Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon

Styx : Shards of Darkness - 3 nové obrázky

Goblin Styx se tento rok vrátí v novém dobrodružství Styx: Shards of Darkness, které vyjde na PS4, Xbone a PC. Zde jsou tři obrázky.
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/12768250_481787825355833_8616535102369459589_o.jpg

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/12779178_481787858689163_107230435171673645_o.jpg

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/t31.0-8/11261679_481787865355829_7743509106206961325_o.jpg

První díl Styx: Master Shadows je tento měsíc zdarma k Xbox Gold a za vyzkoušení určitě stojí.
    • těším, příští měsíc vyjde ve score, potestuju :)
  • Spades

Vyšlo/Vyjde

Máte špatně data u některých her, třeba Deus Ex vychází až 23. srpna a Far Cry Primal 1. března
  • Coffin.Corner

Špatná zpráva pro fanoušky simulátorů

Nečekaně skončil server SimWorld.cz. Škoda... *9*
    • Já ti nevím, SimWorld už byl nějakou dobu skoro mrtvej. Většina lidí z komunit kolem DCS, řidičů atd se stejně scházela ve skupinách na FB
    • Zase tak nečekaný to nebylo. Ale rozhodně to zamrzí.
      • Coffin.Corner
        Ty víš nějaký podrobnosti, proč skončili? Pro mě to je docela šok.
  • Kozy

Předplatitelé PS Plus si v anketě Vote to Play vybrali hru, kterou v březnu obdrží zdarma - je jím Broforce.

Jo ták, zadarmo, a platim to každej měsic proč? Největší úspěch Sony- přesvědčit lidi, že jsou PS+ hry zadarmo. *5*
    • ucho
      já jim každej rok platím dobrovolně jen tak, abych je podpořil. a hry mám k tomu zadarmo.
    • Spades
      PS+ platíš kvůli online MP, ta hra je bonus, čili zdarma
      • To prece nemuzes myslet vazne.
      • To určitě *1* *1* Hlavně na PS3, že?
        • Spades
          Mluvíme snad o PS4 ne?
          • Takže lidi s PS3 a Vitou si platí PS proč? Koukám ty jseš dobře zmasírovanej PR oddělením Sony.
            • Chápu. Jsi typ člověka co nikdy neuzná, že se mýlil. Tvoje tvrzení "PS+ platíš kvůli online MP, ta hra je bonus, čili zdarma" je prostě nesmysl. Můžu tě ujistit, že podstatná část lidí si platí PS+ právě kvůli těm 24 hrám ročně (příp. dalších xx na PS3 a Vitu) a taky do her jde naprostá většina vybraných peněz (platba od Sony jednotlivým publisherům). Kdyby v PS+ předplatném nebyly zahrnuty hry, který každý měsíc dostanu, neplatil bych ho. MP hraju jen na PC. Je prostě fakt, že platíme za balík služeb, tak jak to máš vypsáno na stránce Sony. A součástí toho balíku jsou hry, takže platíme za hry. Hotovo.
            • Spades
              Ach jo. Tak já to teda rozeberu více.
              Říct, že hra není zdarma, protože ji dostaneš za to, že máš zaplacenou službu je samo o sobě nesmysl. Ty nemáš předobjednanou hru jako samotnou, jako by tomu bylo například u humble monthly. Tam bys doopravdy platil za předobjednávku hry měsíčně, ale tady platíš za službu, která zahrnuje kromě MP na PS4 různé slevy, Share Play, cloudové úložiště atd. Součástí té služby je také hra každý měsíc zdarma. Proč se tady hodí říct zdarma? Protože jak by znělo, kdybych řekl toto: "Součástí této služby je také další hra, za kterou jste již platili tím předplatným"?
              Ta hra je zdarma v myšlence toho, že za ni již dále neplatíš. Ano možná by bylo lepší říct za žádn další poplatek, ale tak či tak slovo zdarma tady sedí právě z důvodu, že ty nepředobjednáváš hru samotnou, ale dostáváš ji "zdarma" jako součást služby.
              Tak samo jako na netflixu můžeš "zdarma" sledovat filmy a seriály, čili NE za další poplatek.
              Oproti tomu jsou služby, kde máš sice předplatné, ale za další obsah si platíš, i když bys tento obsah bez toho předplatného nedostal, čili zdarma není.
              Co je na tom tak těžkého k pochopení? Čekal jsem, že budete aspoň dostatečně inteligentní na to, abyste to pochopili z 1, max 2 vět, které jsem napsal, ale ne...
            • To teda neplatíš jen kvůli MP. https://www.playstation.com/cs-cz/explore/playstation-plus/
              Ten měsíční poplatek zahrnuje i hry, takže platíš i za hry. Celá tvoje krásná teorie se ti rozpadla jak domeček z karet. Nechápu kde jsi na tom byl čéče, takhle jako ty to snad nepodává ani největší fanboy Sony.
            • Spades
              Bavíme se o Broforce. Ten vyjde v PS+ zdarma na PS4. Na PS4 platíš předplatné kvůli MP, čili hru máš zdarma. Kdyby jsme se bavili o PS Vita, nebo PS3, pak ano, bylo by lepší říct, že máš předplacenou hru X, ale o tom se tu nikdo nebavil.

