-
https://youtu.be/aPrWWSsv3TU
-
-
umis kupovat granaty, jinak no skill
-
Tohle ale neni wallhack... to je jen zaznam, na kterem to pak uz jde videt, je to funkce v CSku, treba pro spectatory. Proc by se jinak otacel za kazdym rohem, jestli tam nekdo nekempi? To jste me pobavili *1* trotly z CSka nesnesu, ale nejake zakladni znalosti mam *15*
-
-
No podívej se na některé videa s wallhackem a uvidíš, jak dělají, že se rozhlížejí atd.:) A jinak máš pravdu, toto je záznam, ale je to fakt blbě nahrané nebo kdyby aspoň byl popis u videa, že je to záznam a ne "živý" záznam.
-
-
Tak lidi co to hrajou vi, takze asi tak a hra byla hrana jeste na starem PC s 25 fps.
-
-
-
teď mi vysvětli ten ping?
-
Záznam o ničem?
-
-
Akční bojovka Strike Vector EX nabídne na Xbox One rozlišení 1080p, na PS4 900p. Obě verze poběží při 30 FPS.
máte to špatně napsané. je to naopak jako vždy u každé hry -
-
SCORE
Koupil jsem si SCOREže si jako doplním knihovničku herní, a ono tam bylo RS-VEGAS to bylo jednou v Levelu, nicméně ten LEVEL DVD se mi někam ztratilo... tak si to asi dám protože tehdy pirát jsem nedohrál a o pořádnou taktickou akci je celkem nouze. VEGAS2 už byla jen taková střílečka ale jednička joo ta byla ještě taktická... tam člověk dostával na prdeel a docela se mu to i líbilo marně vzpomínám kdy naposled jsem hrál něco v SP taktického... ( Jo ještě tam je IL sturmovik 46, World of Warships nějaké blbosti že bych zkusil? a nějaká GOld nebo co edice Kings bounty tedy celkem slabota...) snad poprvé kdy se to SCORE mooc nevyplatilo lol. *7*
Jinak toto fakt není reklama lol jen takové info. Přečetl jsem si jen ůvodník prolistoval...a hádejte co zase si předplatím Level... ale na hry není SCORE zlé... i když nemám tu mechaniku no *2* -
-
přiznám se, že level moc nečtu, ale score pravidelně... a zajímalo by mě, jestli ten výběr časopisu má nějakej vliv na tvůj písemnej projev...
protože pokud někdo fakt hodně čte texty, který dávají hlavu a patu, není přece možný, aby psal jako ty...
teď nechci nikoho urážet, ale Jacku, ty napíšeš denně aspoň čtyřicet příspěvku, čteš level (možná i jiný věci), není přece možný, abys psal stejně nesrozumitelně jako třeba před rokem, ale ono to tak vypadá... vážne nepoznáš, jak dát dohromady souvislou větu, nebo si to po sobě prostě jen nepřečteš? -
-
Prostě už více ze sebe nevydám je to tak těžké pochopit? bohužel hned říct co na srdci i na jazyku co jsem zjistil je nemoc... nemám prostě o tom páru a mluvík takhle i v reálu tak trochu ohledu na mně prosím. *7*
Jinak 40 to jako fakt? to si napočítal sám lol... *1* -
-
nedalo by se to rešit že si ty prispevky po sobe prečteš? príklad tvoje první veta:
"Koupil jsem si SCOREže si jako doplním knihovničku herní, a ono tam bylo VEGAS to bylo jednou v Levelu, nicméně ten LEVEL DVD se mi někam ztratilo"
Koupil jsem si SCORE (chybí mezera) že si jako doplním herníknihovničkuherníotočit slovosled, a ono tam bylo VEGAS. bodka a konec vety
atd.
opravdu je to tak težky? vyhybej se souvetim a piš hole vety -
-
Jack
Koupil SCORE.
Chtel doplnit knihovnu.
Bylo tam Vegas.
.
