Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

Project Cars

Pro majitele hry, vysla skvela vychytavka nastaveni force feedbacku ke kazdymu autu zvlast, Je tam i nekolik modu.
    Hledejte na forum Project Cars, FFB Tweak 1.6.
    DOPORUCUJU!!!
    Jinak ted mam 105 hodin a jeste bych si nedovolil hru recenzovat, takze pan Olejnik po 18 hodinach musel mit opravdu prehled.
    • Tilwaen
      18 hodin je téměř den hraní v kuse. To mně osobně přijde pro účely recenze adekvátní. Kolik hodin by sis představoval, že by musel mít nahráno, aby si to mohl dovolit zrecenzovat?
      Mimochodem, neděláš v závodní hře po pár hodinách hraní v podstatě to stejné stále dokola?
      • Lukass
        Cus, v takhle obrovske zavodni hre je 18 hodin nic, nereknu treba v NFS nebo novym Gridu.
        Ale v Cars ma kazdy auto jinej jizdi model, treba naucit se s Cliem brzdit a auto 100% poznat me trvalo 7 hodin.
        To mas aspon v kazde tride poznat 1 auto, takze jenom tady bych potreboval nejakech 50 hodin.
        Dal testovat chovani tehle aut v destu, v bource, za sucha a za huste mlhy, to je dalsich aspon 15 hodin minimalne.
        Zkusit poradne karieru, odjet komplet nekolik sampionatu to je dalsich 30 hodin.
        A to se nebavim o multaku, to je dalsich 20-30 hodin.
        Takze tech 100 hodin na recenzovani, a ver ze recenze by vypadala uplne jinak

Na Hrej to borec recenzoval po 60 hodinach a v hrani to bylo sakra poznat, rekl spoustu zajimavech veci, vedel jak se auta chovaji na mokru, vedel o chovani pneu a brzd po vychladnuti atd.
        Gameplay zde pusobil naprosto amatersky
        • jakubc
          U hry bez příběhu, kampaně atd se to špatně určuje, ale 18 hodin je dost, recenze se nedělá pro hard-core fanoušky, ale pro "všechny", nemá ukazovat jen pohled fanouška, co na tom objeví první a poslední. Musíš brát v potaz i to, že průměrný kupující u toho taky těch 100 hodin nestráví - 18 hodin je opravdu dost a dost, pokud se recenzent orientuje a má srovnání, jinak mu nepomůže ani těch 100...
          • Lukass
            Jako asi mas pravdu, divam se na to trosku jinak, ale stejne myslim ze 18 hodin je malo.
            Co se tyka tech hodin, tak s borcu na stemu s kterema hraju nema nikdo pod 100 hodin. Proste u takove hry vydrzis dlouho, zvlast v multaku.
        • Chim
          Že se vám tak do toho pletu... To by mě zajmalo, jestli existuje nějaký relevantní průzkum o tom, kolik v průměru hodin nahraje průměrný recenzent, než recenzi odevzdá jako hotovou.

K Project cars - IMO 18 hodin je dostatečné množství, nemyslím si, že pro napsání recenze je úplně nutné znát chování každého auta za všech klimatických podmínek na každé trati. Že to ale Olejník moc hrát neumí, to je na jinou debatu.
          • drasta
            Rekl bych ze 18 hodin je opravdu dost pro veterana zavodnich her ktery se vyzna.
            • Taky je možná trochu rozdíl, když hraješ v prostředí kde nejsi zvyklej a v průběhu hrani se snažíš soustředit, abys smysluplně odpovídal na otázky. To není jako když ty hraješ u vás doma v dětském pokojíčku, kde jsi zvyklej :D A ještě chudák ví, že ho sledují debílci typu Lukass a LV a čekají na každé zaváhání. :D
            • Lukass
              Ten clovek hraje se zapnutou idealni stopou, vic vedet nepotrebujes, tohle hovori za vse.
              Jinak souhlas, ja bych taky neumel hrat treba nejakou tahovku nebo Sims.
            • Jack1947
              Jinak nevím jak v závodních hrách (nesledoval jsem) ale u retr je vidět že se vyzná hraje celkem dobře, nedělá blbosti... a kupodivu se i vyzná a zná okolnosti vzniku her a to je jeden pomalu z nejmaldších redaktorů tady nelezu nikomu do zádi (nemám proč) ale to se hned pozná kdo ví co a jak...

