-
Street Fighter V
Tak jsem shodou okolností zrovna vyhrál Steam klíč na nový SFV a jelikož nejde zrovna o žánr, který mě nějak extra baví, tak mě napadlo, zda by ho neměl někdo zájem vyměnit za jinou hru *4*
Neregistrovaní uživatelé mi můžou případně napsat na email Lukyz88@gmail.com nebo PM na Steamu. *3* -
-
kde jsi to vyhrál? na SG?
-
-
Přiznám se, že netuším co je SG *1*
Ale jinak to mám z Kinguinu. -
-
Steamgifts bych tak tipl.
-
-
-
-
večer vychází SUPERHOT
recenze zatím pozitivní
http://www.metacritic.com/game/pc/superhot -
Euro Truck Simulator & American Truck Simulator -> Steam Workshop
SCS Software dnes oznámili, že v následujících updatech přidají podporu Steam Workshopu! -
Nový Hitman
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/12764483_1003919213011772_6189917029766563643_o.jpg -
Konec anonymních příspěvků
Konec anonymů v bleskovkách. Pozdě ale přece. *3* -
-
no to trvalo. ale chvalim. uvidime co to zpusobi. Urciti lide zustanou stejne arogantni (LV a Vesko), dalsi budou psat madarsky (jack a lukass), ale na to uz jsme si zvykli. snad prestane priliv anonymnich pit*mcu :)
-
Ty výš kdo, doskákals. *4*
-
-
Můj klikač ti ukáže opak hned za 3-8 hodin, podle toho, jak se vzbudí:)
-
-
Hele už naskakuješ :DDDD . Takže bolístky přetrvávají :/
-
-
-
Hm a to inkognito je tu proč vlastně ? Největší troliči se tu tak stejně objeví inkognito za 3..2..1..
-
-
Jenže to už je pod registrací, takže za BAN leda nová registrace a to už se málokomu bude chtít podstupovat.
-
-
Registrace zabere jen chvilku, tak v tom bych žádný zásadní rozdíl neviděl. Osobně bych přidal ještě, že komentáře můžes psát až po 30 dnech od založení účtu. To už by bylo jiné kafe :)
-
Doufejme. Proč jsi inkognito ? *1*
-
-
Protoze si misto mailu zadal prezdivku?
-
-
-
-
Škoda, že jen v bleskovkách.
-
-
Třeba když se tady ukáže, že diskuse nijak neutrpěla, tak se to rozšíří.
Kéž by.
-
-
To vidim *15*
-
-
O inkognito neříkal nic *1*
-
-
Tak to teda čučim *8* ... a tleskám *15*
-
-
Super video o Doomu
https://www.youtube.com/watch?v=6A4-SVUHQYI
Vetsina z nas tu historii asi zna ale tohle je fakt hezky udelany video. -
Gearbox investoval do Battleborn více zdrojů, než do Borderlands a Borderlands 2 dohromady. Vývojáři mimo jiné připravují nový díl Brothers in Arms.
Mám obavy, že to "připravování nového dílu BiA" se spíše nese stále v duchu "jo, jednou to bude". Ale co bude a jak to bude, o tom tam asi nikdo moc teď nepřemýšlí. Nemám nic proti Borderlands, nepochybně se té hře podle studia slušně daří a ani proti takovýmu chystanému Battlebornu, i když to vypadá nemastně a nezáživně, ale Pitchford je v politice potenciálních projektech tak trochu ocas. S tím, jak se očividně zase mění nálada na trhu po jiných a zajímavěji pojatých střílečkách, které několik let už mapují všechno možný, ne jen ty zase očekávané tradiční konflikty, má Gearbox v rukách válečnou sérii, kterou jako mezi prvními může tento hlad po takových hrách směle zaplnit a tím si odbýt nějaký ten úspěch a výdělek. Stačilo by, kdyby hra po vzoru předchozích dílů zůstala kvalitní a Gearbox u ní uplatnil to, co dělalo předchozí hry tak zajímavými a dobrými. Samotní hráči BiA čekají na nový díl jak na smilování, zajímá je dál příběh jednotky paragánů a hlavně ta vidina, že bychom se mohli dočkat už nějakého kvalitního zpracování bitvy o výběžek v zimě ´44/45 ( i když ta herní mechanika velení svému družstvu by musela být zrovna k charakteru bitvy parašutistických jednotek u obleženého Bastogne určitě upravena i pro řešení výsledného gameplaye). Je jasný, že Gearbox po všech těch fiaskách a jeho přístupu k "inovativnímu" vývoji může celou tuhle hru iž tradičně úplně podělat, ale na druhou stranu jim v téhle chvíli podle mýho utíká nemalá příležitost jak si spravit reputaci právě pomocí tohoto projektu a ukázat, že se by u hráčů a kritiky ještě docenily hry věnující se zase druhé světové, zvlášť takové jako jsou Brothers. -
Gearbox investoval do Battleborn více zdrojů, než do Borderlands a Borderlands 2 dohromady. Vývojáři mimo jiné připravují nový díl Brothers in Arms.
A stejně to oproti oběma hrám vypadát strašně. -
Girl gamer was “virtually raped” in GTA
Nevim jak je to stary ale je to super. https://www.youtube.com/watch?v=nxSmrb_O8Ng -
-
https://www.youtube.com/watch?v=UheC38wpRYg
-
booooože. tak se snad z takovýho serveru odpojím, ne? jestli to nebude tím, že ta holka je attention whore
a co ten konec? si Microsoft zaplatil reklamu?
-
-
Shadwen
Zrovna vyšlo demo zajímavě vypadající stealth akce Shadwen, takže všem stealth pozitivním jedincům doporučuji vyzkoušet *3* -
-
Nevim jestli to tak má být, ale když se s postavičkou nehýbu tak celý svět kolem zamrzne a můžu jenom otáčet kamerou. Jestli to tak má být, tak se to moc hrát nedá.
-
-
Něco jako SUPERHOT prostě feature.
-
-
Mně to spíš přijde jako nějaká chyba.
-
-
Bohužel jde opravdu o vlastnost, která mě taky zrovna 2x nezaujala.
Asi 600x jsem musel mačkat A/D (levá / pravá) když AI něco zaslechla a šla zkontrolovat seník ve kterém jsme se schovával, aby se rozhlédla, otočila a zase odešla. To samé na plošině. kdy jsem čekal až stráž dojde na místo pod ní - plošina asi 1x3m a musel jsem šlapat tam a zpátky dokud střážnej nedošel tam kde jsme ho chtěl mít...
Nápad zajímavej, ale rozhodně nedotaženej a hře to spíš kazí jakoukoli dynamiku. -
-
Stačí držet třeba shift, ale stejně se to divně hraje. Moc nechápu ten význam. Je to škoda, protože to jinak vypadá zajímavě.
Ještě bych pochopil kdyby to bylo obráceně, po zmáčknutí bych zastavil čas, ale tohle?
-
-
tohle jsem nehrál, ale ten SUPERHOT je parádní
-
-
-
-
Od tvůrců Trine
-