-
Spekulace: Battlefield 5 dorazí s podtitulem Eastern Front a odehraje se v období druhé světové války.
Tahle bleskovka je špatně minimálně ze dvou důvodů, rád bych znal zdroj, ze kterého bleskař čerpal informace.
Za prvé: odkazované obrázky jsou měsíc staré, diskutovalo se o nich už koncem března. Žádná novinka.
Za druhé: v tom hrubém shrnutí na třetím obrázku, které přináší seznam plánovaných DLC, se zjevně mluví o fiktivním budoucím konfliktu, ne o druhé světové válce. -
TW: Warhammer's Chaos Warriors
Jinak do 31. 5 18:00, kdo si zakoupí TW: Warhammer, tak získá Chaos. Není tedy jenom v rámci předobjednávek. Hra vychází 24. 5, takže spousta lidí se může rozhodnout podle recenzí a videí od hráčů a nemusí mít nutně předobjednané.
Takže kdo má předobjednávku jenom proto, že chce Chaos, může počkat na recenze a pak koupit či nekoupit do 7 dnů od vydání. SEGA toto praktikuje například u DLC pro DoW II Retribution, kdy se takto dal získat poslední DLC s Necrony do módu Last man standing. -
Pillars of Eternity [ Čeština ] !!!
http://uloz.to/xaPotJu4/pillarscz-exe -
-
ď :)
toto sa hodi -
Tak to se kouknu vzhledem k tomu, že jsem překládal úplně první rozhovor ve hře, pro všechny možné postavy *1*
-
-
Novy gameplay trailer na Space Hulk: Deathwing
https://www.youtube.com/watch?v=ZnJ22nfQhdo -
-
Vypadá to mnohem lépe, než ty předchozí videa. Snad další povedená warhammer hra ? BFG je výborná.
-
No konečně už to začínalo zavánět... zpozděním.
Hned z kraje grafika teda nic moc, chápu že hrají na konzoli ale tedy ... čekal bych víc jinak to asi bude regulérní FPS noo... -
-
Zabte to, než to naklade vajíčka *7*
-
-
This voice *5*
-
-
Sleduješ ten KS Dark Souls boardgame? Pěkně to nabobtnalo a stretchgoals mají až do 4M. U Cthulhu Wars jsem zaváhal, ale tohle bude dobrý kauf.
-
-
Jo sleduji, čekám, kdy se to zastaví *1* Ale už mám daný backer:)
-
-
-
-
Huge DOOM EASTER EGG Revealed
Kdo chce najít pak samostatně, nesledovat:)
https://www.youtube.com/watch?v=_hY3mVw2p3E -
-
hmm, to hra na ultra lahku obtiaznost? ta reakcna doba priser je co? stoja tam ako fasi a nechaju sa odstrelovat. byt demonom alebo posadnutym, tak mam adrenalin a trham steny, a nie priblblo stojim vedla kanistra s benzinom *1*
-
Ještě by mohli revealnout, nějakej SPOJLER jak tehdy i QIV)QuakeIV pro pomalejěí, uřezání nohou) ... jenže nebylo to ID a bylo to půlroku před vydáním, nícméně... Už ted to asi hodně lidí chtít nebude. Mp alá COD , SP ... o něm se toho moc neví ale asi nic moc.
-
-
Co věta, to perla. Naprosto nechápu, co jsi chtěl sdělit, ale jednou, jednou přísahám, že ten mimozemský jazyk rozlousknu a zapíši se do učebnic dějepisu.
-
-
Nemalý lingvistický oříšek to po něm číst.
-
-
Já tomu říkám "výlet do říše divů" (tzv. trip) a miluju to, v podstatě jsem na tom závislej. Už ani nevím, co bych dělal bez každodenní dávky. *4*
-
-
-
-
-
Na evropském PSN vyšla demoverze PS4 exkluzivity NiOh, na které pracuje Koei Tecmo. Dává vybrat, zda upřednostníte fps nebo rozlišení.
Njn, první vlaštovka a časem to bude standart , já řikám - tohle jsme na konzolích sakra potřebovali a hoodně dlouho se nám nedostávalo! Ted nikdo nemůže říct že by si na konzoli nemohl vybrat *5* Pokrok prostě zastavit nejde. -
Cities Skylines
am vysokou kriminalitu v tramvajovym depu i kdyz jsem postavil hned vedle policejni stanici
kapcity mam v poho, tak co to je? Bug? *10* *10* -
-
Zkorumpovaná policie. V depu vybírají výpalné.
-
-
Deus Ex: Mankind Divided - 101 Trailer
Trailer žádná bomba, trailerům a propagaci Human Revolution to nesahá ani po kotníky, snad hra samotná mile překvapí *4* -
-
Rad vidim, ze PicusTV zustala i v tomhle dile*4*
-
-
Mafia III
Oficiální FB stránka Mafie postnula před chvílí tuhle fotku a za pár minut to zase smazali http://i.imgur.com/kBx0nlI.jpg
Že by nějaké pomrknutí na české hráče? Ale font zvolily hezký *15* -
-
Neboj dabing nebude takže klíd *4*
-
-
Call of Duty 4: Modern Warfare remaster
Tak to vypadá, že se na populární vlně remasterů sveze i CoD4. -
-
to jsem na ten remaster zvedavej, kdyz grafika novych CoD vypadata vicemene stejne... *12*
ale CoD 4 bych si dal rad znova v MP -
V lepší grafice si to dám rád ( njn, snad jediné COD co jsem nedohrál tedy když nepočítám COD1).
I když o té grafice by se dalo celkem dost polemizovat nooo *7* -
-
Jediné COD co jsi nikdy neukradl?
-
-
Chyba jedno z pvních COD které jsem "ukradl" nebo spíše měl od bratrance ... když už musíme být přesní *7*
-
-
-