Netuším jak hraje hry na volantu nebo závodní hry a tak dále... jen tolik k Olejníkovy ale já s ním nemám problém. Aspon co se tšče retra no.
  • Lukyz

Jeff Gardiner (producent Fallout 4) prozradil, že ve hře nahrál už přes 400 hodin a stále nachází něco nového.

Nejsem si úplně jistý, zda se nám snaží sdělit, že hra je obrovská nebo že vedení nemá absolutně tušení co se jim děje pod nosem *1*
  • Fallout 4 poběží na všech platformách v rozlišení 1080p při 30 FPS.

Mám jen 486tku a jestli mi to nepojede 30 FPS jak slibujou tak ať si mě nepřejou!
  • froztik

Fallout 4 1080p/30fps na PC

Nic není tak horké jak se uvaří :)

http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2015/06/22/no-of-course-fallout-4-wont-be-locked-at-1080p30fps-on-pc/

"Pete Hines @DCDeacon
    @killyourfm @Qarx I'll have to check with Todd and see what he said about this during the show, if anything."

*5*
  • Lukass
    Fallout 4 a 30FPS to je solidni vtip, asi by to konzole v te nextgen grafice na vic FPS neutahli.
    A ted vazne, jak dlouho jeste budou ty nextgen konzole na urovni PC s prednekolika let brzdit vyvoj, tohle neni moc normalni.
    • Morraw
      Proto hraju na PC. Můžou tam dát 30FPS, filmové pruhy a všelijaké další pakárny, ale vždycky se najde modder, který to opraví/odstraní.
  • Lukyz

Her ze série Metal Gear se již prodalo přes 41,2 milionu.

MGS série patří mezi moje nejoblíbenější, ale vzhledem k počtu dílů, remasterů a exkluzivit pro některé platformy mi to číslo nepřijde nikterak vysoké *9*
    • ringmancz
      záleží na tom, jak se to počítá. jestli je kolekce jeden kus nebo jedna hra v kolekci jeden kus
  • VaZqeZ_EU

Gears of War ULTIMATE EDITION - Coming to PC !!!

https://www.youtube.com/watch?v=wa_Vs_LbMVE *14* *2* *1*
    • Je ti doufám jasné, že ultimate edition obsahuje pouze první díl, který už na PC jednou vyšel?
      • vime, dokonce jsem to hral s brachou asi 3 hodiny v coopu, behem nichz jsem si malem ukroutil hlavu, co na tom ma bejt jako zabavnyho a marne jsem doufal, ze se to treba uz konecne rozjede... pak uz me nechavaly jakykoliv dalsi zminky o tomhle prehypovanym konzolovym skvaru naprosto chladnym

uplne zoufale nudnej gameplay
        • drasta
          Dohral jsem to ale nadsenej jsem teda rozhodne nebyl. Na Games vysla tenkrat recenze na PC verzi 10/10 a recenzent se rozplyval ze to vypadalo ze recenzuje svuj prvni sex a kdyz jsem si to konecne zkusil zahrat tak jsem nudou malem omdlel. A to ani nemluvim o GFLW kterej tenkrat tak moc zprijemnoval hrani. Gears of War uz nikdy vic.
          • no prave, taky jsem se nechal zlakat podobnyma ejakulativnima recenzema, z videi to taky nevypadalo marne (az potom mi doslo, ze to bylo jak u tech filmovych blockbusteru, vybrany jen to nejlepsi)

a samotna hra byla jen o pribehnuti kamsi, zakleknuti do krytu + vykukovani + tupy strileni, obcas bylo potreba zachranit se pomoci melee, a to byla asi tak veskera napln
      • Nekaž mu to..:D
  • MickeyMutant

Fallout 4 poběží na všech platformách v rozlišení 1080p při 30 FPS.

Rychle, udělejte někdo "Hitler Parody Fallout 4 PC at 30 FPS", než to Todd Howard zítra odvolá.
    • Keyz
      Jeden metr musí být.
      Jak by to vypadalo kdyby to někde běželo 30FPS a jinde zase 60, 45, 120. To by byl bordel a pouze by to by vzbuzovalo dohady, posměšky, závist atd.

Takto to dají všem blbě a hotovo *15*
  • Obrazem: E3 trailer na hru Uncharted 4 ukrývá easter egg - ve značce terénního automobilu se ukrývá jméno Elena Fisher.

Tomu říkám skvěle vymyšlenej Easter Egg. Ale nikdy bych si ho nevšiml a i kdyby jo, tak by mě nenapadlo, že to odkazuje zrovna na Elenu.
  • Fallout 4 poběží na všech platformách v rozlišení 1080p při 30 FPS.

Epic fail. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit