-
Obrazem: Vývojáři hry Far Cry Primal se při vytváření mapy zřejmě příliš nepředřeli - až nápadně se podobá té z Far Cry 4.
To je přece úmysl! Aby se tam děti podvědomě cítili jako doma. *12* -
Obrazem: Vývojáři hry Far Cry Primal se při vytváření mapy zřejmě příliš nepředřeli - až nápadně se podobá té z Far Cry 4.
A jak si můžete být jistí, že se jedná o lenost, ale ne o záměr? Co když se třeba náhodou obě hry odehrávají ve stejné lokaci, jenom s rozdílem deseti tisíc let. Hmm? -
-
Jasne, jedna na Slovensku a druha v Himalajich *1* *1* *1*to dava smysl.
-
-
Co je furt s tím Slovenskem? To je nějakej running joke, nebo to v tý hře opravdu tak je řečeno (nehrál jsem to a nebudu)?
-
-
Údajně se má odehrávat v mezolitickém Slovensku, resp. v Karpatech.
-
-
Nepodceňuj tektonický posun.
-
-
Ubisoft má ještě Pangeu :)
-
Takze Ubisoft je zase o krok pred nami *1*
-
-
-
-
a taky animace, interface, textury...to kazdej vidi, jen recenzanti po celem svete tyhle veeci neresi a davaji vesele desitky a devitky *12* -
-
Souhlas, ten Primal to je absolutni odpad, ty stejny mise dokola, radoby drogovy otravny mise, furt ty stejny tabory. Pribeh na urovni materske skolky, nudne gameplay. S Far Cry me dosla po tomhle dile trpelivost a to sem ve ctverce nechal skoro 80 hodin.
Jde videt jak lidem dneska staci malo, 8 a 9 v recenzich nema smysl komentovat vsichni vi jak dneska weby funguji a ze pokud by dali zaslouzenou znamku maji u firmy utrum. -
-
Kamarád nehrál ani jeden díl, protože ho nezajimalo prostředí, teď si koupil sběratelku Primal a ze hry je nadšený. Libí se mu pravěk a podle mě i na takové lidi, je to cílené především. Já taky Primal hrát nebudu, protože je to stejný jak čtyřka. Ale jen protože, je to z většiny přeskinovaná 4 neznamená, že ta hra je špatná. Uvidímé co ukážou v pětce.
-
-
V pětce ukážou stejnou hru a jiný kulisy.
-
-
EA vydělá ročně z dodatečného obsahu pro hry 1,3 miliardy dolarů, zhruba polovinu tvoří příjmy z Ultimate Team módu.
Mne s Far Cry dosla trpelivost uz u druhyho dilu Treti jsem jeste zkusil po vsech tech oslavnych recenzich a jenom jsem smutne kroutil hlavou.
-
-
-
Členové PS Plus mohou v tuto chvíli zdarma stahovat PS4 verzi hry Flame Over. Pravděpodobně jde jen o dočasnou chybu, tak jednejte rychle :)
Nejde snad o tu hru co stejně je v PS+ programu na Vitu ? Tak cross bundle nic zajímavého na té hře stejně není :( -
Kingdom Come: Deliverance
Záběry z bety *2* https://youtu.be/saml3lkvsaM?t=143 -
-
Jako backer jsem se na chvíli proběhl v první alfě a od té doby už hru ani nesleduji, ať si nekazím překvapení. Ale podle videa musím říct, že to vypadá fantasticky.
-
-
Namakaný bundle!
https://www.humblebundle.com/star-wars -
-
koupil jej někdo? aktivují se všechny hry samostatně nebo jako jeden balík po úrovních?
-
-
Až dorazím domů, tak mám v plánu koupit. Pak dám vědět *4*
-
-
Tentokrát si zahraješ aspon 2-3 hry co ? V to doufám. kuRE *4*
-
-
Máš problém s tím, že třeba z 10 koupených her hraji jen 5? *4* Vtipné, že zlodějovi vadí, že mám něco legálně a nevyužívám. Ale až jednou budeš pracovat a mít i nějaký sociální život, tak pochopíš, že sedět 16 h u PC a hrát kradené hry není úplně to nejzajímavější :) Ty hraješ každou blbost a já si jednoduše vybírám čemu věnuji čas a ano půlku většiny koupených bundlů rozdám, protože mě ty hry nezajímají. Takže aktuálně mám na steamu 612 her, nainstalovaných 36 a pravidelně hraji 4. Má s tím tvůj zlodějský mozek problém?
-
-
-
Myslíš kódy dostupné ke každé hře při registraci na steamu , či vychytralé kup nad průměrnou částku ? . Přemýšlím ,jestli mi Galactic Battlegrounds Saga stojí za to jedno euro , protože slevy nechci a Kotory i Empire at war s datadiskem mám ...
(Mimochodem ta videa u bundlu jsou opravdu na pěst ) -
-
Tak základ je samostatně ;)
-
-
-
-
Never alone
Těšil jsem se. Zpracování je skutečně nádherné, jedna z nejhezčích plošinovek. Ale ten zbytek? Otřesné ovládání, naprosto debilní kamera, systém hry, který Vás nutí hrát v co-opu, protože než jsem to projel sám, tak jsem umřel nejenom herně. Utrpení. A ty chyby jako zasekávání v textuře, super skok, kdy mě to vyhodí z mapy. Nepřepnutí na další část mapy, protože kamera se zapomněla hnout. PO stránce zpracování perfektní, po stránce hratelnosti jedna z nejhorších, co jsem kdy hrál. Vřele nedoporučuji. -
-
Hrál jsem na PS4 a parádní věc. Ovládání v pohodě, o nucení hrát to v co-opu nic nevím. Krásná jednohubka na večer, případně dva večery.
V žádné textuře jsem se nikdy nezasekl, nikdy mě to nevyhodilo z mapy, vše fungovalo tak, jak mělo.
Vřele tedy doporučuji, hraje se to dobře. Sice kratší záležitost, ale to nevadí. -
-
Tak to jsi asi jeden z mála včetně recenzentů, co to chválí. Ta hra má otřesný level design, špatně nastavené checkpointy a systém přepínání duch/liška a eskymácká holčička je mírně než tragický, obzvlášť když chcípněš v polovině případů jenom proto, že tě jeden nebo druhý nenásleduje. A dva večery? Za dvě hodiny není co dělat, kdyby tam nebyly ty chyby, takto to trvalo 3,5 hodiny.
-
-
já jsem se poctivě díval na ta videa. to herní dobu trochu natáhne. a nemám pocit, že bych často umíral a že by mě někdo nenásledoval.
-
-
-
-
Dark Souls 3 Lobos Jr
Dark Souls III Content Reveal (SPOILERS)
https://www.youtube.com/watch?v=TAlnWFjSwKs -
-
Překvapí vás ještě něco když budete znát všechny bosse, (just askin?) *7*
-
-
Dark Souls 3 VaatiVidya
Dark Souls 3 Playthrough ► Champion of Ash [#1]
https://www.youtube.com/watch?v=fhaZKVT8jPU -
Sega prosí o vyplnění dotazníku, jehož výsledky poslouží jako zdroj pro vývoj lepších her.
Na konci chtějí jméno, mail, telefon a adresu. Hodně štěstí, Sego. -
-
Make War Not Love !
Asi jim to vyplním , když mi dnes ráno poslali ten slíbený kód z druhé části ;)
-