-
Sony od září v Evropě zvýší cenu čtvrtletního členství ve službě PS Plus z 14,99€ (399Kč) na 19,99€ (540Kč).
Kvalita her jde postupně dolu ale hlavně že cena jde nahoru. *7* -
-
Roční předplatné by mělo zůstat stejné, takže žádná velká změna.
-
-
Šikovná ovečka *1*
-
-
Vsak ano. Zaplati 15 euro a ty hry k tomu dostane zadarmo. Skvela nabidka, nemyslis?
-
Proč kupovat čtvrtletní, když si můžeš koupit celoroční a nemuset se každé tři měsíce starat o další platby???
-
-
Přesně jak píše kolega Vojta nademnou.
----------------------
Poznámka: Nějaký zkušenější grammar-nazi: Je "nademnou" slovo? -
-
Ne, ale "nade mnou" jo *3*
-
Je pravda, že je to hnus, ale já to beru jako měsíční poplatky na jakoukoliv jinou online hru a pár jich PS+ nepotřebuje
.................................................................................................................
Správně česky je "nade mnou" *3*
-
-
Bylo to myšlený na celej princip placení za online hraní.
-
-
ja myslim, ze ten krok sony se da cist jednoduse, nelibi se jim spekulanti, co si to koupi jen sem tam, dohrajou hry co chtej a jinak maj sony na haku
takze se ted snazi zvysit nepomer tech kratkodobych pronajmu her oproti celorocnimu, aby si to vic bambulu predplatilo na rok, kdyz je to tak vyhodny, platit i za co nechtej -
Online hraní mě nezajímá. Já jsem spokojenej s tím, co za ty peníze Sony nabízí ve formě her. Jo, jsou tam i věci, který bych si zřejmě nekoupil, ale když si spočítám ty hry, který hraju, tak je to velmi levné hraní. Byl bych blbej, kdybych si to neplatil. Lepší jak si ty hry kupovat. Pro piráty je samozřejmě takový přístup nepochopitelný, ti nechápou, že se za hry i platí.
A proč kupovat méně výhodné čtvrtletní předplacení, když roční vždy vyšlo levněji. To taky nemá logiku.
-
-
-
-
-
klasika, nejdriv pritahnout a pak natahnout
-
-
Dreadnought Stream - Team Elimination (1:24:20)
https://www.youtube.com/watch?v=2mWX5dHPxoA -
Fallout 4 nemá reálný konec ani level cap.
cisty sandbox, tj ide to mimo mna -
-
Nemyslim si ze ta presviedcaju. Skor ti dakuju za to, ze si im po dvadsiatykrat napisal, ze F4 nechces a dufaju, ze im to este dalsich dvadsatkrat napises *1*
-
-
no nechcem, a komentoval som novinku zverejnenu na games, nebol to len nejaky nahodny koment *3*
-
-
fakt ludia, ide to mimo mna, skoda ze sa vam dvom to nepaci, ale nepresvecite ma
*1*
captcha(NAY) *3*
-
-
Things to remove/disable in windows 10
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3f10k0/things_to_removedisable_in_windows_10/ -
Co říkáte na nově oznámenou vesmírnou strategii od Paradoxu Stellaris? Paradoxu věřim a vypadá to hodně zajímavě :) http://www.rockpapershotgun.com/2015/08/06/stellaris-paradox-strategy-game/#more-306161
-
-
počkám si na video protože nerád čtu
-
Docela se to rozjelo: Galactic Civilizations III, Endless Space.
Endless Space 2 byl oznámena a pak i tohle.
Těším se na srovnání těch her. Co dělají jinak apod. Pak si snad lidé dobře vyberou. -
-
Je dobře že se rozjeli i vesmírný strategie, protože v tomhle žánru je celkem sucho.
-
-
Navíc to je HC žánr na jednu platformu. Skvělé, že funguje a snad to pojede i nadále.
Ještě by to chtělo aby se povedlo to Act Of Aggression a mohly by se rozjet i RTS. -
-
Vypadá to na první (druhý také) pohled velmi dobře. Naštěstí ale.. mám co hrát.
"Order of Battle: Pacific" je momentálně můj splněný sen *2* -
-
mne to celkem zklamalo, zaklad je dobrej, ale snaha opeprit mise ruznyma cilema me nakonec spis stvalo nez motivovalo, ono kdyz po 30 tazich bitvy cloveku neco o chlup unikne, tak pak je bud nasranej nebo zacne fixlovat a obchazet fog of war treba save/load a leteckym pruzkumem po cely mape, aby mu zas priste neco neuteklo
k tomuhle typu hry mi proste sedi ciste dobij kotu x a y a kdyz budes hodne rychlej tak jeste kotu z, ne hledat naky suliny v lese mimo cil kampane apd. -
Na to by zde měla být recenze. To si zaslouží info....
Koukal jsem nějaké info a recenze a zatím velice zajímavé. -
super, o te hre jsem nevedel
-
Vůbec ne. Vše je jednoduše vysvětleno ve hře. Je to přesně typ hry: "lehce na cvičišti těžko na bojišti" "Turn-Based Hexagonal Chess Panzer General Style" *4*
https://www.youtube.com/watch?v=f0acN2PpVXA -
Jak tlustý to má manuál?
To bude asi masakr. Kdybych to pojal jako studium něčeho, tak se to do toho snad ponořil :)
-
-
-
-
-
-
HoI IV - England's Downfall - GAMESCOM 2015
https://www.youtube.com/watch?t=12&v=jfMziujb92M -
Kingdom Come: Deliverance [Gameplay Video]
Zatím opravdu nejzajímavější "gameplay" video, co jsem do dnešního dne mohl zhlédnout na YouTube!
Mimochodem vyděl jsem je všechny (tím myslím opravdu všechny), no tento gameplay mě jednoduše zaujal nejvíce. *5*
https://www.youtube.com/watch?v=EGPFOrc-x48&list=PLUvZcfKNhSYlYh3bQ5I-rk2TSlJDE5miN&index=1 -
-
Dík. Tohle je fakt dobrý. Borec to klidně hraje a dobře komentuje to co tam je apod.
-
-
Redakci ten Blizzard musel udělat něco hroznýho *1*
-
Windows 10 - nový product key po upgradu
Moc se omlouvám se za dotaz. Píši správně, že po upgradu z legálních Win 8 na Win 10 bych měl dostat nový Product key, který by měl být ORIGINÁLNÍ, tedy pro každého "upgradéra" jiný? Dočetl jsem se na webech, že prý každý kdo upgradoval dostal stejný klíč, s tím že Microsoft rozezná majitele předchozích originálních Windows podle HW (základní desky), ze které upgradoval. Ale myslím, že je to kravina, protože když člověk změní např. za půl roku základní desku, tak přeci nebude dělat znovu upgrade, aby si MS znovu "spároval" novou desku s originálními předchozími Windows... -
-
Co jsem cetl, tak to celkem sedi. Aktivace je na HW (nejspis jen zakladni deska) a provadi se pri updatu z predchozich win. Takze kdyz pak reinstalujes je vsechno hned aktivovane. Nevyhodou ale je, ze nejspis vsichni dostali OEM verzi, ale treba ta aktivace pujde zrusit pro zakoupene retail verze.
-
No popisovaná situace by podle mě buď vyústila v nemožnost upgradu, protože ten už byl proveden na to sériové číslo na jiném hardwaru, nebo po akceptaci nové desky (nová aktivace, možná přes telefonní linku Microsoftu, jestli se to tak pořád dělá) by mohl jít udělat upgrade nový (ale ten bude časově omezený, takže tady bude časem problém).
Jinak to totiž funguje tak, že upgradované Windows 10 se ti aktivují na tom samém hardwaru po reinstalu automaticky, žádný product key nikam nezadáváš. Microsoft prostě ví, že na daném hardwaru je Windows 10 legální a aktivuje ho. To je obrovský pokrok, protože třeba upgrade z Windows 7 na Windows 8 se vždy musí i při reinstalu dělat jako upgrade, což je záležitost na dva dny, protože než se jen Windows 8 updatuje a následně upgraduje na 8.1... (ano, upgrade sériové číslo na Windows 8 nefunguje ani na samostatnou instalaci, ani na upgrade rovnou na Windows 8.1...). -
-
Vím, že se číslo nezadává při instalaci (i čisté) Win 10 na ten samý hardware. Jde mi o to mít to číslo zvlášť napsané kdyby člověk někdy HW měnil. Zvlášť když tyto Win 10 jsou (podle posledních zpráv, ale nikdy neříkej nikdy) poslední a jen se budou vylepšovat.
Jinak souhlas máš recht, v popisovaném případě by ani nešlo znovu ugradovat pokud by člověk změnil základní desku - bralo by se to jako nové PC (čili jakobych chtěl instalovat original Win 10 na více PC...). Takže to musí dávat vždy original Product Key... Jinak prográmek "ProduKey" umí vypsat klíče z nainstalovaných MS programů - pokud člověk třeba ztratí napsaný klíč či original krabici apod. -
-
Windows 10 jsou distribuovány jako OEM, takže pokud změníš desku, tak máš tydle možnosti:
- vrátit se ke starým widlím
- koupit si znovu desítky
- zavolat na podporu s tím, že ti např. shořela deska a musels ji změnit- pak by ti to měli resetnout (jak moc je to fér ať si každý posoudí sám) -
-
Mám upgrade z XP na Win 8.0 za sníženou cenu a měnil jsem základku a nic se nestalo. Jenom jsem napsal na MS, že měním základku kvůli zastaralosti a poslali mi produktový klíč do dvou dnů.
-
-
však jasne, dosavaď s tím na podpoře nedělali problém.
-
-
Počkej fakt je to tak? Takže upgrade zdarma funguje jen na tu základní desku na kterou zrovna upgraduju (do toho roku co free upgrade bude)? Takže jednou člověk desku změní (jedno zda za měsíc či za 5 let), a bude muset jednou stejně Win 10 zaplatit (třeba i menší částku za upgrade předchozích Win)?
-
-
přesně tak to funguje. Ale taky na podpoře nedělali problém, pokud jsi jim zavolal, napsal či je jinak kontaktoval, s tím, že máš novou desku kterou chceš s Windows spárovat.
-
-
Je to nefér a každej kdo si k novýmu PC nekoupí nový winy okrádá hodný Microsoft. *15* *15* *15* *15* *15* *3*
A nechápu proč mi někdo pořád dokola banuje IP, kdyz můžu psát z milionů různých proxy.
-
-
-
-
-
The Evolution of Mafia - Parodie
https://www.youtube.com/watch?v=QeC0PjI3zEo -
-
they don't
think i be Mafia
but i do
-