Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon

30 minutové interview s tvůrci Xcomu

https://www.youtube.com/watch?v=4dp-nIzxLpk
  • MickeyMutant

Shirtgate

Na Hrej.cz právě vypukla aféra #shirtgate. Přineste si popcorn s kolou a začtěte se do dnes už bohužel promáznuté diskuze.
    • MikeR
      Co je v tý diskuzi (nebo co tam není) mě až tak nezajímá, ale ten návrh triček nemůžou myslet vážně. Tohle snad ani na apríla... *13*
    • ucho
      ty trička jsou příšerný. že se tohle vůbec nestydí ukazovat veřejně mi hlava nebere.
    • Kozy
      Tak to jsem dobrej idiot, že jsem to rozklik a to jsem se na ten Heavy Rain tak těšil *1*
    • A o co zajímavého, teď už promazaného, jsme přišli? :)
      • MickeyMutant
        Dej si do hledání "Jiří Bigas" a projeď si stránky. Z jeho reakcí na teď už neexistující posty si mnohé určitě dokážeš domyslet.
        • Jeho komentáře jsem četl. Trochu mu ujely nervy mi přišlo. Ale jestli tam už není kontext, tak těžko hodnotit.
          • Tilwaen
            Já to četla ještě v době, kdy to nebylo promazané, a upřímně nechápu, proč tak ublíženě na všechno reagoval. Byla tam vesměs konstruktivní kritika k designu samotnému, případně důvody, proč si někdo myslí, že jít s tímhle trikem mezi lidi není dobrý nápad. Negativní ohlasy to určitě byly, ale že by tam byly nějaké útoky na redakci nebo autory trika, o tom vůbec nemohla být řeč. Dokonce tam ani nikdo netrolloval, prostě normální diskuze.

Jeho ublížená reakce ve stylu, proč se na to radši nevykašlali, celkem právem vyvolala pár příspěvků, které se podivovaly nad tím, proč tak naříká, když k tomu v podstatě nemá důvod... a to mu asi ujely nervy úplně. Asi se po #adblockgate není čemu divit. Kdyby to nebyl herní redaktor, z diskuze bych řekla, že se na internetu pohybuje sotva týden.
          • Inquisitor
            Oni už jsou nějakou dobu dost pod tlakem, takže tohle asi byla poslední kapka. A nervy ruply.
        • Draken69CZ
          Kluci na HREJ jsou na tu lůzu v diskusi moc hodný.
  • Veskoslav

Nicky

V diskuzích se čím dál častěji objevují anonymové, co kradou známé nicky a je jedno od koho. Bude s tím redakce něco dělat nebo se na to taky vykašle jako na nefunkční systém hlasování? Zavede už všude registraci nejenom do Bleskovek?
    • Nicky zacal krast konzolista haha, hehe, GGG a nekolik jeho dalsich osobnosti v jednom postizenem tele.
    • MickeyMutant
      Myslíš, jako že se tu zničehonic může objevit víc Veskoslavů?
      • homeles8
        Je tu víc takových a taky mi to vadí. Moc nechápu možnost psát sem bez registrace. Na začínající web dobrý, ale když už je tu beztak tolik registrovaných uživatelů a po zrušení anonymů by další přibyli, tak je to spíš k bordelu a škodě.
        • SalemCZ
          myslím že i Tiscali by to ocenilo
      • Veskoslav
        Si nemyslím, už jsou viz diskuze KC:D či článek u PoE.
  • Draken69CZ

Bloodborne

Prosba na Souls mastry, bude ještě nějaký dlc pro tuto hru? Díky
    • Nemělo by. Řikali že plánovali 2 DLC a nakonec to sjednotili do old hunters.
      Navíc už vydali GOTY edici.
      • Draken69CZ
        Tak nějak matně jsem si to pamatoval že mají být minimálně dvě, moc díky. Tak Bloodbor a Uncharted 4 + nějakej ramake no poměr cena/výkon trochu slábne, ale co se dá dělat :D

/MS XONE definitivně podřízl tak se aspoň ušetří na něm
  • Lionhead

Microsoft zavírá Lionhead a ruší vývoj Fable Legends |
    http://www.gamesindustry.biz/articles/2016-03-07-lionhead-closing-fable-legends-cancelled
    • SalemCZ
      to je škoda Fabla 1 jsem měl rád taková krásná pohádková atmosféra.
  • Vogon

IGN fail: Leak data vydání Overwatch

Reklamy na IGN odhalily ještě neoznámené datum vydání Overwatch.
    http://imgur.com/U6YrSN1
    http://imgur.com/BKNW7IQ
    Datum vydání- 24.5.2016
    Early access/open beta - 3.května

Nevšiml jsem si bleskovky.
  • Spades

Podle předčasně vydané reklamy na IGN vyjde střílečka Overwatch od Blizzardu 24. května na PC, PS4 a Xbox One. Od 3. května bude k dispozici early access verze.

Early Access na měsíc jo? Neříká se tomu beta za pre-order?
    • Dneska si hold pod pojmem beta každy predstavuje neco jineho. Treba takový vavra si pod tím predstavuje zlomek hry v broken pre alfa stavu. *7*
    • Vogon
      Jo, je to tak. I když označení "beta" je taky mimo. Spíše takový test serverů.
  • Veskoslav

Warhammer

Když se nám to blíží u série Total War, tak pro milovníky knižní série o Gotrekovi a chtějí si zkrátit čas, mám dobré zprávy. Kdo neholduje angličtině, tak tento rok je plánovaný dotisk prvního a devátého dílu série (Zabíječ trolů a zabíječ lidí). Polaris zároveň získal práva na knihy Cesta lebek, Město prokletých a Hadí královna, kdy minimálně dvě vyjdou ještě letos a mají i práva na subsérie Warhammeru "Konec časů", kterou si nechávají až vyjdou a dotisknou zbylé knihy. Ta obsahuje Kinslayer a Slayer.
    • Paráda!
    • Morraw
      Super. Zrovna nad Zabíječem jsem nedávno přemýšlel, jak bych si ho zase rád přečetl.
      Je k tomu více infa? GW přece zakázalo nové řeklady do cizích jazyků.
      Já se na Warhammer připravuju vlastním způsobem. Třeba modelováním Mannfreda na drakovi a čtením Vampire Wars omnibusu.
      • Veskoslav
        Já jsem přímo psal do Polarisu ohledně dotisku Zabíječe lidí a zeptal jsem se na další knížky, tak mi napsali, že to mají v plánu. Původně právě práva bránila dotisku Zabíječe trol, zabíječe obrů a lidí. Ty chyběly v obchodech. Uvidíme, jak to dopadne. Nevíš jestli vyšla nějaká další knížka v sérii o Šedém věštci?
        • Morraw
          U nás to netuším. Snad se podívat na Black Library "Grey Seer" a co vyšlo.
          • Veskoslav
            To mě nenapadlo. Vyšel Thanquol's Doom.
  • Veskoslav

Humble pro japoničiva

https://www.indiegala.com/tokyo
  • Veskoslav

Far Cry 4 vs. Primal – World Maps & Landscape Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=zA19OPNKM70
    • Vogon
      Pokud si to hráči neuvědomí, dokud jim to někdo neukáže na videu, tak není co řešit.
    • Morraw
      A to je špatně ?
      • Veskoslav
        Tak kdyby to bylo jako Blood Dragon k FC3, tak není co namítat.
        • Morraw
          Samozřejmě. Ale potom i množství obsahu by tomu muselo odpovídat.
          • Veskoslav
            Jako myslíš to, že je v FC: Primal polovina misí pořád to samé, že by uškodilo, kdyby to tam nebylo?:)
            • Morraw
              Nejen polovina misí, ale kompletně všeho. Nechci tady řešit recyklaci, ale nemůžeš chtít za obsahově plnohodnotnou hru menší peníze.
              Jestli jako základ použili mapu z FC4 a pak ji přetavili na vzhledově úplně něco jiného, tak v tom nevidím nejmenší problém. Nebo mi snad chceš říct, že ty spojistosti by tam někdo poznal, kdyby je tam účelově nehledal ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit