-
Další hra od Fromsoftware vyjde pro PSVR,PS4, XONE a PC nejdříve v roce 2017
https://www.youtube.com/watch?v=BIi-zuwP9ms -
Viking: Battle for Asgard
Jsem "objevil" ve Steam knihovně tuhle hru a docela dost milé překvapení. Hlavně ty masivní bitvy cca 2000 NPC jsou docela sranda. Krvavý a efektivní bojový systém je paráda. Open world je ale docela dost chudý, opakující se úkoly. Ale ksakru, mám svého draka, tak co řešit. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Ale bez ovladače, nejlépe Xbox ovladače nedoporučuji. Ovládání sice na K+M dělal někdo, kdo si dal záležet a dá se to hrát, ale jelikož je to port z Xboxu, tak je mnohem lepší ovládat postavu přes něj
P.S: Magie na oheň a minimálně 10 lahviček na zdraví před bitvou:) -
-
Hral jsem to kdyz to vyslo, kvuli tematice, ale je to nic moc. Staricky Rune je stokrat lepsi.
-
-
Ten se mi nepodařilo rozjet...Nevím proč, když už to nehodí hlášku, tak naběhne úvodní obrazovka a pak to spadne.
-
-
Naposledy jsem to hral uz docela davno, ale rozhodne to na win7 chodilo bez nejakych uprav. Pripadne zkus aspon ten rezim kompatibility.
-
-
-
Strasna konzolova blbost. Taky se me to nejak vyskytlo v knihovne, ale je to blbost na entou.
-
-
nevíte někdo náhodou proč mi v PES 2016 nefunguje logitech ovladač, popřípadně jak to udělat aby fungoval??
-
-
V nastavení ovládání změnit XInput za DirectInput.
-
-
Pokud si předobjednáte hru Mafia 3, získáte DLC Family Kick-Back obsahující tři bonusová vozidla a zbraně.
Už to začíná. Čekejme osekaný příběh, polovinu funkcí a DLC s plešounem, kde budete nacházet až nápadně podobné lokace těm, které jste viděli v trailerech. -
-
Graficky pěkné ,obsahově bohaté .... teď to jen nepodělat gameplayem
To snad byla ta poslední oficiálně česká tragédie jménem MafiaII ne ? Hra posedlá DLC ... ani pořádný jízdní model to nemělo , jen to každý vzal na milost kvůli retronádechu a dobré jedničce :/
Doufám , že se tyhle kruciální neduhy amíci pod dozorem anglánů už nenaučili kopírovat stejně dobře jako styl grafiky ... *5*
Ale jinak fajná , na 70 se těším a minimálně trailer vypadá docela k světu -
Lidé (zákazníci) mají krátkou paměť, a jak je vidět z některých komentářů na Games, MII jim nestačila. Ještě jim ten osekaný nedodělek vyrvou z ruky. Smutné.
-
-
tlusty prase opet v akci
lol, tak ted prijedu domu a zjistim, ze mi smazali ze Steamu Cities Skylines + DLC za to, ze jsem si to koupil na g2a od nekoho. Pekne to vede ten hnusnej burt. Co jejim potom od koho si hru clovek koupi? Chodi snad manazeri mattonky po panelacich a berou lidem jejich vyrobky za to, ze si je nekoupili z puvodni distribuce pro Albert, ale od tamanu ze sidliste? *12* *12* *12* steam = nejhorsi moznej digitalni obchod, kterej ma bohuzel stejne zaslepeny ovce mezi fanouskama jako Apple *10* *10* -
-
A při placení sis zaplatil i G2A Shield? Pokud ano, tak by si měl napsat na podporu ať ti vrátí peníze. Mě taky smazali ze STEAMu Call of Juarez: Gunslinger. Jednalo se, ale o položku v hodnotě 40 Kč, tak jsem to nechal plavat. Na G2A jsou prostě občas podvodníci, kteří z kradených karet nakoupí klíče a pak je prodají. Stalo se mi to ale jenom jednou a to už tam nakupuji fakt dlouho. Pokud kupuješ od lidí, tak jenom od těch, kteří mají nad 90% hodnocení.
-
-
uz jsem kontaktoval prodavajiciho a posila zpatky penize, ten druhej i DLC Snowfall uz se tolik nezene :D
taky jsem tam jinak nekupoval nekolik dalsich her a vse v poho -
To je docela s podivem, já slyšel na G2A samou chválu víceméně *7*
-
-
Dobře ti tak, gratuluju :-D
-
I na G2A nemůžeš nakupovat cokoliv a od kohokoliv.....Evidentně jedeš přes nejlevnější nabídku a to je cesta do pekel. Mám 8 klíčů z G2A a všechny v pořádku. Takže je to opět tvoje blbost. A u tebe nic překvapivého.
