-
Dnes ve 13.25 si na Primě Cool odbude svou premiéru herní pořad Re-Play. Spolupracuje na něm i...
Několik postřehů - proč to musí moderovat muž a žena? Tento model nemusíte opakovat a já ho nechci vidět všude. Proč to teda vlastně musí někdo moderovat? Osobně bych preferoval jen čtené komentáře (prosím s kvalitním přednesem - najměte si profesionála, který umí vyslovovat) a zlepšit akustiku ve studiu. A bylo by i dobré, aby v ukázkách ty hry hrál někdo, kdo je hrát umí. V GT5 recenzi jezdil od kraje ke kraji jak pod vlivem, zabrzdit včas neuměl a pořád se opakovaly stejné záběry, fuj. A v DS2 zase nebyl schopen zamířit a trefit se. Shrnutí -těšil jsem se, ale výsledek je rozpačitý..... -
-
Dnes ve 13.25 si na Primě Cool odbude svou premiéru herní pořad Re-Play. Spolupracuje na něm i...
Taky bych řekl rozpačitý, na Coolu obrovská reklama každé půl hodiny a výsledek je amatérský zvuk-i když bych se moc snažil a chtěl jim věřit, že ten zvuk jak z kanálu tam byl občas schválně, tak většinu času naprosto zmršený ozvučení, informace o existenci sterea se k nim zřejmě ještě nedostala, videa z her to samý, to GT5 fakt jezdili děsně, no moderátoři, Tuček je typickej useless trotl, tak jako když otravoval v Gamepage s Alim, lezl mi na nervy už tehdy a rozhodně se to nezlepšilo... No a co se týče Alžběty Trojanové, hrám sice rozumí, ale co se týče vystupování v televizi jako moderátor, na Mášu Málkovou ani zdaleka nemá. Holt konzervatoř a herecké zkušenosti z divadla se nezapřou.
Prostě očekávání bylo docela velký, ale někdo by jim měl říct, že amatérský kamerový filtry, amatérský zvuk a vystupování moderátorů, o schopnostech hráčů předvádějících recenzované hry ani nemluvě rozhodně 2x nezaujme. Zvlášť ty kamerový filtry, aj v Gamepage si s tím co chvílu hrajou, jak kdyby se shlédli v Top Gearu, jen jim asi ještě nikdo neřekl, že Top Gear je schopnostma a finančním zajištěním úplně jiná liga, tak co třeba zůstat radši při zemi... -
Imho pláčeš na špatném hrobě.
Ad čtené komentáře - nový Re-Play jsem ještě neviděl, ale jestli tam recenze čte pořád ten stejný pablb s naprosto iritujícím hlasem, který je četl už v předchozí verzi pořadu (silně mi připomínal toho nagelovaného troubu, který dřív 'moderoval' na pg24.tv, Invexu a následně se i nějakým zázrakem dostal k redaktorské práci na Primě), pak se na něj raději ani dívat nebudu. -
To jo, říkat že se musí v dead space ustřelovat končetiny, že je to efektivnější a pak to matlák napere do těla si odporuje. Jinak nevim jestli je dobré dávat takhle brutální hru do pořadu který se vysílá od půl druhý, i když ty nejšťavňatejší scény byly jasně vystřiženy. Jasně můžete psát že call of duty ... a kdesi cosi ale dead space je vážně masíčko.
-
-
Hned jak ta slečna řekla, že je Tuček bývalý šéfredaktor legendárního časopisu, chtěl jsem to vypnout. Nakonec jsem vydržel a docela dobré. -
Prvně musím zmínit že se mi re-play líbilo víc jak game page, ale moderátorům bylo špatně rozumět a komentátorovi co četl text ke hrám taky, ten speciálně zněl jaky by byl zavřen v sudu, ta holky co je s mikolášem je hezká ale hrozná myslim "herectví" plusově považuji recenze Dead Space 2 že je aktuální a i když od stejného autora co napsal recenzi sem na games neříká to sámé. Vylepšit technické detaily a je to bez chyby. -
Pořad hodné dobrý. Ale recenze GT5, to bylo opakování PR keců, které ve skutečnosti vypadají trošku jinak. Říkat, že i těch zbylých 800 aut je dechberoucích, je blbost. U Dead Space 2 je zase vychvalováno všechno to, co je kritizováno v podcastu a vůbec není zmíněno nic o atmosféře a o tom, že hra se z hororu mění v akční střílečku. Prostě opět PR kecy. Škoda toho, jinak byl pořad fajn. -
-
Jj, porad dobry... az na ty recenze. Ty jsou ale bohuzel zaklad. Zevrubnou recenzi GT5 si vazne predstavuju jinak. Nejen ze jsme se mnoho o hre nedozvedeli, ale zminene PR jeste podbarvovaly smesne zabery amaterske jizdy od svodidla ke svodidlu. DS2 mi uz prisel lepsi, ac ne zevrubny ;) recenze nabidla alespon hutne info a hodne ukazala. Pro udelani obrazku/nazoru to staci.
-
-
Snad tam ze sebe nebudou dělat blbce v nejakých rádoby vtipných scénkach a budou mít aktualní recenze ke hrám.To úplně k překonání GP stačí. -
Už jsem si nařídil budík na mobilu :D -
Budu po noční, ale nastavím si budík. Běda jak se mi to nebude líbit. To vám tu z toho udělám kulničku na dříví *2* -
Devil
Tato diskuze má právě 666 příspěvků.
Totiž měla. -
-
a za to zemres *10* *1*
-
-
V multiplayeru Journey si s přáteli nezahrajete - druhý hráč vám bude přiřazen náhodně.
Mě to připadá jako dobrý nápad...A má to svoji logiku-viz.článek *3* -
iPhone/iPad aplikace Live 360, která umožňuje prohlížet váš X360 profil je nyní na iTunes zdarma.
... kdezto na Androidu je uz nejmene pul roku ... tak jste o tom psali ? -
-
na androidu je přímo tato aplikace stále zpoplatněna (stojí 37Kč).
-
-
iPhone/iPad aplikace Live 360, která umožňuje prohlížet váš X360 profil je nyní na iTunes zdarma.
neni pravda, existuje i free verze
-
-