
-
-
Nový Kinect hack umožňuje snímat obraz reálného světa a vytvářet si tak vlastní 3D mapy.
nemuzu si pomoct ale kinect mi prijde zajimavy ve vsem moznem (napr. tyhle hacky) je ne ve spojeni s X360 *1*