*1* -
-
no, neco takoveho, kdyby to oddelil čarkama anebou spojkou "a" už by se to dalo alespom číst
-
-
-
-
já si to teď například po sobě přečetl až po odeslání a hned vidím, že mi tam chybí "ů" v příspěvcích a "ě" ve vážně :)
-
-
-
SW Battlefront prý poběží na PS4 stabilních 60 fps. Gratuluju Sony konečně dohnali 10 let starou technologii, teď ještě rozlišení, které není 100 let za opicema a možná přestane ta společnost být k smíchu *1*
-
-
Mám jenom PC,ale zkus si koupit PC za 10k aby ti SW battlefront jel na víc než 30fps, zkus si koupit jakou koliv hru AAA(mladší 3 let) aby ti jela nad 30fps, mladší 3 let.
-
-
Lilly and Sasha: Curse of the Immortals
........................EFX8H-HIPKT-QRNR7 -
-
Diky *5*
-
-
Californium
http://californium.arte.tv/en/#/
Hra inspirovaná romány P.K. Dicka, tim pádem pro mě asi nejočekávanější hra příštího roku. Zatim to vypadá skvěle. -
To jsem fakt jedinej, kdo si užívá Fallout 4 ? Žádné pády, de facto žádné bugy ( za 30 hod. jsem neměl žádný ). Svět je úžasný a působí "živě", craftění je top, modifikace zbraní + brnění má hloubku, settlementy seberou spoooustu času. FPS složka je asi tak milionkrát lepší než v New Vegas. Grafika působí velmi solidně, vezmeme li v potaz to, že je to open world hra. A hlavně použitá barevná paleta svědčí hře mnohem víc, než FO3 a NW, kde všechno bylo škaredé, nevýrazné a šedé ( tudíž téměr nulová motivace jít něco prozkoumávat ). A co se týče hodnocení 7/10 je hodně nízké, téměř tak nízké, že si říkám, že ho redakce ( pan Slavík ), dal(i) naschvál, aby ten článek měl co největší čtenost a milion komentářů ( money b*tch ). Abych jen nechválil, umělá inteligence občas habruje. Někdy se nepřátelé výborně kryjí, a je problém s nima držet krok a občas vám naběhnout před zbraň, vaše společníci jdou/koukají se do zdi.
TL,DR - Fallout 4 si nezaslouží 7/10, o bod více určitě, možná i více až bude GOTY. -
-
Divny jak ta dizkuse z recenze u Fallout 4 porad prosakuje do diskuze u bleskovek.
-
Nejsi. Určitě další milióny lidí co to koupili mají radost ze hry.
Ale ten Bethesda lajdácky styl není možné opakovat dokola. Navíc v dnešní době to působí jako pěst na oko. Furt ty kraviny co jsou popsány v recenzi.
K té barevné paletě, to je asi čistě na člověku. Mě šedá nevadí a obecně to chci nějak realisticky abych věřil tomu světu kde jsem. Což mi připadalo u NW lepší. Po takové válce by to asi nebylo barevné. A motivaci zkoumat mi to nebralo.
A k té grafice. To je právě nepokrok bethesdy. Dnes zde máš openworld MGS, Witchera a ty vypadají zcela jinak a o dost lépe. Také pracovali na svém enginu apod...Třeba Morrowind vypadal v době vydání super, zejména ta památná voda. Tedy i Bethesda uměla udělat něco co vypadá super, je to pokrokové. Bohužel se dnes jaksi zasekla a to nejeden technicky :(
Když snad i STALKER vypadá stále lépe a to je také postapo i když to není otevřené. -
-
Aspon že v noci se to jakž takž dá ale přes den to je bíída...
-
-
Musim říct že s grafikou nemám problém (technologicky je to bída), díky barvám konečně vznikají v krajině hezký kontrasty. Bohužel to je ale jediná pozitvní věc co k Fallout můžu říct.
-
Neřeš to, já si ho užívám také! Použil sem jen ENBboost a hra je stabilní, hezká a hraje se super ;)
-
-
Vtip
Why did the console peasant cross the road?
-> To render the buildings on the other side.
*15* -
-
Jesater
:-D Ještě to sem napiš Německy a Francouzky at si to může přeložit víc lidí.......:-D
Hrozný tvl radši to zamachruje že to umí psát Anglicky....ale jak to ten Brit či Amík pozná až sem zabloudí místo .com napíše .cz no a je tu :-D že je to Vtip když Vtip máš napsáno Česky.....Džouk vole Joke....to nepoznají za 1. je to tak trapná až to není vtipný a za 2. tak se snažím urážet a smát se lidem co si řikají Hráči konzolí...ale tohle neurazí nikoho.....ani je to od toho Tekena nenutí odepsat........... -
-
Takovyho place kvuli jednomu vtipu v anglictine? Tady jsem ho pro tebe prelozil v Google Translate:
Proč konzola rolník přes silnici?
-> Chcete-li vykreslit budovy na druhé straně.
-
-
-
Black Ops 3
Zatím jsem odehrál jen první misi, jako střílečka to je průměrné až lehce podprůměrné (zatím určitě horší, než ne moc dobré poslední Cod AW nebo jak se to jmenovalo), chci se jen zmínit k té technické stránce, mám staženo od Reloaded vč. prvního opravného patche (údajně opravuje problémy s vytížením i5 cpu) a hra teda běží normálně, bez nějakých záseků, nevím jestli mám štěstí, ale na mé 960 ve 1200p, všechno na High bez vyhlazování cca 60fps, akorát venku když tam všechno hořelo, bouchalo, střílelo a pobíhaly tam hromady postav, tak to šlo někam ke 40, ale to byly chvilky, jinak si to těch cca 60 drží, žádné vteřinové záseky, propady na 30fps nebo co se nekonají co jsem četl.
Upřímně asi bych to smáznul, ale když už jsem těch 50gb sosnul, tak ten singl zkusím chvíli hrát, zatím teda dost nemastné neslané, jestli druhá a nebo pak ještě další mise bude stejně o ničem, tak to letí z disku. Při představě, že za tohle vypláznu 1500kč ... ROFL. -
-
OMG vydržel jsem to asi ještě hodinu, takový odpad 2/10 a vlastně ani nevím za co, HNUS ! Lituju těch 50gb stažených, fakt že jo.
Kdo normální proboha takovou srágoru koupí? Maximálně tak někdo takový https://www.youtube.com/watch?v=Qla3SWxWUog -
-
A dnes jsem se o té hře bavil ve škole s deváťákama a jim se to taky nelíbí, takže asi nebudu sám.
-
-
Ty nehraješ Mp takže se tě to netýká ale mn ě se mp na tom právě že zamlouvá... SP je ai horší mp je skvělé lepší a nejsou tam ty blbosti poskakování lol s jetpackem a exoosuits...
-
-
Noo jo tvl znáš CoD od dílu Black Ops ne?? No jo další hra co de pomalu a jistě do kytek.....vydrž zachvilku se stane i Assasin hra konzolí a Just Caus rovnou počítej jako hru na Konzole....stačí ne 3 hry uvidím co výjde příští rok ale určitě zase něco podědíte co Teken už je aspon 12 díl.....
-
-
Dobrej trolík pobavil.. znám cod bohužel od prvního dílu. Better luck next time ;-)
-
-
-
-
SC II LoTV
Blizz hlásí milion prodaných kopií:) RTS a ještě pouze na pc. Skvělý úspěch skvělé hry. -
-
Jsi tam limitován blizzard účtem. To je rts na prd. RTS má mít lan a možnost hrát jak chceš a kdy chceš. Je řeč o MP. Klidně direct ip aby jsi to nemusel řešit přes hamachi apod.
-
-
Kdy jsi naposledy hrál nějakou hru přes LAN? Fakt časy, kdy jsme se sešli parta a šli hrát celý víkend přes LAN je dávno pryč.
-
-
A čí je to chyba? Hráčů určitě ne
-
-
Jako kdyby to dávali do her, tak to lidi využívají?:) Prosím Tě, LAN párty jsou v dnešní době pro mnohé hráče něco, co si ani neumí představit. Jo jednou za čas fajn, ale že by to bylo něco, co by chybělo, to se říct nedá. Ono se to přestalo dávat, protože to přestali využívat a je mnohem pohodlnější jet přes net a následně je pak mnohem snazší dokázat, že daný člověk podváděl.
-
-
-
-
-
tož nevím, já si to koupil na iMaca. Počítám se do PC nebo ne?
-