-
Recenze nezávislé diablovky Magicka na Games.cz se mírně opozdí. Dostali jsme se do bodu, kdy už...
no tak zálohujte savy hoši :)) já to teď jedu podruhý -
-
Recenze nezávislé diablovky Magicka na Games.cz se mírně opozdí. Dostali jsme se do bodu, kdy už...
Ja bych taky jel, kdyby mi to fungovalo. Nedostanu se pres nejaky intro - crash. *9*
-
-
Přestože Enslaved netrhalo rekordy v prodejnosti, jsou s hrou samotní vývojáři spokojeni a nevyvrací...
A přitom Enslaved byla dobrá hra. :( -
Přestože Enslaved netrhalo rekordy v prodejnosti, jsou s hrou samotní vývojáři spokojeni a nevyvrací...
I kdyz pro me bylo Enslaved snad po vsech strankach dost rozporuplny, hlavne v zaveru bylo emocema naslapany jak maloktera hra. Nebo jsem mozna proste nakonec podlehl tomu jednoduchymu vypraveni.
Dvojce bych se kazdopadne nebranil - i kdyz dobrej zaver mozna nechat vazne zavrenej. A kazdopadne kdyz uz, tak pojmout uplne jinak samy jadro hratelnosti - nejmic mi na ty hre vadilo, ze v ni slovo "linearita" fakt dostavalo dalsi rozmer : / -
Multiplayerová demoverze Crysis 2 se objeví i na PC!
Hurá... -
Nejnovější firmware (3.56) dokáže identifikovat modery a hackery. V případě pozitivního nálezu...
Co třeba napsat, jakého zařízení se tato informace týká? -
-
PS3, ale ve správě to chybí no...
-
-
Sy, opraveno...
-
-
-
Během tohoto víkendu si mohou zkusit (a zahrát si proti vývojářům) multiplayerové demo Crysis...
A na pc sa zabudlo!!! Pekne!!! *10* *10* -
-
Nezabudlo, MP demo bude aji na compa.
-
-
Během tohoto víkendu si mohou zkusit (a zahrát si proti vývojářům) multiplayerové demo Crysis...
Tohle demo mě teda odradilo od koupě...zlatý Halo. *1* -
Přečtěte si 4 rady, jak bezpečně poznat českou verzi hry Zaklínač 2 + seznam autorizovaných...
Děkuji za informaci - alespoň vím, čemu se obloukem vyhnout. Počeštěné hry jsou úchylárna a zvěrstvo. Angličtina se vyučuje od 2. třídy základní školy. -
-
Sony dnes vypustilo nový firmware pro PS3, který měl přinést obranu proti hackerům. Těm se však...
S tou druhou tridou mas mozna pravdu, ale kdyz ja sem do druhe tridy chodil pred 25. lety vis. Ke A takovych lidi je urcite vic a proto ocenim hru v cestine. -
-
Na hacknutých PS3 se objevily modifikace her Fallout 3 a TES: Oblivion, které si dosud mohli zahrát...
upřímně, myslím si, že byste více ocenil, kdybyste se lépe naučil, který už nějakých 15 díky technologiím vládne světu.... ale budiž
-
-
Přesně tak. Když to bude jako z Mafie 1, kde byl lip sync, tak nemám až tak problém, ale to tak často nebývá a kvalita také nic moc. Originál je snad vždy lepší.
-
Anketa: za jak dlouho podle vás hackeři prolomí PSP2/NGP?
Dost krátkozraký názor. -
Dnes možná...
-
-
Vesmírná MMO střílečka Black Prophecy předhodila účastníkům betatestu zbrusu novou verzi,...
muzu se zeptat,jak funguje beta registrace?nemuzu to na netu najit.. diky -
-
Aha, divam se, ze na strance pro registraci v bete neni v tuto chvili mozne se do bety prihlasit. Zrejme jen docasna zalezitost.
-
-
closed beta
beta je stále ve fázi closed... po přihlášení by měl přijít (za nějakou dobu) beta klíč...
-
-
-
Schválně - kde si myslíte, že podle ruských médií teroristé nacvičovali teroristický útok...
hlavně to svést na něco jinýho :-)