-
-
aha, to maji lidi predem vedet jakej klic je mozna kradeenej a jakej ne? :D gj *12*
-
-
Stačí když nebudeš kupovat ruské klíče a klíče s region lockem ;)
-
-
kupuju vzdycky global na ang strankach *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
-
-
Dobre ti tak,mas nakupovat poctive.
-
-
nakupuju poctive
jinak se nakupovat neda
-
-
tak když to koupíš od někoho, kdo to třeba někde ukradl nebo to platil kradenou kreditkou, tak se nediv. někdo takhle pere peníze a vydělává na hlupácích...
kdyby šlo o legitimní přeprodej, tak samozřejmě Steam nemá šanci zjistit, kde jsi ten klíč získal (a dle pravidel Steamu je to mimochodem povolená věc, takže tu jen šíříš bludy).
-
-
Alicia Vikander je Lara Croft
Alicia Vikander vybraná jako nová Lara Croft. Na první pohled je jasné, že tomu filmu bude něco chybět. -
-
Trikaři jí trochu přifouknou. A nebo jí produkce zaplatí operaci :)
-
Less boobies *8* ?
-
-
Vyborne Sherlocku
-
-
-
Pokud si předobjednáte hru Mafia 3, získáte DLC Family Kick-Back obsahující tři bonusová vozidla a zbraně.
Achjo achjo... *7* -
-
Neboj, v cracku to bude spolu se všema ostatníma bonusama, co si do vydání vymyslí*3*
-
-
To možná jo ale tady jde o to, že si o to víc lidí předobjedná aby jsme tu za pár let měli Mafia4 která bude ještě tupější jak 3jka.Aneb jak pohřbíitou značku - ještě roztkopat a víc zneuctít *7* *11* *12*
-
-
-
Tales of Berseria bude zřejmě posledním dílem série, který vyjde na PS3. Příběh vystačí na 50 až 80+ hodin. Hlavní protagonistka neprojde cenzurou a v západní verzi si ponechá svůj původní outfit.
"Hlavní protagonistka" - po kolikáté už a kolikrát ještě na českých herních a filmových serverech? -
-
Protagonista = hlavní představitel, vedoucí osobnost
Pochopils? Nebo jak mám tvůj komentář jinak chápat? Je to úplně normální slovo, které se používá běžně. Jak to, že ti nevadí i název webu "Games.cz" teda? -
-
V tom bude asi to jádro pudla - protagonista už sám o sobě znamená hlavního představitele, dávat tedy před něj samostatné slovo "hlavní" je pleonasmus....
Edit: ucho byl rychlejší :) -
-
tak význam slova protagonista znáš. tak teď co ti vznikne, když před něj dáš ještě slovíčko "hlavní" ;)
-
Asi mu vadí ten ženský tvar slova, což je hloupost.
-
-
ne. jde mu o pleonasmus...
-
-
ou pravda, čas jít spát.
-
-
-
-
-
DOOM
Jsem koukal na ten livestream, ale tyhle dva gameplaye (2dny stare) mi nejak unikly:)
https://youtu.be/i92rgRDT0lI
https://youtu.be/lfEsZcGfTwY -
-
Graficky hroznej downgrade a hroznej leveldizajn. Nepratele nic nedelaj
-
Jedno z těch videií je údajně poslední level hry. Takže pokud to plánujete někdo hrát, tak si to zbytečně nespoilujte.
-
2:22 druhé video. Mapa, klasická mapa:-D To už jsem dlouho neviděl.
-
-
LOL jj úplný návrat ke kořenům *15*
-
-
No nevím podle videí mě to moc nebere, MP trága podle bety tohle asi až na Vánoce ve slevě.
-
-
Spíš až tu někdo za dlouhou dobu dá kód si chtěl napsat, ne?
-
-
Ne.
-
-
-
-
Windows 10
Zbyl mi tu jeden OEM klíč kdyby někdo měl zájem tak na hrynaps3@post.cz určitě se na ceně dohodneme :) -
-
Zbyl ? tz. to si kupoval po několika kusech nebo prostě je Mrkváč stědrej nebývale a dává k jedné kopii ještě jeden klíč? just curious. *3*
-
-
Pár lidem jsem předělával PC na Win 10 jeden na poslední chvilku cuknul nějak se mu nezdálo že by za to měl zaplatit tak mi jeden zbyl, ale můžu sehnat i další celkem za slušnou cenu.
-
-
Nedokazes nahodou za dobrou cenu sehnat Lightrooma?
-
-
Preco si nepredplatit Lightroom aj s PS a pokial robis s foto tak aj uctom na 500px za 16dolarov/m ? Alebo za 12€ bez premioveho uctu na 500px. A mas stale novu verziu.
-
za 2,5 ale jestli je to pro tebe dobrá cena netuším
-
-
Verze 6? Muzes mi kdyztak napsat na drasta@tiscali.cz ze bychom se kdyztak domluvili? DIky
-
-
-
-
-