Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bethesda podruhé vyhodila svůj tým právníků a najala nové, s kterými se bude opět pokoušet...

Bethesda zabila fallout. Doufam ze dostane co ji patri...
    • Bethesda podruhé vyhodila svůj tým právníků a najala nové, s kterými se bude opět pokoušet...

Věc se má tak, že jejich hlavní právnický týpek odešel k jiný firmě, tak Bethesda odešla za ní taktéž ;) Takže sice právnická firma jiná, ale dále je ve sporu zastupuje stejný člověk...
      • zaphod
        Právnický týpek, tomu říkám obrat týdne. ;p

Bethesda znovuoživila Fallout lepším způsobem, než by Interplay po rozpuštění původního studia Black Isle (F1,F2) kdy mohl. Tak nebrblej.
    • Pravda, hanba Bethesdě a oslavujte Interplay, kteří sice dokázali za téměř 10 let vytvořit jen trapnou alfa verzi hry, ale to už je něco jiného *1*

No jo, ta zlá hnusná Bethesda, která si dovolila znovuoživit značku Fallout, jelikož na ní má práva. A ještě je tak zlá, že nedovolí hodnému, krásnému Interplay vyvíjet MMO, které apelovalo na nový název Fallout MMO Forever
  • Kardinální blábol !!!
  • Kárdinální blábol !!!
  • Uživatelé STEAMu, kteří mají v profilu zapnuté betafunkce, mohou nyní v hrách klávesou F12...

No nevím nevím, ale já si odjakživa típám obrázky z her na steamu F5tkou a jde mi to u každé hry kterou na steamu mám. C c c
  • Nové Call of Duty ehm tedy Duty Calls

http://www.youtube.com/watch?v=KbTtsezso4Q&feature=player_embedded

Epic/People can fly paroduje slavnou značku
  • Crysis rozdrtí dosavadní představy o konzolové grafice.
  • Oznámeny minimální požadavky Crysis 2. Nejsou skromné na to, že jsou minimální...ale to jsme...

Teda redakce, vy jste mě nemálo vystrašili :D Když jsem si přečetl "nejsou skromné" tak jsem si představil v minimálních čtyř jádro, 512 grafiku a třeba 3 gb ram, ale tohle je celkem standart :D
    • Infamous 2 dostane sběratelskou edici, co v ní bude zatím není známo.

Ani první Crysis neměl vysoké min. požadavky. Rozběhal jsem ho na Intel Celeron 2.4 GHz, ATI Radeon X1300 a asi 1.5 Giga ram DDR první generace. A nebylo to nehratelné, sem tam propad v FPS, ale já už byl zvyklý z jiných her a hru jsem si užil až do konce.
      • Lukinsons
        No já jsem ho tenkrát hrál na Pentium 4 3,2 Ghz, 1 gb ram a grafiku x1550 a až na finálního bose jsem to dohrál taky v pohodě. A to jsem měl něco nastavený i na Medium o.O. Akorát jsem zvědav, jak rozjedu dvojku s 9600 GT :/
  • KeanuX

Oznámeny minimální požadavky Crysis 2. Nejsou skromné na to, že jsou minimální...ale to jsme...

No, zas tak hrozný mi nepřipadaj, i když si myslim že doteĎ dobře sloužící 8800 GTS 320mb budu muset pomalu vyměnit. No, kdyžtak to šoupnu na ntb :-) snad to bude dobře využívat čtyřjádra.
  • Hanzales

Unikly vám předchozí dva díly Killzone a máte v plánu vrhnout se na Killzone 3? Podívejte se...

Mmmm, tam v tom videu prohodí "...Vetka, which sounds like a bulgarian carbrand..." a záběr na českou škodovku 120L.... já bych ho hnal, já bych mu dal bulharsko :D
  • Naše první dojmy ze strategie Cities in Motion jsou pozitivní, nechcete si hru vyzkoušet sami v...

AAA, už to stahuji, vypadá to, že si ještě skočím do sparu pro RedBull (i když z důchoďáku to mám daleko) a budu pařit celou noc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit