-
GOG> CHRONICLES OF RIDDICK: ASSAULT ON DARK ATHENA
HPMA39B5D2227901VY -
-
Díky moc! Hrál jsem jen původní verzi, takže na upgrade a přídavek jsem zvědavej. Díky!
-
-
-
AaaAch joo.... ( to nehráli ani na pc...)
http://bonusweb.idnes.cz/recenze-call-of-duty-black-ops-3-nedela-popularni-serii-ostudu-pt7-/Recenze.aspx?c=A151111_140907_bw-ps4-recenze_bze -
-
obligátních 8 :D
Co se divivíš PŘÍKAZ ZNĚL JASNĚ! STŘÍLEJ 8, MINIMÁLNĚ 8 pokud tomu dáš míň už si u nás neškrtneš! A to půjčené auto nám vrátíš! :D - jako ty čísla jsou nesmyslný :D -
-
si uz konecne zvyknete, vetsina hracu je casual, typickej herni novinar je casual, co se to navic nestydi ani priznat, podle toho taky vypadaj hry a vetsina recenzi
tyhle typy chtej prijit, strilet, neumirat a epicky vyhravat
pokud to zvladnou za jedno odpoledne, tim lepe *6* -
-
Hrej.cz hlásí 2/5, a to tam hodnotil klasický kazuál Möwald.
-
"Na těžší obtížnost kampaň nebaví"
Tohle je teda nevýhoda... to asi kazí to odpoledne lol *1* *2* *15*
-
-
Nejde jen a pouze o číslo ale i obsah... *7*
-
-
-
Dispatcher
http://store.steampowered.com/app/341980/
slušná kopírka *7* -
Kdy pls vyjde novy LEVEL?
-
-
za týden, na webu to mají špatně
-
-
Tak hlavně že to mají dobře v časopise *4*
-
to jsou burani.
-
-
-
deskovka Banner Saga: Warbands
https://www.kickstarter.com/projects/megacongames/the-banner-saga-warbands -
Starcraft 2
Doporučte prosím nějaký kvalitní instruktážní videa pro absolutní začátečníky v MP (nebo i webovky), díky. *4* -
-
A proč si nezahraješ single, nejlepší je praxe, tam se všechno postupně naučíš.
-
https://www.reddit.com/r/starcraft/comments/3s424k/starcraft_2_a_beginners_guide/
-
-
Díky!
-
-
-
Unity engine
Když už se bavíme o enginech:)
https://www.youtube.com/watch?v=BYWgx5lleLI -
-
Jako tech demo pěkný, ale nevybavím si žádnou hru na Unity, která by mě nějak graficky ohromila.
Neříkám že je to špatný engine, jen že co se týče grafiky není rozhodně top. -
-
to neni ani tak enginem jako schopnymi grafiky. i s enginem o generaci zpet lze delat hezke veci, kdyz to nekdo umi. vse potrebne k tomu, aby hra byla oku libiva, ten engine zvlada. ghost of tale bezi na unity.
-
-
-
Obrazem: Robert Stephens z Cloud Imperium Games vytvořil bunkr na motivy herní série Fallout v CryEngine, podívejte se na výsledek.
Já to říkám furt že CryEngine a Unreal Engine by měli bejt dnes základ pro jakoukoli hru!!! Maj ultimátní možnosti a jsou mnohem lépe napsané a optimalizované než nynější Fallout Engine (bez urážky, fallout miluju a jeho hraní si užívám) -
-
A už na těch enginech vznikla nějaká open world hra? Asi se jim nechtělo platit když mají svůj.
-
-
Star Citizen
Kingdom Come
Sniper Ghost Warrior
Evolve
Ryse son of rome -
-
TTT Ty absolutně nemáš páru co je to Open World... Anebo neznáš vůbec ty hry na 3-5 místě cos napsal. A to je ani člověk vůbec nemusí hrát, ale ví co jsou zač.
-
Tak ty první dvě ok, ale ten zbytek bych do OW nezařadil ani omylem.
-
-
Novej Sniper Ghost Warrior by měl víceméně OW být..
-
Já vím, však proto jsem první 2 napsal s otevřeným světem, ty další jen jako příklad co na tom enginu třeba vzniklo.
