-
Forza na PC.
No ja jim na nejaky win 10 a jejich store kaslu,(dokud to pujde) ale Microsoft vidi na prodejich ze PC je silna platforma, viz. nova Lara a tak me tahle vec prijde celkem logicka. PC platforma zacina pekne stoupat vzhuru, jen tak dal. -
-
Tak ono kdyby MS spoléhal na PC prodeje, asi by Forzu neudělal F2P (asi obsahvě lehce vykuchanou).
-
-
Neoficiálně: Na jaře vyjde pro uživatele Windows 10 bezplatná zeštíhlená verze Forza Motorsport 6 s názvem Forza Motorsport 6: Apex. Podobně v budoucnu na PC dorazí všechny Xbox hry od Microsoftu.
Tím nám tak nějak ta Exkluzivita pozvolna padá *7* *3* -
Kingdom Come by mohl být odložen kvůli simultálnímu vydání na všech platformách
http://www.eurogamer.net/articles/2016-02-23-kingdom-come-may-be-held-back-on-pc-for-simultaneous-console-release -
-
Tomu moc nevěřím, že by Vávra takový pevně rozhodnutý pro nejdříve PC only platformu by něco odkládal, už vůbec ne kvůli tomu aby to vyšlo i na ostatních platformách to plánuje i na mobil wth ? *8* *7* řekl bych že ne.
-
-
Obrazem: Rozloha mapy plné verze hry The Division bude 6x větší než v betaverzi.
Není tahle bleskovka náhodou už z půlky ledna? -
Sony Glove Controller
Další dva piktogramy přímo od Sony s legendou:
Sony Glove Aštar Šeran Edition
I have no clue what I'm doing being blindfolded, electrified, my brain sucked by an evil computer and uploaded to cloud while some perv is watching through camera. -
-
Jen spousta LEDek a tlakové emitery nikde :/
-
-
Sony si patentovala herní rukavici, pravděpodobně určenou pro PlayStation VR, která sleduje polohu prstů hráče.
"Každý ví, že ti slouží k sexuálnímu uspokojení,"odvětí Rimmer. "Ale to není pravda!"směje se Lister. "Ale je! Je to hrůza, dívat se na tebe, jak se takhle pachtíš sám. Den co den, jako pes, kterému chybí pánova noha. Ta tříselná přípojka má mít celoživotní trvanlivost. Tys jí oddělal za tři neděle!" -
-
Nevím jak ty, ale já si rukavici natahuju zásadně na ruku.
-
-
Pokud by jsi znal Červeného trpaslíka díl Pistolníci z Apokalypsy, tak tam je kompletní virtuální realita, která se skládala z helmy, dvou rukavic a tříselné přípojky:)
-
-
Já to znám, jen mi přišla trochu náhlá asociace od nevinné rukavice k Trpaslíkovi bez toho šukátka.
-
-
Nevinná rukavice. Doporučuji VR z Japonska a jejich "nevinné" virtuální rukavice.
-
-
To nebylo šukátko. Právě to bylo pro holky, ta měla rukavici a to šukátko měl na pinďourovi synek, co byl ve vedlejší místnosti *1*
-
Tak to jsem pro změnu fakt neznal. Každopádně to ale pro 100% zážitek stejně vyžaduje nějaké to plastové šukátko*4*
-
-
-
-
-
-
Únorové vydání magazínu Games TM odhaluje Call of Duty: Ghosts 2 od Infinity Ward, které prý vyjde v listopadu.
Infinity Ward je asi tým sebevrahů, jestliže se pokusí vydat opravdu sequel k nejhoršímu COD v novodobější sérii..myslím že pak ještě budeme Tryarchu odpouštět ten fail s Black Ops III :D -
-
Horší Singleplayer než v Black Ops III to mít opravdu nemůže...
-
-
To byla komedie... Ghosts ještě jakž takž se dalo AW bylo překvapení ale BO3 ke konci ugh, ty jeli na slušným matroši jen co je pravda.
-
-
-
Hry pro Windows Store budou silně omezené
Na PCTuningu vyšel zajímavý článek, rozebírající omezení her, které poběží pod Windows Store -
-
Co je to za blbost?
Takže si to rozebereme.
Multi-GPU je otázka hry, protože to řeší přímo DX12
VSync nevím jistě, to je možné, protože v TR to nejde měnit.
Borderless fullscreen je daleko lepší, než Exclusive. Ano je pravda, že tím trochu ztratíte výkon, ale to je možná tak 5 FPS celkem, ale získáte tím rychlejší alt-tab, lepší stabilitu, lepší podporu pro TV a jiné.
Nejde nastavit GPU na hru... A proč bych to proboha dělal, když tohle systém udělá za mě? Funkce, která u UWP funguje automaticky. Ikony na plochu jsou fakt debilní výmluva.
A proč by proboha neměli fungovat makra na myši? Vždyť to je nahrané přímo v HW té myši, tam je jedno, jestli to je UWP, Desktop, Linux, nebo Mac, makra budou fungovat vždycky. -
-
Dík za mínuska, ale že by se někdo normálně vyjádřil to ne.
Ano, UWP je omezené, ale já narážel na to jak stupidně je ten článek napsaný. Nejen že tam řeší úplné zbytečnosti, ale dokonce to i špatně opsali z redditu, takže tam píšou naprosté nesmysly.
Například to s těmi makry. Nikdo neřekl, že makra nejedou, ale že nefungujou per game profily.
Dále nejde Overlay a chybí exe, čili nefunguje Steam Big Picture -> Nefunguje Steam Controller.
VSync je problém, ale tam stačí přidat API, což by nebylo nijak v rozporu myšlenkou UWP.
Jako největší problém bych viděl to, že hra nejde modifikovat, nelze měnit nastavení v konfiguráku, nebo nelze vytahovat savy atd. Zrovna fullscreen a Fraps bych viděl jako nejmenší problémy s touto platformou. To že nefunguje počítadlo FPS fakt nikoho nerozhodí, protože se dá implementovat přímo ve hře.
A ten Fullscreen. Upřímně, kdo dnes ještě používá exklusivní fullscreen, pokud nejede na hodně starém stroji, a potřebuje každé FPS? -
-
Výborně synu. Dostaneš přidáno.
-
-
-
heh, dobra fraska *1*
-
-
Zajímavá novinka od Sony:
Sony Glove Controller new function -
-
https://www.youtube.com/watch?v=KZErvASwdlU
-
-
Bear Simulator
Doufám, že bude gamesplay :D
https://youtu.be/AODEoNQusyA -
-
Bear Driving Simulator
-
Už jsem si říkal, že nám chybí jen rabbit simulator, Wolf simulator fox... Mysliveckej simulator ( ne ten bych nechtěl aha on vlastně je Deer hunter ale já měl na mysli kompletní ne jen střílení).
-