Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

DARTH MAUL: Apprentice - A Star Wars Fan-Film

https://www.youtube.com/watch?v=Djo_91jN3Pk
    • Draken69CZ
      Lepší Star Wars film jsem neviděl.
  • ringmancz

Beyond Good & Evil 2 prý exkluzivně na Nintendo NX

http://www.destructoid.com/rumor-nintendo-funding-beyond-good-and-evil-sequel-346059.phtml

příští rok
  • Mart9

Kingdom Come: Deliverance letošní léto nestíhá. (thx ringmancz) ringmancz

To je docela trapas. Bleskař děkuje nějakému uživateli, že si to přečetl na Hrej a dal mu info *15*
    • braveman
      Ringmancz to hodil sem do diskuze, kde jsem si toho všiml krátce předtím, než jsem musel odlétnout od PC. Odkaz na originální Twitter (Hrej) zdroj byl též přítomen. Řešíš kraviny..
    • MickeyMutant
      Bleskař nečte Games.cz. Tam už o tom před ním psal sám šefredaktor.
  • Vogon

Dark Souls 3 PC framerate

Ranné buildy jsou locknuté na 30 fps, ale zaměstnanci Bamca tvrdí, že plná verze bude 60 fps. Každopádně bych si dával bacha, Bamco nemá nad vývojem hry žádnou autoritu a už hodněkrát se slušně sekli. Jinak u předešlých dílů(Dark Souls - 30 fps lock, Dark Souls 2 - 60 fps lock) vyšel už první den po vydání fan patch, který framerate odemknul.
    • iSpirit
      Se bavíš o PC nebo o konzolích? Předpokládám že o PC....
      • Vogon
        Stačí se podívat na nadpis, PC. V Londýně je teď event, kde se hraje PC demo, stejné jako stress test, které je prý šest měsíců staré. PC Gamer by měl dneska mít záběry z PC verze.
        • iSpirit
          jj, vůbec jsem si nevšiml nadpisu, takže zbytečný dotaz *3*
  • Lukass

E.T. Armies

Na Steamu vysla Iranska strilecka E.T. Armies, nehraje to nekdo? Hodnoceni to nema zatim spatny.
    Mozna bych do toho sel.
    • MickeyMutant
      Těžko říct, jaký to je, zatím to hraje jen pár lidí. Plus půlka Íránu a Aleš Smutný.
      • ringmancz
        a Pavel určitě taky
  • ucho

Humble Monthly

skoro to vypadá, že se ten příští bundle vyplatí :)
    • Lukyz
      Začínají mě nahlodávat, přeci jen 300,- měsíčně není žádná raketa.
      Poví mi někdo, zda je to stylem 1 hra = 1 klíč nebo je celej balík na jeden klíč?
      • ucho
        no co jsem to zatím sledoval, tak doposud nic moc a peněz bych víceméně litoval. navíc když za něco platím, chci vědět, co dostanu. tady ale hned odtajnili dvě hry, kdy South Park jsem plánoval koupit tak jako tak a na Steamu byl v akci za 7,5 eur. This War of Mine bych taky zapařil a dal bych za to těch 5 eur. takže 12 dolarů na další měsíc je poměrně zajímavá nabídka, když dostanu něco navíc (ale počítám, že to budou už nějaké malé a nezajímavé hry). každopádně už ty dvě hry mi dá se říct za těch 12 dolarů stojí.
      • ringmancz
        Every game in a Humble Monthly Bundle can be gifted individually!

takže asi po jednom
        • Jj, určitě po jednom. Kupoval jsem hned ten první, ale tam mě naštvali Saints Row IV, což byl pěkný podvod...
        • Lukyz
          Takže stačilo číst *1* Pardon a díky!
    • Jn, South Park je docela lákavý.
  • Femto

VaatiVidya

Ten plagiátor už má celou hru nebo jak to je? Teda spíš má povoleno streamovat celou hru?
    • Kozy
      Co vim, tak youtubeři z Austálie to hráli zhruba dvojnásobnou dobu než na tom eventu v SF.
  • WiiU titul Star Fox Zero vyjde 22. dubna.

:) Super . Na Nintendu miluji právě Star Fox sérii a Metroid .... Instalatér a Zelda pak patří mezi oldies co mne nechávají chladným ....
    • Vogon
      Tak to se máš na co těšit, protože na SF Zero spolupracují borci z Platinum Games. A jinak tady máš interview s Shigeru Miyamotem : https://www.youtube.com/watch?v=Nqpr3uK5rcY
  • ringmancz

odklad Kingdom Come

https://twitter.com/WarhorseStudios/status/705802605545590784

žádný překvapení. kdy vidíte nový datum vydání? já za rok touhle dobou
    • Morraw
      Pro mě je důležité, aby to vyšlo odladěné a podle Danových představ. Věřím jeho vizi. Teď jen ať má na ten odklad dostatek prostředků a investor trpělivost.
    • Lukass
      Ja zacinam byt k te hre tezke pesimista a to sem se jich zastaval kde to slo. Ale nevim, nevim ,cucham prusvih jak mraky.
      • SalemCZ
        jde vidět že na tom alepsoň něco dělaj, na rozdíl od kolegů z Bohemiky
  • Jack1947

Dnes vychází nový patch pro Just Cause 3, který opravuje chyby a zkracuje čas nahrávání o 20-50%.

Výborně, to byla docela důležitá věc která vadila no... tak aspon pozdě přece.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit