-
Deus Ex: Mankind Divided – 25min gameplay!
Praha roku 2029 vypadá, ehm sexy *14* *1* Silně to připomíná City17 a policajti dokonce mluví česky i když dost divně, ale aspoň nemají ruskej přízvuk!
EDIT: Velký plus za upozornění na spoiler a tlačítko na jeho přeskočení!
https://www.youtube.com/watch?v=jh-iX2bxOjI -
-
Koukám, že naše policie prodělala za 14 let slušný upgrade. *15*
-
-
No jo, novy zdroje financovani místo tech statnich (o;
-
-
Vypadá to skvěle. Hlavně co jsem se ale divil je, když jsem pak ve hře viděl tlačítka z PS4 ovladače, protože to vypadá dost dobře a čekal jsem, že to je spíš PC verze - samozřejmě, mohou to hrát na PS4 gamepadu na PC, ale pokud ne, na PS4 se dost graficky vytáhli.
-
Popis Prahy odpovídá nejvíce tomu co řekl Karel ve FC....
-
-
E3 2015 - Kingdom Come: Deliverance Demo Presentation + Q&A
https://www.youtube.com/watch?v=_vwEmFojZV0 -
-
to bude hra desetileti, akorat mam obavu jestli hw zvladne počítat tu AI, ale snad vedi co delaji. preci jen zatim maji malou vesnici ale jak tam budou stovky NPC tak to asi neutahne. už ted se jim to seka
-
-
Pamatuješ na politiku Looking Glass a Originu z památných 90 let ? - "Neboj , jednou to PC všechno zvládne ;)"
-
-
-
zpětná kompatibilita
To je takový marketingový trik od MS, který má zakrýt fakt, že nepřivezl na E3 žádné pořádné hry a žádné nové IP na rozdíl od Sony. Navíc ta kompatibilita nezahrnuje všechny hry, ale jen vybrané, kterých je pomálu.
Rozhodně to nemůžeme očekávat, že tohle bude na PS4 a to z důvodu Cell procesoru u PS3, který je tak odlišný od všeho ostatního, že by se to prostě finančně nevyplatilo.
Osobně zavadím(vlastně ani ne) všem, co mají čas hrát staré hry, pracující člověk nestíhá hrát ani ty nové. Bloodborne jsem ještě nedohrál a to samé Witcher 3... -
40min gameplay z MGS V Phantom Pain
https://www.youtube.com/watch?v=yCyoSXsiiVA
Tohle bude prostě nářez *14* Vypnout markery, ikony a ideálně kdyby se člověk obešel i bez toho Fultonu *2* -
-
Vypadá to parádně. Doufám, že to nedomrví špatně nastavenýma mikrotransakcema.
-
Tak tak. Po E3 prý ukážou další videa s alternativním řešením mise. Tohle nebude hra roku ale generace :)
-
Vypadá to skvěle a jsem si jistý, že tohle prostě bude hra roku (minimálně pro mě určitě)... *14*
-
-
Sony neuvažuje o zpětné kompatibilitě mezi PS4 a PS3.
Původně mě to hodně štvalo, ale když se nad tím zamyslíte, tak to vůbec, ale vůbec nevadí. Proč ? Protože SONY Remasteruje všechny nejlepší hry z PS3 do HD na PS4. Samozřejmě, dáte za to znovu prachy, ale ta hra bude hezčí a plynulejší. Chtěli jsme Uncharted.. máme ho. Chtěli jsme God of War... máme ho. Chtěli jste The Last of Us ? Je tam ! Teď ještě udělat Red Dead Redemption, Killzone 2/3 a snad i Resistance a už není potřeba Playstation 3 mít doma. -
-
Kolik ti Sony cvaká? *7* Microsoft vzal Sony a vrazil mu pěstí tak silně, že Sony vyplivlo vlastní koule....Prostě v tomto má MS naprosto navrh a tím, že nabídne zpětnou kompatibilitu má podle mě dost silný argument pro koupi XOne i když je slabší jak PS4. A když se podívám na ceny remastrovaných verzí, tak jenom oškubávají zákazníka. Nic víc.
-
5 her...wow cool...a ještě sem je opět zaplatil...pokud si myslíš, že je lepší remastr několika hitů na ps3 za plnou palbu proti knihovně celé ps3 za bazarové ceny dnes tak jsi buď hodně bohatý nebo hodně hloupý..nebo možná obojí..
-
Blábol, proč nemít oboje a vybrat si podle toho co chce hráč, koupit remaster nebo si zahrát původní hru na novém systému, možnost volby to je to co chci.
-
-
Protože to je svoboda myšlení a to je moc náročné....Souhlas. Není to nic jiného než dojička. Když nemáš kompatibilitu a pouze remastery za prachy...Nechceš remaster? Máš smůlu, svojí oblíbenou starou hru si nezapneš.
Existuje vůbec pro konzole možnost, nějak si zahrát všechny hry od PS1-PS4 ? To samé pro Xbox a další konzole? Takto jako koupíš PS1, kupuješ hry a poté přejdeš na PS2, PS3, PS4 a ten balík her který jsi časem nahrabal jsi dost ztratil, protože byl hovadsky vázán na jeden HW.... Nebo to šlo na PS 2 ale na PS 3 zase ne.... Tedy jde to nějak řešit normálně?
Na PC to jde ale na konzoli? Nebo to musíš mít doma X HW aby to šlo vůbec zapnout? Snad tohle nějak vyřeší. Jako s*alo by mě to. Kupovat si hry a poté čase nemít možnost to hrát....Konzole řeší vždy jedna firma, tak to má dělat. Na PC když to neřešení MS tak to řeší X dalších... -
-
-
Nojo, jenže na PS3 nebyly jenom hry od Sony, ale od jiných společností, které byly dobré, takže ta zpětná kompatibilita by byla fajn a prostě v tomhle má MS výhodu (pokud tam samozřejmě budou ty nejžádanější hry a ne jen ty méně známé)...
-
Killzone 2/3? Fakt neco takovyho stoji za remaster?
-
-
Možná to bude šokovat tvé vytříbené vkusy, ale já bych Killzone bral klidně i na PC. Vynikající záležitost.
-
-
Sokovat ne ale tak nejak mi nikdy tenhle CoD z budoucnosti neprisel extra zajimavej.
-
-
-
Na 3 bylo zase to, že jsi si mohl z PSN stáhnout hry ze 2.
-
-
Kingdom Come: Deliverance - E3 Trailer
http://www.ign.com/videos/2015/06/17/kingdom-come-deliverance-e3-trailer
. -
-
"Skyrim-like RPG"
Tem typkum v IGN fakt solidne sploucha na majak, existuje nejaka hry, kterou by neprirovnali ke Skyrimu? *1* *1* *1* -
-
Tak Vávra vždycky nejdřív říká, že je to RPG podobné Skyrimu, ale prostě jiné. Skyrim je prostě takovým etalonem otevřeného světa, takže to přirovnání je v pořádku.
-
-
Po zkušenostech s Witcherem bych to přirovnával k němu. I kvůli důrazu na příběh. Skyrim byl vyloženě průzkumná hra, kdyby na tom samém stál KC, tak to nikoho neoslní, protože zkrátka tam nebudou žádné tak exotické lokace, aby to někoho (kromě fandů do historie) bavilo samo o sobě.
-
-
Ano, máš pravdu. Ale přeci jen Witcher 3 je takové logické vyústění navazující na úspěch Skyrimu (dokážeme to udělat stejně velké, ale propracovanější a lepší), takže já bych se zase odvolával spíše na něj. Bohužel mě ani nenapadá žádné (!) historické RPG, k němuž by se z fleku dalo KC přirovnat.
No doufejme, že to snad bude mít i při nějakém komornějším autentičtějším příběhu (Jarda z Horní Dolní nám tady chce být tak trochu rytířem) ten správný říz.
-
-
-
-
V jednom záběru byl vidět i sázavský klášter.
-
na youtube je to lepší: https://youtu.be/ZOkd-Lmmcb4
ale asi jsem od E3 traileru čekal něco víc :)
-
-
Spekulace: Vývoj hry Beyond Good and Evil 2 byl přerušen.
Přerušen nebo rovnou zrušen? *13* Ach Ubisofte čekal jsem pravý opak. *16* Čekal jsem že přijde na podium Ancel a já/my budeme po tolika letech čekání slintat nad touto boží hrou a ono nic *13* Navíc mě Ubisoft zklamal že neoznámil ani noveho Prince. Ach... -
-
Já naopak četl že se na Beyond Good and Evil 2 pracuje jen už na tom nedělá Ancel.
-
-
Video: Freeman Technologies oznámilo exkluzivní Xbox One a Windows 10 FPS střílečku Unit 8, ve které povedete moderní válku proti teroristické skupině. Datum vydání je naplánováno na příští rok.
Střílečka se v 10 FPS bude hrát blbě, ale musíme si zvykat. Nextgen je holt nextgen. -
Kingdom Come: Deliverance E3
Pár NOVÝCH záběrů z E3, ale opravdu jenom pár *3*
https://youtu.be/Y3lOjMJD1F8?t=154 -
-
Ještě by to chtělo vědět co říkal.
-
Preboha to čo je za magora keď KC prirovnáva k Asassin's Creed. Tie hry sa podobajú akurát v tom že obe sa odohrávajú v stredoveku a bojuje sa v nich, to je ako porovnávať Dom Perignon s Clever malinovkou za 50 centov.
-
rikali že se jim to sekalo (je to koneckoncu i videt). kdoví na čem to hráli, možná konzole pač grafika doznala znatelnej downgrade
-
-
Na E3 2015 konferenci Sony byla k vidění pouze polovina demoverze Uncharted 4, která je na výstavě k dispozici.
Byla zmínka o CrashBandicoot na PS4? Dočkáme se? -
-
zmínka nebyla
-