A nejsem masírovaný ničím, nic od Sony nemám, mám jen PC a staré X360.
    • kennyB
      "Předplatitelé PS+" - "hra zdarma". Ale možná jsem ten bl.ej a nechápu to jako ty...
  • Sword Art Online + VR helma

A uz sa pracuje na Sword Art Online vo VR :)
    http://www.engadget.com/2016/02/23/ibm-watson-sword-art-online-vrmmo/
  • Majitelé PES 2016 obdrží 24. března zdarma aktualizaci se šampionátem UEFA EURO 2016, který vyjde 21. dubna na PS3 a PS4 i jako samostatná hra. Licencováno však bude pouze 15 z 24 týmů.

české republika tam je tak jsem rád. Doufám že se to projeví i na tom Ftp PES
  • SEGA - Make War Not Love !

Haha kdo se ještě napálil a předčasně se radoval u té třetí vlny. Už mi přišel redeem mail a až teď jsem zjistil, že to není plná hra (Warhammer: Dawn of War 2), ale jen DLC! Mno 5 let starou hru si kvůli tomu opravdu kupovat nebudu. Dobrý fail.
    • Škoda, že vůbec nevíš a píšeš kraviny.
    • Jack1947
      Jn takže se to nedá redeemnout zatím ale hlavně minepřišli ještě ty 2hé hry kua. To je doba.

Jo ale tak ten DLC tím pádem propadne ne ? když tam mají : The download button will be active for a limited time,
      until Tuesday 23rd February 6pm GMT / 10am PST
      • Kód z druhé části také vyhlížím a nic mi nedorazilo , nic není ve spamu Přitom z třetí části kód už došel :/
    • milý Franto,

mně přišly dva e-maily, v jednom plná hra, ve druhým dlc - vydrž, nikdo tě nenapálil, jen je tam asi zpoždění

(i když teda nechápu, proč se rozčiluješ, když je to zadarmo, měl bys bejt rád, že vůbec něco dostaneš :P
      • Milý Kubíčku, pleteš se.
        • could it be? if so, I'm deadly embarrassed :(
          • Asi si chtěl napsat "deeply embarrassed" mistře překladateli. Joo, není nad to, když se někdo potřebuje vytahovat s angličtinou a přitom na to nemá.
            Jestli jsou ti ostatní "překladatelé" kolem tebe stejně kvalitní, tak doufám, že nepřekládaj nic důležitého. *1*
          • To co mělo být ? Česky by to nešlo ?
            • Kubas: jestli se lidi jako ty pohybujou mezi překladatelama, tak to jsme na tom hodně bídně ...
            • pohybuju se mezi překladatelama, takže jo :) je to pro nás druhej rodnej jazyk skoro
            • jak myslíš...
              A jak to máš třeba někde v baru ? Tam taky z ničehonic vyprskneš nějakou hovadinu anglicky ???
            • právě, v češtině už to není ono, proto jsem to napsal anglicky, to snad chápeš :)

a já se nesnažím bejt vtipnej... já jsem vtipnej :)
            • Děkuju za překlad, a taky za snahu být mermomocí vtipný,,, nejde ti to, ale snaha tam je.

ps. v češtině už to není ono, vid ? *3*
            • tak ještě pro honiče, který si udělal chvilku od honění, aby navštívil místní fóra, za což mu patří můj dík, doufejme jen, že si před psaním umyl ruce:

"opravdu? pak se hluboce stydím"
    • Morraw
      Grandmaster edice DoW 2 se všemi datadisky a DLC je konstantně ve slevách za 15$. Navíc se DoW2 prodával právě v této akci a pak že by ho dali zadarmo ? Fail možná tak z tvé strany.
      • No právě, 5 let starou hru už si všichni kdo chtěli dávno v akcích koupili. Smyslem by spíš bylo dát hru zdarma lidem co by si ji nekoupili ani za dolar a pak z nich vytahat peníze právě na DLC. A vzhledem k shitstormu na Steamu co tam teď Sega schytává si myslela většina lidí, že jde o plnou hru, tak nechytrač ty mudrci.
        • Morraw
          Dík za kompliment, že umím číst a ostatní ne.
  • Muzete doporucit hru? Hledam nejakou fps pro singleplayer, pak bych taky hledal nejakou fps do multiplayeru, muze byt i f2p (vlastne bych tenhle model preferoval).
    • Spades
      SP doporučuju nového Wolfa
    • Kozy
      Planetside 2
    • SalemCZ
      TF2.
  • Bioware zjišťuje, zda byste měli zájem o tahovou taktickou strategii ve stylu Fire Emblem či XCOM v univerzu Dragon Age.

ne diky
    • Zájem by byl , jen to universum je třeba změnit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit