-
ac
Tak jsem viděl Syndicate na PC a řekl bych: To nejhezčí, co jsem viděl. Zaklínač ať jde do kouta... -
-
Tak si příště nasaď brýle, protože AC je totální průměr
-
-
F4
Fallout 4 forum se plni reporty bugu a Bethesda dela mrtveho brouka, uz se zakladaji i temata "Hello Bethesda, anybody home?" a nic, ani neodpovi, nesmazou to *1* ten preorder asi nebyl nej napad. Tak nic no, snad to za mesic opravi nejake mody. *7* *15* -
-
Neuvěřitelné jak stále dělají to samé. Tedy nic anebo na to kašlou a prochází to u hráčů i u recenzentů.
-
"ten preorder asi nebyl nej napad"
To je ale překvapení! Fakt nechápu, co všichni od Bethesdy čekali, jako by nikdy o žádný další hře od nich neslyšeli... -
Že jsem si Fallouta koupil, toho litovat nebudu. Ale naprosto nechápu jak mi to může běžet tak špatně. FNV jsem jel na max -snad stíny a nějaké efekty a 8x sample + 4xAA. Ale rozběhat F4, to je něco jíneho. Podle mě se tak za měsíc dovíme že je tam pernamentně zaplá nějaká hovadina které neděla nic jíneho než žere fps. A viník bude jasný *1*
http://i.imgur.com/vlLEhHo.jpg -
-
Ty hry bych vůbec nesrovnával, vždyť vypadají úplně jinak. Možná bych vinil spíš hardware, nebo smůlu. Mně to na R9 380 jede stabilně na 60fps a musel jsem snížit jen blbosti, které stejně nejsou vidět (až na vzdálené stíny, ty vidět jsou a vypnul jsem je). A to mám kartu čistě mainstreamovou.
-
-
Taky pár propadů mi hru rozhodně nezkazí...
-
-
-
-
AMD Catalyst
FYI Vyšly ovladače zlepšující optimalizaci Fallout 4 pro AMD karty a za sebe mužu říct že dobrý! ;) -
-
čeština !!!
-
-
Uměti anglicky!
-
-
VyšlY tY ovladače ...
-
-
-
-
W3 vs Skyrim
Docela zajímá statistika ze Steamu. Skyrim hraje teď 27 tisíc hráčů, Witchera 3 teď 6 tisíc Myslím, že to potvrzuje moje slova, že W3 je prázdná hra s velkou mapou. -
-
No, ze by to bolo aj tym, ze primarna platforma W3 je gog kde aj predal najviac? Ale to by predpokladalo pouzitie inteligencie, ze? ;-)
-
-
Věřím tomu, že většina chce mít jednoho klienta, jednu knihovnu, takže věřím, že většina lidi W3 hraje na Steamu, na Gogu bude menší polovina. Tipuji, že dohromady včera nedali ani 10K.
-
-
Je sice pekne, ze nieco co nie je realne tipujes ale proste je to mimo reality. Na GOG ma zaklinaca daleko viac ludi ako na steame, takze realne cislo v porovnani so Skyrimom je tak 20 tis. sucasne hrajucich.
-
To je sice dobra predstava, ale na gogu ten jejich klient pouzivat nemusis.
-
-
ono nejde ani tak o klienta, ale o nějaké sjednocení, bez klienta navíc nemáš ani achievmenty.
-
-
lžeš
http://www.gamespot.com/articles/more-people-playing-witcher-3-on-gog-than-on-steam/1100-6428013/
-
-
-
-
-
Za to nemódovaný Skyrim je plný života. Můžete si s flashem podat ruce a jít navštívit ten bohatý svět. Nevím, jak ostatní, ale já jsem Zaklínače 3 dohrál a tím to pro mě zhaslo do vydání další expanze, kdy se k němu vrátím. Ke Skyrimu se vracím jenom tehdy, když vyjdou nějaké zajímavé módy na vyzkoušení. Kdyby Skyrim neměl moderskou obec velikosti Měsíce, tak po něm ani pes neštěkne;) To je výhoda sandboxu zvaného Skyrim. A to Zaklínač nikdy nebyl a nebude.
-
-
"Kdyby Skyrim neměl moderskou obec velikosti Měsíce, tak po něm ani pes neštěkne;) "
Docela zásadní kdyby :) -
tak v tom případě je ta obrovská mapa k ničemu. Sám jsem hru dohrál a chtěl jsem tam něco dělat, jenže nebylo co. Menší mapa a možnosti nějakého nového prostředí dle, jak byla druhá kapitola ve dvojce by bylo pro hru lepší. Nemám chuť to hrát ani znova. Poprvé u této série.
-
-
Chlape. Toto je RPG s otevřeným světem. Skyrim je sandbox s otevřeným světem. Mimochodem akce v Zaklínači mají dopad na okolí. U Skyrimu? Zmasakroval jsem Císařské a nic. Jel jsem podruhé, zmasakroval Bouřné hávy a taky nic. Tolik k tomu, jak je svět živý a reaguje na tvé činy. Dokud nepochopíš, že i když má Skyrim a Z3 otevřený svět, ale každá má trochu jiný princip (příběhové rpg vs sandbox), tak nemá cenu to rozebírat:)
Naposledy jsem Skyrim hrál prakticky bez jakékoliv příběhové linky a snažil jsem se z toho udělat jenom pastvu pro oči. Takže Steam mi sice přičetl dalším 50 hodin, ale většina padla na pokus omyl, aby vše fungovalo tak, jak má:) To je kouzlo Skyrimu:) Moderská obec a sandbox. Hrát Skyrim kvůli příběhu je docela nesmysl. Raději nahrát příběhové módy od moderů a pak se může člověk začít bavit. -
-
já to zcela chápu, bohužel Witcher 3 má větší mapu než Skyrim a přitom je to příběhovka, takže je to celé kontraproduktivní k hratelnosti. Já trochu nechápu myšlenku té hry.
-
-
ano, to se nevylučuje, problém je že je to nuda, narušuje to hratelnost a je tam nulová znovu-hratelnost. Jak by bylo příjemné mít promakaný level-desing menších map bez zbytečných otazníku a repetativní hratelností. Uvítal bych třeba dvakrát větší mapu než má Witcher 2, ale desingově promakanou. Ono třeba prozkoumávat Velen je opravdu nuda, jelikož to vypadá všude dost podobně.
Zajimavé, že her jako je Witcher 1 tu moc není, divím se, že šli do tohoto nefunkčního konceptu. -
Myšlenka je mít příběhovou hru s freeromingem co je na tom proboha nepochopitelného nebo protichůdného? *7*
Víš vůbec o tom, že původní Baldurs Gate má úplně stejnej koncept? A je to jedno z nejslavnějších RPGček historie. -
já se nebavím o nějakém ztvárnění světa, to už jsme mohli vidět v jedničce, já se bavím o ucelené myšlence hry, která tam prostě chybí. Obrovská mapa, ale prázdná a mrtvá. Obrovská mapa a linearně řešené questy. Celé je to protichůdné. Jako by nevěděla, co dělá levá a pravá ruka. Na tu hru by stačily lokace ala poslední Dragon Age.
-
Zpracování světa Zaklínače?:) On totiž sám Sapkowski nebyl doteď schopný udělat aspoň nějakou pořádnou mapu svého světa, protože jak on sám říkal, když zrovna není nasosaný, on to nepotřebuje a nechápe, proč to po něm někteří chtějí. Navíc jsou plně uvolněné nástroje pro tvorbu, takže ti tam mohou vznikat úkoly. A díky rozlehlé mapě a zákoutím, co nabízí, tak si myslím, že otevřený svět je na to ideální. Už první díl měl takový polootevřený svět a nebylo to na škodu.
-
-
-
-
-
Rozdíl je, že Skyrim má editor a je celkově víc upravitelný. Jinak jsou ty hry v originálním stavu podobně prázdné.
-
-
Skyrím má mnohem více questů, můžeš tam mít barák a jsou tam náhodné situace, asi proto to drží lidi i po létech.Já jsem Witchera od začátku června nezapl...
-
-
-
http://www.vice.com/en_uk/read/gamergate-members-are-responsible-for-the-terrorist-photograph-of-journalist-veerender-jubbal-503
Sice je to pitomec ale tohle už je trochu moc *1* -
-
Tak asi jediny co je z toho clanku jasne je, ze "media" napisou a zverejni kazdou chujovinu co najdou aniz by se kdokoli snazil neco overit. Kdyby se nekdo na ten obrazek aspon trochu podival, tak by mu muselo byt jasne, ze je to PS. Misto toho to "zmatlo media a zmarnilo cas police", proste komedie.
-
Teď kdo je největší pitomec, ten na té fotce, ti co ji upravili nebo novináři, co tomu očividnému fotošopu uvěřili? Sázím na novináře.
-
Dělat si legraci nebo vtipy z lidského utrpení... je slabé *7*
-
-
Britský žebříček prodejnosti 46. týdne roku 2015: 1. Fallout 4, 2. Call of Duty: Black Ops III, 3. FIFA 16.
to je fakt super, ze jsem tak pravidelne informovani o tom co si lidi kupuji v anglii, ale co takhle davat cesky zebricek prodejnosti? -
-
1) 100 rohlíku za korunu, na mražáku jak najdeme *11* *11* *11*
2) Oktávka - hnusnější auto není, ale je český a předražený, co víc si přát?
3) Pivo v plastu - to ani nebudu komentovat. -
na zaklade kulturnich zvyklosti byly snahy uvadet zebricek stahnuti, ale prej vydavatele zatlacili na to, ze to uz radsi nic nez tohle *5*
-
-
4K ( protože Level o takových věci nepíše, nejedná se o reklamu jen krátké zamyšleníí)
V poslední SCORE byla recenze na 4k TN LCD panel s led podsvícením za slušnou cenu (9,900k) Predátora Aani neřeším pro něj je každé tn jen humus za pár šupů pro ty co se v tom nevyznaj *7*
Nicméně já spíš nechápu jak si na tom může člvěk zahrát přeci jenom 3800x2560 nebo jak to je nerozběhá moc lidí a ve FHD zase, se tam bude hrát asi nic moc.
Je jedno jak moc lákavě to zní třeba 1m/s a pro nereproduktáře i 2x repráky což bych tedy u monitoru nechtěl. 28´ úhlopříčka je zase větší jak můj. ( kapánek). Je to slovo celkem do pranice protože kolik lidí zde opravdu stroj na 4k má a kolik má zkušeností... a to myslím opravdu skutečněné nějaké opměřování něčeho co nemám. -
-
Vsak je celkem jedno, ze to nativne umi 4k. Zalezi jen na ppi pro to dane rozliseni.
-
-
Jak to myslíš? *7*
-
-
ppi je pixel per inch, tedy pocet pixelu co se ti vejdou na jeden ctverecni palec. Takze napr. mam ted 24" monitor co umi nativne HD. Kdybych si koupil stejne velky monitor co umi 4k, ale hry hral porad v HD rozliseni, tak nepoznam rozdil, protoze budu videt porad stejny pocet bodu na stejne velke plose.
-
-
To by ale vypadalo pěkně hnusně... *11*
-
-
-
-
10 tisíc za odpad jménem TN je slušná cena? Obyčejný šunt, jen to má vyšší rozlišení, nic víc. A že to má dobrou odezvu? To je jediná dobrá vlastnost TN panelů, které už správně neměly 10 let existovat. Na druhou stranu solidní IPS monitory mají třeba 5 nebo 10ms a nepoznáš to. Důležitější jsou Hertze. 60 nebo 144 to už sakra poznáš, narozdíl od několika ms.
-
-
Proto jsem záměrně psal... že vypouštím predátora. Solidní IPS za takovou cenu v takové úhlopříčce neseženeš no.
-
-
Predátor má ale tentokrát pravdu. Utratit 10 tyček za TN panel je nesmysl
-
-
Já jsem blbec jedu na TN už od nepaměti, když mi seženeš podobnou alternativu (neseženeš) tak možná to i uznám.
-
-
Kdo má HW na utáhnutí 4k, tak má i kačky na pořádný LCD. Ten monitor co popisuješ je jak kupovat si Ferrari s motorem ze Žigulíka.
-
-
-
-
-
Clovek co ma prachy na stroj co zvladne 4k si nebude kazit hrani sledovanim blivajzu na TN. Pripad uzavren.
-
Hezký a co si tím chtěl vlastně říct ?
-
-
Tobě asi nic?
-
-
Az budes ten monitor umet aspon zapojit, tak se vyjadruj.
-
-
Další expert... *7* rodíte se jak na běžícím páse.
-
-
emm
Jaký expert? Si to po sobě přečti. Roky se tu ploužíš a trousíš jen neskutečný midnfucky plný gramatických chyb a neslučitelnosti s logikou.
-
-
-
-
-
-
ROOT
http://store.steampowered.com/app/393610/ -
-
to sis koupil nebo co?
-
-
Nemůžu sem dát info? třeba to někdo neví...
-
-
-
The Crew Wild Run
lol právě se mi sám od sebe stáhnul update asi 6gb ... a kompletně to změnilo interface hry, grafiku, všecko... + nabídka, že si můžu koupit datadisk Wild run, což neudělám, beta byla o ničem. -
-
Běž si raději zahrát Driveclub, to je král arkád, nejlepší arkáda od dob NFS Porshe...
-
Jn pěkná capovina, holt UBISOFT aby něco nevnucoval. CHYbí už jen reklamy při samotném hraní *1*
-
-
No jako nevypadá to špatně, jen mě štve, že ti takhle natvrdo změní v podstatě vizuál hry, kterou jsi si koupil, aniž by se tě ptali.
-
-
Jn, lidi už pomalu si začinají zvykat že možnost volby je něco co snad nikdy už nebudou mít...
-
-
Staci si nekupovat kraviny
-
-
-
-
-
Valkyria: Azure Revolution
Je oznámená nová Valkyria exkluzivně na PS4, první díl je fantastická hra...