-
-
navíc první dvě ještě ani nevznikly :)
-
Tak se vyjadřuj přesně ne? Draken pal jasně jen o Open World hrách že nezná žádné, a tys napsal 5 her a nic víc... Tak trochu logiky příště ;-)
-
-
-
-
-
Unreal moc ne to je bugreal ale Cry hmm... o tom by se dalo přemýšlet.
-
-
"o tom by se dalo přemýšlet" :-D Jack1947 jako znalec CryEngine, Unreal Engine a Creation Engine, které všechny zná dokonale když vynáší takové soudy. Služebníček, poklona Arcivévodo, kolik cukříčků si přejete do večerní kávy?....
-
-
-
-
Fallout 4 tips that will save you a ton of headache
http://www.geek.com/games/fallout-4-tips-that-will-save-you-a-ton-of-headache-1639218/
. -
-
A já myslel, že tobě je nový Fallout volný kvůli jeho nelogičnostem, tak proč tohle?
-
-
Fallout 4 našel přes Steam za prvních 24 hodin prodeje 1,2 milionu nových majitelů.
Sem fanda těchhle her od Bethesty, Morroving, Oblivion, Skyrim, Fallout3, F:NV.. všechno sem to hrál.. Zatím mám ve F4 nahráno asi 10 hodin, takže totální začátek.. ale zatím mě to vůbec nepřesvědčilo.. Po Zaklínači 3 bych čekal něco alespoň na půl cesty. Zatím z toho mám pocit, jak mod pro Fallout 3 a to chci moc tu hru mít rád.. ale musím se nutit ji hrát, protože sem za to dal 1500,-... kdyby to šlo, vybodl bych se na to šel hrát raději Zaklínače :D
Kdyby to byla moje první hra od bethesdy a neznal bych zaklínače, tak pecka. Ale všechno sem už jednou viděl.. bohužel.. *7* -
-
Já to mam obráceně, Fallout mě hrozně baví, a u zaklínače sem vydržel asi 3 hodiny...
-
-
Jak to? Nechytl Tě? *4*
-
-
musím se smát *1* vždyt to bylo jasny že to bude zabugovany a o ničem..... bethesda *7*
-
To jsi nemohl pár dní počkat na reakce? Teď se to nutíš hrát jen proto, že jsi za to vyplázl 1500 (proč tolik?) ... celkem blby ne :)
-
Jo, hráčské recenze na metacritic to naznačují. Jako střílečka z protředí Falloutu dobré, jako RPG je to tragické.
-
-
Strikecka z prostredi jak si bethesda predstavuje fallout. S interplayim falloutem to ma spolecny co? Leda to jak se nektery veci nazyvaji, ale vypadaji vsechny jinak. WTF?
-
-
Nesrovnávám to s falloutem 1 a 2, ale s falloutem 3 a NV.. a přijde mi to jak fanouškovskej mod kterej se ne úplně povedl.. (proto k tomu asi dávají Fallout 3, že by většina stenejch souborů ? :D (joke) + Na tady to obrečení, že to není jak od Interplay.. to je mimo úplně.. F1 a F2 jsou super, ale Interplay to položilo na buben, protože se to mizerně prodávalo..
A na recenze nečekám, stejně to dostane všude 9/10.. -
-
to je stejně zvláštní... jak tu všude čtu o Falloutu 4, dostal jsem strašnou chuť zahrát si Arcanum :D a vůbec nemám chuť hrát Fallout 4 :D
-
-
-
Já tam to RPG hledám doteď, to jak doprasili ten RPG systém.. mor a zlomený nohy na ně.. Doteď věřím, že sem přehlídl nějaký okno, a celý levelování není jen o tom dát někam "perk" (WTF?) A to, že VATS nezastavuje čas.. proč ? Že sem 100x umřel, protože po mě hodili granát a pes mi zablokoval cestu, to ani raději nevzpomínám..
Uvidíme za dalších 10 hodin -> kdyby se to jmenovalo CALL OF HONOR 74: RETURN OF THE DOOM 13 a ne Fallout, šlo by to už dávno z disku.. *16* -
-
Me ta hra taky strasne zklamala, fakt su rad ze sem nepodlehl hypu a nekoupil to, Musel bych se do toho nutit presne jako ty. Fakt obrovsky zklamani pro me.
-
-
-