-
Fallout 4 - dodělej si sám díl x
Unlock Frame Rate, Change FOV, Skip Intro Video, Unlock Console, 21:9 Support and Remove Mouse Acceleration + Other Fixes
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=551069501&tscn=1447077828 -
-
Díky dobré vědět, takové COD BO3 jen žere ramu ale to je to jediné jinak nikomu nejede ani na titánu. Prostě kvalitka. Hlavně že všichni měli předobjednáno a a nejlépe sběratelskou šak oni to vychytají... kdy že se začli hry tak nesmírně k-rvit??
-
-
Klávesnice
Viz ty komenty dole, tohle je Veskoslavova klávesnice - Tesoro Durandal Ultimate, namátkou :USB Full N-Key Rollover, Cherry MX spínače, 12kb paměť, 50000000 stisků, 5 profilů, 50 maker, protiskluzová, 4 úrovně led podsvícení a stmívání... atd.
Já mám teda pár let jen obyč Sidewinder X4, ale oproti těm šmejdům za 3 kila co jsem v minulosti měl je to sto a jedna, antighosting, zdvih, programovatelné klávesy atd., to jsou naprosto skvělé věci, na které si člověk zvykne a už nechce jinak.
Má tu někdo nějaký zajímavý, třeba "mechanický" kousek? :) -
-
Ja mam corsair k95 RGB a nemuzu si zatim stezovat, ma vsechno co potrebuju.
Ale nakupovat klavesnici tady v EU to je horor teda. Vypacit z podpory obchodu layouty pripadne fotky aby si byl clovek jistej co kupuje je naprosto nemozny. Stalo se me i ze me ujistili ze je to US layout a jak sem to dotahl dom tak to byl samozrejme US international(coz je vlastne EU verze) a mohl sem to jit rovnou vratit omlatit jim to o hlavu.
Protoze cokoli jinyho nez klasickej NA layout je pro me naprosto nepouzitelnej, na kratkej enter malickem pri psani nedosahnu a to tlacitko navic u levyho shiftu se akorat pri hrani plete do cesty. A samozrejme ze to hodne shopu ma uplne cely spatne popsany. A clovek to musi primo hledat podle part numberu. -
Já málem obrečel svou minulou, ani nevím, co ot bylo zač, mechanickou, ještě s PS2kou. Měl jsem ji asi 12 let, krásný tužší chod. příjemně se na tom psalo.
Nejvíc ale vzpomínám na první 286 s IBM M, to byla super klávesnice a na ničem lepším jsem do teď nepsal. -
mám Turbo-Xwing KB-3001 R+ a mohu jedině doporučit. ale už asi nebude k dostání, šla na dračku a rozprodali ji.
-
Tak já jsem před pár dny pořídil Cherry MX Board 6.0 a a v životě už nechci jinou klávesnici. Cenovka je teda velká, ale oproti Razeru za 2400 co jsem měl 4 roky předtím, jsou to nebe a dudy.
-
-
To je slušný dělo, v čem vidíš její největší výhodu?
-
-
v ničem, Jde na tom psát a mačkat tlačítka
-
-
-
https://www.alza.sk/trust-classicline-keyboard-cz-d328655.htm?catid=18842899
spokojenost, zaklínač na tom jede 2560x1440 v 60fps -
C-TECH FK-01, hlavně se na tom skvěle píšou dlouhý texty
-
-
Chicony kámo, chicony!
-
To si trošku zabil Honzo *1*
-
-
Veskoslav odfotil artbook a jako "mimochodem" taky svoji klavesnici kterou se chtel pochlubit, opravdu nenápadné
-
-
Jasně Maxíčku, ty jsi na to 100% kápl. Nevěděl jsem, jak to říct, že mám tak krásnou a drahou klávesnici, tak jsem si koupil drahou collectorku, která má artbook, jenom proto, abych mohl nahodit téma klávesnice. Tebe měla trolí matka sníst, ne tě poslat do světa.
-
-
kdyby ta klabosnice aspon za neco stala...
-
-
-
Taky mám X4 a spokojenost, ta Tesoro mi přijde teda dost přehnaná *1* <- myšleno v dobrym *3*
Každopádně Jackovu klávesnici na kterou 10let slintá bych fakt vidět nechtěl *1* -
-
SLintá? no pokud se počítá že mi tam občas se ulilo něco s pití tak to jo... jinak Veskoslave jediné co mi vadí a né moc že se mi občas sekne w a jdi furt dopředu nebo přeskaakoval shift jinak v pohho ukažte mi klávesy co se po 5letech nezačnou sekat... jinak je to necelé 9 let tak jakejch 10...
-
Ježíšek přinesl:-) X4 jsem měl v práci a taky fajn. Mimochodem Razor je strašná mechanika:-D Tam člověk stejně jako u Apple platí za značku a kvalita tak nějak pokulhává. Nejhorší bylo zvyknout si na klapání a to jsou prakticky nejtišší přepínače u mechaniky. Ale teď mi to ani nepřijde a s porovnáním s těmi herními membránovkami to není taková hrůza. Jenom občas ta slečna přitelkyně pičuje, že se u toho nedá spát. Takže je asi levnější rohypnol a membránovka než mechanika:)
Já jsem si ze začátku chtěl pořídit něco obyčejného. Ale nakonec jsem šel do tohoto. Vydrží minimálně 5 let. Poměr cena/"výkon" nemá prakticky konkurenci a pokud jo, tak se mi naprosto nelíbí viz WASD či Logitech klávesnice. Razor už nikdy, ten se mi sesypal za dva měsíce. -
-
To jsi mi připomněl tohodle týpka *1*
-
-
Tilwaen :D njn, já měl místnost takto vymyšlenou už před lety, než se mladá nastěhovala, místnost s domácím kinem, která je zároveň ložnice, díváme se na filmy přímo z postele a zároveň tam mám svůj herní koutek, moja nejdřív mrčela, ale pak se jí to tak zalíbilo a už to tak zůstalo, ona si udělala svůj koutek s PC, klavírem atd. vedle v místnosti a je klid, každý má svůj prostor, oba chodíme celkem pozdě spát, takže většinou pohoda a jednou za čas když chce jít dřív spát přes týden třeba, tak se holt podřídím nebo jdu vedle na Warcrafta a pohoda... tady hezky sedí jaký si to uděláš, takový to máš :)
-
-
LV, dožadujeme se fotografického důkazu.
-
LV426?
-
-
No jeden v ložnici, další pod televizí a další v pokoji pro "hosty". Chytře jsem si dal herní do ložnice, bo jsem si říkal, že z postele se budou dobře hrát náročnější hry *1*
-
-
Počkej, nejen maxíček ale klikací elitní komando...
Zrovna když píšeš docela rozumně, to je tedy srandy...
Oh sry že jsem je zmínil. Jionak si myslím že to bude nějaký člověk co pracuji ted je většinou dobu +- po noční pro někoho hehe. -
Jasně. Další maxíček dorazil. Kde se berete? Pučením nebo nějakým jiným nepohlavním množením? Chápu, že 13 puberťák má v kalhotech pořád fičák, ale takto svět nefunguje;)
-
Az vyrostes, zjistis ze se v loznici daji delat zajimavejsi veci
-
-
To máte všichni počítače v ložnici nebo co?
-
:D
Jinak vidím, že to bude všude podobný, kolikrát už mi mladá nadávala, že jí to bouchání do klávesnice nebaví poslouchat, když chce spat :) a vyhnala mě na její PC vedle ať si tam jdu hrát třeba Warcrafta (protože nic jinýho to nerozjede) :D -
Tak to je maso:-D To spíše hrozí, že mě vystěhuje na gauč *1*
-
-
-
Fakt? :) Já si na X4 hrozně zvykl, chtěl jsem si nedávno koupit ještě jednu do zásoby, kdyby se vysypala, ale už se neprodává :(
Jinak vidím, že se tu pár (a určitě mnohem víc) lidí se slušnýma kouskama najde, mně teda litr nebo dva za dobrou klávesnici (která odslouží tisíce hodin) vůbec nepřijde moc, nevím, někteří by furt chtěli všechno zadarmo a nejlíp v top kvalitě :)
-
-
Mechanický kousek za příjemnou cenu bych uvítal ale o tom si asi můžeme zatím nechat zdát... navíc by byl bez displaye a já už si na displej zvykl...
( I když predátor bude tvrdit opak). *3* Lol a to TESORO stojí teda taky pěknej peníz a to jsem si myslel že tehdy byla moje snad předražená lol. *1* -
-
K čemu využíváš ten displej?
-
-
Může mu to ukazovat třeba teploty, otáčky, fps a další věci, záleží jaký plugin si tam nastavíš mám pocit.
Já nic takovýho nikdy neměl, ale může to být skvělá věc, zvlášť u těch nových klávesnic, Razer má i dotykový display co jsem viděl a třeba tohle už je taková malá řídící věž :)
V jednom eshopu jsem teď dal klávesnice nad 4tis kč a vyjelo asi 40 různých modelů.... docela mazec, asi to nebude až tak okrajová záležitost tyhle dražší kousky, kdyby to nikdo nekupoval, tak se neprodávají, většina skladem. -
-
Ok, ale z mého pohledu cokoliv mi trhá pozornost od samotného hraní mi docela vadí, nehledě vše co jsi vyjmenoval lze zobrazovat přímo na monitoru popřípadě logovat, ale já jsem hrozná konzerva i na podsvícení u X4 jsem si dlouho zvykal a kdyby to šlo beru hned bez podsvícení.
-
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YkhM3-md2B8#t=64
Tohle jsem myslel tou řídící věží.
Veskoslav: jo to je pravda, vybrat klávesnici to není jen tak, zvykneš si na všecko, ale už jen to rozložení kláves aby co nejlíp vyhovovalo... proto mě štve, jestli budu muset měnit X4, protože ona má rozložení trochu posunuté a už jsem na to zvyklý poslepu za ty roky, ale člověk si zvykne na všecko za pár týdnů samozřejmě ať koupí cokoliv. -
Není problém s klávesnicí jako takovou. Druhů je bambilion pomalu. Ale já jsem třeba chtěl, aby měla české znaky například a nemělo to zprasené QWERTZ, který se u nás používá. A to začíná sranda:)
-
-
-
-
Steelseries 7G, minimalistická mechanická klávesnice s odnímatelnou podložkou pro ruce a dvěma USBčky.
-
Mimochodem Jacku, mít klávesnici skoro 10 let, to musíš mít šíleně zaneseny bakteriema :) Asi budu litovat, že se ptám, ale čistíš ji aspoň někdy?
-
-
ja mam chicony klavesnici 15 let, mne vyhovuje tuzsi stisk klaves a dneska ty klavesnice jsou jako pro lidi s gelovyma prstama
a horsi jak bakterie jsou drobky, to mi ver *1* -
To víš no ale už to nejde tak dobře jako dříve...
-
-
Kdyby ta tvoje neměla display, tak to normálně ve sprše umyješ. Navíc není problém to rozebrat. U mechaniky jdou vycvakat tlačítka, ale čistění je peklo. Ale pokud máš 10 let klávesnici, tak ji rovnou vyhoď i když máš sebevětší sentiment. Tam musí být zaprvé úplně sjetá reakční plocha, membránovky popraskané a kdo ví, jestli to vůbec membránovka je. Pořiď si i nějakou levnou (hlavně nic od IConnectu, neskutečné křápy a kašli proboha na ten s prominutím pitomý display), ale nějakou si pořiď.
-
-
nn, postupně - nejprve pořídím disk, to je důležitější + GTAV.
Posléze někdy jindy kklávesnici... to si mám koupit za pár šupů provizorní či co? ale asiu bych šel do G ( pokud je podobná za přijatelnou cenu prosím, myš mi taky hodně vyhovuje viz olůvka na zatížení... ).
-
-
-
-
-
We hold our rifles in missing hands...
https://uk-blog.konami-europe.com/2015/11/10/amputee-gamer-gets-real-mgsvtpp-bionic-arm/ -
Owerwatch Collector Edition
http://eu.battle.net/overwatch/en/buy/ -
-
Oprav si to V, jinak aha tak už chápu tu Preorder mánii , F2P (jinak) hry... Prostě to bez figurky nějakého hrdiny nejde už máš preordnuto? nebo to jde a šlo mimo tebe... *7*
-
-
Ta hra nebude F2P...
-
-
to je zbytečný něco psát
-
-
-
-
F4
Možná by to pro příští hru chtělo nový engine a tentokrát ho udělat pořádně. *15*
https://www.youtube.com/watch?v=r4EHjFkVw-s -
-
Ono hlavně neni dneska duvod aby jakakoli hra měla víc jak 60fps at si každej prská jak chce :-P
-
ta hra proste nebyla myšlena pro hraní na pc v 144 fps tak co...
-
Chtít od Bethesdy aby udělala něco technicky pořádně? Jsi nějak moc náročný ne? *15*
Tohle je klasika. Něco jak to bylo u jednoho NFS, kde jsi odemkl FPS a pak se to podělalo. Namísto aby se napsalo, že to nesplňuje požadavky závodní hry a jede to max 30fps na PC , tak tam byl delší text a tuším 7/10. něco takového....Vtipný. -
Tak to je slušný :D
-
-
Steam Controller
Jestli to jeste nevite tak je opravdu super! -
-
To je super, mít další HW který umí jen něco.
k+m to plně nenahradí. Nemá na to prostor a parametry. Jestli to je náhrada xbox / ps gamepadu, tak jedině to....Jako borci znovu vynalézají kolo. To co zde již je, jen to nějak upraví. -
-
Vzhledem k tomu ze mam hotase i volant ktery taky umi jen neco tak mi to az tak nevadi.
-
-
Četl jsem na PC Gamer, že slušné, ale myš to nenahradí, jak se Valve snažilo. Jako alternativa k PS/Xbox ovladačům je super.
-
-
Tak jasně, furt je to páčkovač, do myši to má tisíc let daleko už z technického principu, ale na nějakou Fifu malinký posun to je.
-
-
Nestačí tam spíš klasickej páčkovač a ne nějaké monstrum co si na páčkovač jen hraje? *3*
-
-
Ja jsem z neho nadsenej. To zpracovani je proste skvely a je v nem tolik dobrych napadu! Vcetne odezvy pri prejizdeni pres ty touchpady ktera funguje vyborne.
-
-
Co prsty, nebolí Tě po nějaké době hraní? V nějaké recenzi jsem četla, že po čase bolí hrany.
-
Souhlasím s Drakenem. Já se k němu dostanu až příští týden, ale moje averze k touchpadům je docela mizérie.
-
Jestli ho máš doma a už si na něm něco nahrál tak se rozepiš to mě celkem zajímá *4*
-
-
Zkousel jsem na nem zatim jenom rocket league kterej je delanej na ovladace a carmagedon.
Mam ho primarne jako ovladac a ne jako klavesnici a mys ale touchpad se da normalne pouzit jako mys a funguje prekvapive dobre - Starcraft bych s tim asi nehral ale na solichani po plose, tahovky nebo budovatelske strategie to bude parada.
Hlavne se jim povedlo do obou touchpadu nacpat hmatovou odezvu takze kdyz pres ne prejizdis prstem tak citis takovy jemny vibrace. Je to trochu jako bys mel pod prstem takovej velmi jemne cvakajici trackball coz mi prijde uplne skvely protoze citis i kdyz ho "roztocis" rychlym prejetim pres ten touchpad.
Ma asi nejlepsi triggery ktery jsem kdy mel v ruce u jakehokoliv ovladace a oba se daji namacknout a kdyz ho promacknes uplne tak citis jeste takovy tlacitko a navic maji u vseho udelany ty jemny vibrace jako u trackpadu coz dava dalsi hmatovou odezvu.
Spodni tlacitka jsou podle mne skvely napad. Momentalne tam mam default nastaveni kdy tam mam namapovane A a X a je to super protoze pak jde mnohem lepe kombinovat kdyz musis rychle za sebou mackat sekvence tlacitek A X B Y (zasadne to zvysuje uzivatelsky komfort).
Nejsem na to jeste porad uplne zvyklej protoze mam obecne s kontrolerama docela problemy ale jsem velmi mile prekvapen tim kolik dobrych napadu se jim do toho povedlo nacpat.
BTW. kamarad si to objednaval i s linkem a rika ze je s tim taky moc spokojenej. Streamovani do TV funguje skvele. Nema zadnej nebo prakticky zadnej input lag. Ja TV nemam tak to nepotrebuju :D -
-
No to jsem taky četl už na více, že to streamování potřebuje ještě hodně doladit, že to má své mouchy a v současné chvíli, že to doporučují pouze skalním fanouškům.
-
To nevim ale z tebe ma radost urcite jenom tvoje maminka...
-
Z tebe má Gaben a STEAM radost *14* *5*
-
-
-
-
-
-
Artbook Collector edition SC II
Kdyby se někdo rozhodoval nad touto edicí, tak doporučuji. Ten artbook za to rozhodně stojí.
http://imgur.com/a/DLiZT -
-
Pěkná klávesnice.
-
-
Děkuji:) Asi nejlepší, co jsem kdy měl.
-
-
Kratky levy shift = zprasenina nejvetsiho kalibru
-
N o ffense ale design se mi moc nelíbí... + ta podpěrka taky nic moc. Je to takové futuristicko- nanicovaté ...
-
-
No já taky nemám rád okatě herní klávesnice, mám rád klasiku, ale tohle mě nijak nepohoršuje, je to ještě poměrně dost konzervativní.
LV - to bylo doufám vedle. :-) -
-
jakubc jj sorry, se mi trošku domotaly reakce :)
-
Já mám ale model z roku 2007 a tam mi moc futuristická tedy nepříjde máš na mysli tu samou? *7*
Veskoslave a predátore, chytáme se slovíčka tak sem se přepsal.. no boože.
Hmm ok... ze startreku možná trochu vypadá a má poněkud větší cenu ( i když měla a to samé ta myš) Dsiplay byl nápomocný i u nějakých her.
Jak se řiká at si hraje každý na co má rád uzná za vhodné- tedy do jaké levnější (pokud možno) keyz bych měl dneska jít a display bych uvítal... ? té tvojí Drakene... asi ne co? -
Další takový co měl přinejlepším klávesnici za pár stovek, tady přeci nejde o to jak to vypadá, ale jak to funguje, říká ti vůbec něco Tesoro ?
-
-
Kdyby jsi měl jinou klávesnici než z Tesca, tak by jsi věděl, že většina klávesnicí má odnímatelnou podpěrku. A futuristicko-nanicovaté? To jsem opět nepochopil, co tvá maličkost chtěla říct. Zeptám se. Co máš ty?
-
-
Tak každej přece máme jinej vkus. Nic na světě nezaujme všechny. Mně se líbí, oceňuju strohost a ostrý hrany (oblý tvary u techniky nemám rád obecně, těm dávám přednost v úplně jiným případě). A to mě obyčejně tyhle věci moc neosloví, vystačím si s úplně obyčejnou klávesnicí a často se mi ty suprčupr klávesnice ani vzhledově nelíbí, tohle je právě jedna z výjimek. Užívej ve zdraví. *5*
-
Píšeš že máš rád klasiku a jeho vypadá futuristicky přitom G15 vypadá jak nepovedená kopie ovládání ze Star Treku, já mám MS SW X4 nad mechanickou jsem taky uvažoval, ale asi není úplně vhodná na psaní a jelikož mám vedlejšák kde se dost píše a nevím jak bych si zvykl na to cvakání mám tuhle, a jak bylo řečeno "lepší jsem neměl" *15*
-
Ty meleš Jacku něco o futuristickém vzhledu a přitom máš Logitech G15, která patří rozhodně mezi nejhnusnější a plastový vzhled přímo bije do očí? Navíc obyčejná memránovka, kde sis připlatil za ten legrační display a bez odnímatelné předložky? Ta samá bez displaye je obyčejná "Tesco" klávesnice, která neurazí, ale není to nic, co by se dalo považovat za herní klávesnici. Mimochodem toto je Tesoro, žádný plastový šupák.
Jo a není magnetická/megnetická, jak ty píšeš, ale mechanická. Magnety a mechanika není to samé. I když kdo ví, třeba si pleteš auto a vlak. -
Co máš ty Drakene se pochlub navícv jí mám od roku 2007... ty poutovko *7*
Ve své době mně zaujala nejvíce, a chtěl bych podobnou nebo stejnou... hlavně že má klasické mezery mezi čudlíky jinak ty multimediální nesmysli tam jsou docela zbytečné pravda no...
Jinak k Veskoslavovy má opěrka se zlomila už dáávno takže asi tak jen ta na té tvé se mi zdá poněkud předdimenzovaná ale jak se řiká no offense když ti vyhovuje. -
Jako sorry, ale G15 je proti tomu Tesoru naopak dost netradiční a rádoby futuristická klávesnice. Ne že by byla asi špatná, ale nemůžeš s takovou kritizovat tu jeho. :-)
-
Jacku :D Víš vůbec co to je mechanická klávesnice? Zase uplně mimo....
-
Tak pro mě je všechno typu G15 hrozná pouťovka za neadekvátní peníze, ale každého věc.
-
Už jsem to psal G15 ve své době jeden z průkopníků multimediálních herních klávesnicí... ty Tesco ( ta tvoje právě vypadá jak nějakej plasták z dolní polní)
Prostě mám radši klasickej old school ? to je tak těžké pochopit ty jedna maličkosti. Bohužel na megnetické tak rychle nedojde (nejsou peníze a nestojí tolik) že asi taky budu muset sáhnout po plastáku ač nerac spíš zkusím pozdějc štěstí jestli nenajdu novější model té mé za nějakej ten slušnej peníz.
Myš je trochu horší G9 ( protože kolečko má problém s odlouplou gumou) nicméně stále slouží no. Klávesnici bych nechtěl jak už jsem psal kvůli displeji jinou. Např tam mám možnost sledovat teploty cpu jáder atp... ( někdy si přečíst rss správy a taky je dobré když se můžeš kouknout na čas¨.
-
-
-
-
-
-
Jedna bonusová ;)
Nový patch (v1.06) pro hru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain přidává možnost získat zpět do týmuQuiet, která doposud po jedné z misí nenávratně zmizela v poušti
zdroj:
http://www.metalgearinformer.com/?p=23176 -
-
Já za to byl rád..
-
-
Rise of the Tomb Raider dohrajete na 100% zhruba za 40 hodin.
Už to vidím 40% za kampaň, 20% za zajímavé prídavky (jako v rebootu - různé skryté lokace) a zbylých 40% blbosti jako najděte 50 pochodní, zničtě 30 hliněných hrnců, atd. -
-
Tak i kdyby to mělo být 15-18 hodin tak dost dobrý.
-
-
F4 a SC II
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12234903_916586408426616_5572922653190960346_n.png?oh=9ab09491911526e44d6fa947e6702a9b&oe=56F82F1C