-
Společnost Fireforge Games (Ghostbusters) vyhlásila bankrot.
Pohled do budoucnosti ? Které že studio to produkovalo ten MomaGHOSTBUSTERS remake ? -
Ubisoft Motion Pictures připravuje filmové zpracování The Division. V hlavních rolích uvidíme Jessicu Chastain a Jakea Gyllenhaala.
Je zvláštní jak tam Ubi nepíše že Jake Gyllenhaal hrál Prince -
Poděkování Games.cz
Jak jsem tu celkem nedávno nadával na videoreklamy u prohlížení obrázků her, tak jsem se teď schválně podíval, jestli to k něčemu tehdy bylo a byl jsem překvapen!
Žádná videoreklama u prohlížení každého 3. nebo 4. obrázku, nic nerušící a vše pěkně tak, jak má být (decentní obrázková reklama napravo od obrázku je mnohem lepší a spíš si ji přečtu).
Takže mockrát děkuji Games.cz za vyslyšení *4* Jen tak dál! -
-
Prostě nemají zaplaceno na další měsíc
-
Jestli to neni jen rozbity! :O
-
-
To doufám, že ne, to by byla pěkná zrada! *1*
-
pššš
-
-
-
Video: Uvnitř každé konzole Xbox One S se ukrývá malý Master Chief.
Konečně nějakej pořádnej důvod proč si koupit X1S *1* *15* *5* -
Video: Uvnitř každé konzole Xbox One S se ukrývá malý Master Chief.
A po dvou letech od koupě rozstřílí vnitřek konzole na sr-- malé kousky. *4* -
-
.. na malé červené výseče kruhu *3*
-
-
Squad dostane hezky update
https://www.youtube.com/watch?v=_7IeTHV8LAA -
Čau, máte zkušenosti se Star Wars KOTOR na androidu? Premejslim že bych si to koupil. Popř. můžete poradit nějaký lepší hry na android? Žádný kreslený blbosti ani klasický f2p Ptákoviny....
-
-
Final Fantasy, GTA, Max Payne...
-
HOMAM 3, Bards tale, Sorcery, popr. Heartstone.
-
-
PC verze fotbalu PES 2017 nebude dosahovat úrovně PS4 a Xbox One verze. Sjednocení se hráči možná dočkají v příštím ročníku.
protože s PC verzí je asi moc práce... pak se nemůžou divit, že nestíhají EA -
-
Na PC verzi se mohlo pracovat jen do polední přestávky, kdy se všichni vývojáři v Konami DOBROVOLNĚ vydali na oběd, kde si pod dohledem DOBROVOLNÝCH kamer DOBROVOLNĚ dali tři lžičky nejlevnějšího tokijského ramenu, načež je stráže odvedly do DOBROVOLNÝCH pachinko dolů.
-
-
Tohle je skutečně týden svérázného humoru. *4*
-
-
Vidíš, a v Konami mají dokonce rok svérázného humoru. Třeba CEO Konami všechny okouzlil, když se na halloween vydal za šíleného egoistického diktátora, bohužel se ukázalo, že to nebyl převlek.
-
-
-
-
-
Xbox One S má oproti původnímu Xbox One o něco vyšší výkon - takt GPU narostl z 853MHz na 914MHz, výpočetní výkon z 1,31TF na 1,4TF a rychlost ESRAM z 204GB/s na 219GB/s.
To bude rozdíl kolik, 3 - 5 FPS? Což je bohužel při původních 20 FPS nepostačující. No nic, příště to třeba Project Scorpio vyšvihne na epických 1080p 30 FPS *5* -
-
V nejlepším případě by to mělo být až 9fps!!!
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-xbox-one-s-has-a-gpu-overclock-and-we-have-benchmarked-it
-
-
Gamepad na PC (WIN10)
doporučily by jste mi nějaký Gamepad na PC, měl jsem Logitech f510, ale ten mi odešel a ten se už nevyrábí, model který je teď v prodeji je F310 a ten nemá nejspíš vibrace (za stejnou cenu za kterou jsem kupoval tu F510). Poradíte co si pořídit místo toho? -
-
Používal jsem dlouho x360, pak XBone z forza edice a nakonec jsem zakoncil u XBone Elite a musim rict, ze to nema konkurenci. Sice je drazsi (dost), ale nemenil bych. Ty prachy za to stály. *5*
-
Gamepad na PC je dobrá demence... *1* *1*
-
-
hry který se hrajou tak jako tak bez myši jsou na gamepadu lepší
-
-
Klasický Xbox 360. Jede skvěle a zatím nebyl jediný důvod měnit nebo že by to hra nepodporovala. A spousta her má přímo schéma na ovládání na XOne/360. Ale mám kabel (a ten má cca 5 metrů), protože bych věčně zapomněl dobít baterie.
-
DS4, tam je prima ten touchpad, a pro mě osobně je příjemnější než xboxovej ovladač.
-
Za mě rozhodne x360 wirless ovladač, asi nejpovedenější co jsem mel v ruce, taky výborná podpora pro hry
-
-
x360 controlery jdou všechny normálně na PC, neni nějaký only x360?
-
-
Všechny fungujou s PC, ale potřebuješ USB příjmač, který se dá koupit v edici s ovládačem.
-
-
Nebo poridit dratovej kabel je celkem dlouhej nemel sem s tim problem
-
-
neni zas až moc dlouhej?
-
-
-
-
-
DualShock 4. Pro mě nejlepší gamepad, co jsem kdy měl a měl jsem jich už hodně, ale Xbox One gamepadem určitě chybu neuděláš, ale jestli se nepletu, Dualshock na PC nepotřebuje žádný speciální BT doplněk, aby ti to šlo bez kabelu.
-
-
potřebuješ bluetooth adaptér, abys to měl jak spojit. DS4 je super, ale oproti trojce se rychle vybíjí, i s vypnutým světlem
a jestli spíš Xboxový rozložení, tak Xbox One ovladač, ten k 360 mi přijde lacinej zpracováním -
-
tak jsem našel tohle:
http://www.pcgamesn.com/xbox-one-s-controllers-will-connect-to-pc-via-bluetooth
Takže nejlepší pro PC bude tohle řešení, bez kompromisů. Takže kolegovi nahoře doporučuji počkat na Xbox One S gamepad.
Jinak souhlas, 360 mám doma a je to laciné zpracovaní oproti např. tomu DS4. -
-
stačí něco co umí myslím bluetooth 2.1, já mám tenhle a jede v pohodě
DS4 je na tom s podporou taky v pohodě. novější hry ho berou rovnou, nebo stačí naemulovat X360 ovladač a je to
-
-
-
-
já mám xboxOne gamepad a je to paráda
-